מי יודע להשתמש בלוח גרפי עם פוטושופ?

shira210

New member
מי יודע להשתמש בלוח גרפי עם פוטושופ?

קניתי חדש G-Pen 4500 Genius אני לא מצליחה להשתמש בו והכי חשוב לי לאייר בפוטושופ עזרה בבקשה

chatenoire

New member
מה הבעיה?

מה זאת אומרת לא מצליחה להתשמש בו? לא מצליחה להתקין? להפעיל בפוטושופ? לשלוט בו כמו שצריך?

chatenoire

New member
אם הוא פועל במחשב

הוא אמור לפעול גם בפוטושופ. זה פשוט עכבר נוסף בצורה שונה. אני לא מכירה את הדגם שקנית ולא יודעת כמה צריך להתאמץ בשביל להתקין אותו, אבל סביר להניח שהגיע איזה דיסק התקנה עם החומרה. התקנת את הדרייברים המתאימים?

shira210

New member
התקנתי את הדרייברים

ואני יכולה לצייר עם העכבר שלי של המחשב על הדסקטופ העכבר והעט של הלוח לא מציירים וכשהפעלתי את הפוטושופ ניסיתי לצייר אך זה לא מצייר, רק על הדסקטופ... בעיקרון כשמפעילים את הפוטושופ זה אמור לצייר על מסמכים שאני פותחת אוטומטית או שאני צריכה להגדיר משהו בפוטושופ? והאם זה בסדר שהעכבר של המחשב מחובר והרי גם ללוח יש עכבר משלו-העכבר של הלוח אמור לשלוט בציור בלבד? תודה רבה על עזרתך

chatenoire

New member
נחזור לבסיס

אני לא יודעת מה רמת ההבנה שלך במחשבים או בפוטושופ, אז אני ארד לבסיס של הבסיס רק כדי שנהיה באותו קו. 1. העכבר הרגיל, העכבר שבא עם הלוח והעט שבאה עם הלוח - כולם בעצם עושים את אותו הדבר: הם מזיזים את הסמן על המסך. האם הסמן זז על המסך גם בדסקטופ וגם בפוטושופ? 2. בשביל לצייר עם עכבר בפוטושופ צריך ללחוץ על הלחצן השמאלי ולגרור את העכבר על המסמך. בשביל לצייר עם עט בפוטושופ צריך ללחוץ את העט על הלוח, בדיוק כמו שצריך ללחוץ עפרון לדף אם רוצים לצייר. לא מספיק לטייל עם העט "באויר". עד כאן?

shira210

New member
התקנתי את הדרייברים

ואני יכולה לצייר עם העכבר שלי של המחשב על הדסקטופ העכבר והעט של הלוח לא מציירים וכשהפעלתי את הפוטושופ ניסיתי לצייר אך זה לא מצייר, רק על הדסקטופ... בעיקרון כשמפעילים את הפוטושופ זה אמור לצייר על מסמכים שאני פותחת אוטומטית או שאני צריכה להגדיר משהו בפוטושופ? והאם זה בסדר שהעכבר של המחשב מחובר והרי גם ללוח יש עכבר משלו-העכבר של הלוח אמור לשלוט בציור בלבד? תודה רבה על עזרתך

למעלה