מתכון לבראוניז (בנפח ובמשקל)
250 גר’ / 2 וחצי חבילות חמאה 140 גר’ / חבילה וחצי (פחות 2 קוביות) שוקולד מריר 200 גר’ / כוס סוכר 120 גר’ / כוס + כף גדושה קמח מנופה 4 ביצים ממיסים חמאה, שוקולד וסוכר על בן מארי בקערה נפרדת שמים את הביצים וטורפים לבלילה אחידה (לא להקציף). מסירים מעל הבן מרי את הקערה עם השוקולד ומוסיפים לתוכה את הביצים, תוך כדי בחישה נמרצת מוסיפים את הקמח המנופה שופכים לתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה אופים בחום בינוני, 175 מעלות, כ-25 דקות מצננים ופורסים לחתיכות שוות. מאחסנים בקופסה אטומה כשבוע מקור - המתכון הוא של איולתה מפנמה, פורום מתכונים