מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיגמה

מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיגמה

והנושא להיום ילדים וילדות הוא פיג'מות!! אתמול בערב עלתה במוחי שאלה, פיג'מות - למה, איזה והאם בכלל צריך אותן? באופן אישי אני שונאת לישון עם בגדים זה מעביר בי תחושת מחנק. לנו הנשים יש הרבה בגדים שלמעשה נוצרו על מנת למשוך את הגבר להוריד אותם מאיתנו - מחוכים למיניהם , כותנות שקופות, חולצות סטן קטנטנות וכו' הבגדים הללו יקרים עד כדי טירוף. אז שאלתי היא - האם לזה הם נועדו בלבד (כמעין אביזר עזר למחשק מקדים) או שמה הם באמת משמשים כפריט לבוש נדרש (ויקר ) לכל דבר? והאם אתן קונות אותם גם בתקופה שבה אתן לבד או שבעצם הן מעין מתנה לבן זוג יותר מאשר לכן?

קאריני21

New member
../images/Emo4.gif

לא קונה דברים יקרים בטירוף קונה דברים שאני אוהבת ..... וזה גם בשבילי וגם בשביל הבן זוג .... בין כה וכה זה ירד ממני

ז י ג ז ג

New member
כי...

בבוקר יום א' הזברה קמה פשטה את הפיג'מה לבשה בלי בושה מכנסיים וחולצה אך מיד הבינה שאין היא מרוצה מיהרה ולבשה... פיג'מה!

Vdrums

New member
ובבוקר יום ב'

הזברה קמה פשטה את הפיג'מה לבשה בשמחה את בגדי ההתעמלות אך אוי דבקה בה מחלת העצלות מיהרה ולבשה פיג'מה

ז י ג ז ג

New member
ובבוקר יום ג'

הזברה קמה פשטה את הפיג'מה טרחה וטרחה ומדדה לה סרבל אך היה זה בגד חם ומסורבל מיהרה ולבשה פיג'מה

Multik

New member
It is not the story about ...

Little red ridinghood. There is no wolf in this faritail !!

יש בנות שקונות לבוש

תחתון (בין היתר גם בייבי דולים) סתם בשביל הרגשה טובה , גם אם יש חבר וגם אם אין. אני אישית לובשת טי שירט רחבה , תחתון , או מכנס קצר , לא משנה מה יהיה העיקר שיהיה נוח . וכך אני מספיק סקסית בשביל... ( החתול שלי )!
כשיש לי בן זוג אני משתדלת להתחדש מידי פעם בבייבי דול , אבל לרוב לאחר מספר ימים של התלהבות חוזרים לטי שירטים. וגם כשאני קונה אני אף פעם לא הלכתי על מראה "פנסי" מידי , שונאת דנטלים, תחרות וכל מיני בדים מגרדים ומעצבנים מהסגנון.

23m

New member
מי צריך פיג'מה...

כל הגברים שהייתי איתם עד עכשיו בכלל לא שמו לב לפיג'מות כי זה או שהם רק רוצים להוריד את זה ממך או שהם רוצים לישון. גם לי הייתה תקופה שהתלהבתי מכל הבייבי דול מסאטן אבל הבנתי שבתכל'ס זה לא נוח ולהם לא אכפת. עכשיו כשיש לי חבר קבוע אני לרוב ישנה עם תחתונים בלבד (אלא אם קר) וזה לדעתי הכי כיף

אבל מה לגבי בגדים תחתונים סקסיים?

אני גם ישנה בלי בגדים בכלל, כבר ציינתי, שונאת לישון עם. אבל הרבה פעמים אני דואגת לפני ללבוש חזיה מדליקה, או אפילו להיכנס למיטה עם כותנת סקסית (בידיעה היא לא תשאר שם הרבה זמן..
) רק כדי "לתבל". אצלי לפחות כן שמו לב, וכן החמיאו ואהבו (אפילו שזה היה על הגוף שלי
). היה לי חבר שכל פעם שהיינו עוברים ליד חנות ללבני נשים היה שואל אותי מתי אני קונה לו מתנה.. והאמת היא שהרבה פעמים אני קונה כי אני אוהבת. זה נותן לי הרגשה סקסית .

Vdrums

New member
אם לא מגזימים עם זה לדעתי זה סבבה.

אבל לא צריך להתלהב ולהפגיז

Multik

New member
I want to explain

Baby dolls and other pajamas is not for us but lacework vest it is really good

ebony

New member
אממ.... אין לי ממש פיז'מות

אני ישנה עם טי שירט שחור או בימים חמים בלי כלום אבל נראה לי שנשים קונות פיז'מות סקסיות גם כשהן לבד אין לדעתי קשר בין להיות יחד לבין קניית לבנים סקסיים ופיז'מות

למעלה