מי יודע לכתוב פקודת קישור ב HTML

ש2000

New member
מי יודע לכתוב פקודת קישור ב HTML

יש לי את הכפתור ravelry , בבלוג שלי. הכנתי לו גם קוביית קוד חופשי. ואני צריכה שמישהו יכתוב לו פקודת קישור לאתר. ראו את הכפתור (קובץ מצורף) תודה למי שיכול לעזור.

wranger

New member
לא הפורום הנכון

נסה בפורום תמיכה טכנית, או אולי בפורום בלוגים. קישורים משמאל.

wranger

New member
ככה זה עובד בראש שלי:

אין לי מושג אם זה קשור לבלוגיה או לא, מכיוון שהידע הטכני שלי שואף לכלום. זה עדיין קשור איכשהו לבלוגים, ולכן או שמישהו יעזור לו בתמיכה הטכנית (קשור לבלוגיה) או שמישהו ממערכות בלוגים אחרות, מאלה שקופצים לבקר מדי פעם בפורום בלוגים, יעזור לו (לא קשור לבלוגיה). למעשה, אם זה לא קשור לפיצ'ר של הבלוגיה, יש הרבה יותר סיכוי שיעזרו לו בפורום בלוגים ולא בתמיכה הטכנית. זו דעתי, בכל אופן.

דיטי

New member
רק שזה לא תלוי בראש שלך ../images/Emo6.gif

אלא במטרות של כל פורום. אני מניחה שלא היית רוצה שיפנו גולשים אל הפורומים שבניהולך עם שאלות שלא קשורות לפורומים שבניהולך, רק בגלל שלמישהו זה עובד כך בראש. פורום בלוגים אינו פורום תמיכה טכנית ולכן אין סיבה שיפנו אליו שאלות טכניות. פורום התמיכה, מאידך, נהג בעבר, בימים של המלאכים והגולגלות, להפנות שאלות על HTML אל פורום HTML (או איךשקוראיםלו), לא יודעת אם גם כיום, או שהיום קצת יותר אדיבים וטורחים לענות גם לכאלה.

wranger

New member
כמובן שלא הייתי רוצה זאת.

אבל זה לא שהגעתי למסקנה תלושה לחלוטין, כגון "שאלה בנושא HTML? פנה לפורום בנות גילמור!". באמת ובתמים נראה לי שבפורום בלוגים תימצא עבורו הישועה במהירות וביעילות יותר מאשר בפורום התמיכה הטכנית (אגב, לא בדקתי מה קרה הלאה, ואם הוא שאל ואם נענה), פשוט כי השאלה נראתה לי, נו, באותו רגע, מתאימה יותר לבלוגים באופן כללי מאשר לבלוגיה. פורום HTML, אם יש כזה, בכלל לא עלה בדעתי לחפש, למרות שזה נראה כאילו בימינו יש פורום על כל דבר בעולם ("חדש בתפוז: פורום מברשות שיניים ישנות, כאלה שהזיפים שלהם כבר צהובים ונשענים לצדדים!").

טל לוין

New member
היי! יש לי רעיון

בואו נמציא עוד פורומים נחמדים שאפשר לפתוח. לי יש כמה *פורום קיסמי שיניים דקים *פורום קיסמי שיניים עבים (או פורום לאוהבי תירס חם) *פורום לאוהבי תירס חם - בים בם בם (כי אסור לערבב אוכל עם ספרות) וגם פורום HTML - הדור הבא....

wranger

New member
יאללה, רעיון נהדר -

מה דעתך על "פורום מנהלי פורומים בשם טל"?

Electric E

New member
בבקשה

ממתי תפוז מקבל HTML?
בכל אופן, מכיוון שאי אפשר להעלות את זה לכאן - בקובץ המצורף. במקום "Enter Site Here" הכנס את כתובת האתר שאתה רוצה לקשר אליו (בלי להוריד את המרכאות).

ש2000

New member
חה חה , איזו מהומה עוררתי???!!!!

חברה, תודה לכ מי שהגיב, לאלה שניסו לעזור, ולאלה שהעמידו אותי במקומי בנוגע לשאלה ולפורום. לא הגבתי כי הייתי בחו"ל רק אתמול חזרתי. יום נעים לכולם

למעלה