מי יודע לנחש מה יש בתוך זה
???

הולכת לישון (כנראה כמו רוב אנשי הפורום) אז

מגלה לכם - בראוניז שוקולד . מצרפת מתכון ולמי שרוצה לקרוא קצת יותר - מוזמן לבלוג שלי - בתנור מצרכים: 250 גר’ חמאה 140 גר’ שוקולד מריר 200 גר’ סוכר 120 גר’ קמח מנופה 4 ביצים ממיסים חמאה, שוקולד וסוכר על בן מארי בקערה נפרדת שמים את הביצים וטורפים לבלילה אחידה (לא להקציף). מסירים מעל הבן מרי את הקערה עם השוקולד ומוסיפים לתוכה את הביצים, תוך כדי בחישה נמרצת מוסיפים את הקמח המנופה שופכים לתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה אופים בחום בינוני, 175 מעלות, כ-25 דקות מצננים ופורסים לחתיכות שוות. מאחסנים בקופסה אטומה כשבוע מקור - המתכון הוא של איולתה מפנמה, פורום מתכונים
 

יוכי68

New member
יפית, כשכותבים להמיס על באן מרי הכוונה להמיס

את השוקולד בכלי שמונח מעל מים רותחים כדי שלא יהיה מונח על אש ישירה. אני מתעצלת וממיסה במיקרוגל.....אבל חשוב לשים לב וכל חצי דקה בערך לבדוק ולערבב שלא יישרף.
 

רותי410

New member
ואני עוד יותר מתעצלת וממיסה על אש ישירה

על להבה קטנה ונזהרת שלא לחרוך, אבל בדרך כלל אין לי סבלנות לבן מארי, ומיקרוגל אין לי. וזה יוצא בסדר.
 

יוכי68

New member
רותי, אם את מכינה גנאש את יכולה לחמם את השמנת

עד לסף רתיחה, להוריד מהאש ואז להוסיף את השוקולד ולהמיסו בחום השמנת.
 
המרה של המתכון לנפח -

250 גר’ חמאה = 2 וחצי חבילות 140 גר’ שוקולד מריר = חבילה וחצי, פחות 2-3 קוביות (לא קריטי) 200 גר’ סוכר = כוס סוכר 120 גר’ קמח מנופה = כוס + כף גדושה 4 ביצים
 

יפית מן

New member
בוקר טוב אור לרוב,בוקר מצוין,

שירה אני מנסה לנחש,אולי עוגיות מאפה בית?או עוגה טובה ממתכונם של חברותינו לפורם ,היצירתיות?
 
חחחחחחח... הבעייה שבבוקר אני

בעבודה, וכאן אין לי את התמונות שאוכל לשים. אז כמה טיזינג אפשר לעשות - עד הערב הייתם כבר כועסים עלי. לא חשוב...
 

יפית מן

New member
תרו תרו תרו תרועה../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

הבוקר מוקדם עשיתי את עוגת המייפל כפי שהבטחתי לארוע של האחות טיפת חלב שיתקיים אי"ה ביום רביעי הקרוב(מזמינה גם אותכם מי שירצה לבוא במסר)יצא-1000000$ גם יפה וגם טעים וגם קל, עוגה שהיא עדינה ונימוכה בפה שווה לעשות אותה,יוכי ואם רוצים פרווה מה אפשר במקום השמנת? אם רוצים לשבת אחרי הסעודה?יש לך איזה רעיון?המשך יום נעים וטוב..
 
מתכון לבראוניז (בנפח ובמשקל)

250 גר’ / 2 וחצי חבילות חמאה 140 גר’ / חבילה וחצי (פחות 2 קוביות) שוקולד מריר 200 גר’ / כוס סוכר 120 גר’ / כוס + כף גדושה קמח מנופה 4 ביצים ממיסים חמאה, שוקולד וסוכר על בן מארי בקערה נפרדת שמים את הביצים וטורפים לבלילה אחידה (לא להקציף). מסירים מעל הבן מרי את הקערה עם השוקולד ומוסיפים לתוכה את הביצים, תוך כדי בחישה נמרצת מוסיפים את הקמח המנופה שופכים לתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה אופים בחום בינוני, 175 מעלות, כ-25 דקות מצננים ופורסים לחתיכות שוות. מאחסנים בקופסה אטומה כשבוע מקור - המתכון הוא של איולתה מפנמה, פורום מתכונים
 
למעלה