מי יודע מדוע ולמה

neuron

New member
מי יודע מדוע ולמה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מילים: נוירון לחן: עממי
מי יודע מדוע ולמה, אוכלת הדבה שווארמה? כי בבוקר יום א', הדבה קמה, הלכה אל השווארמה ובדרך נישנשה חביתה ועוד ביצה אך מיד היא הרגישה שאין היא מרוצה מיהרה והלכה... ...לשווארמה, שווארמה מה שווארמ שווארמ שווארמה מה! בבוקר יום ב', הדבה קמה, הלכה אל השווארמה בדרך היא קודם קינחה עם קפה ושתי עוגות אך מיד כשהרגישה שהיא על סף התאבדות מיהרה והלכה... ...לשווארמה, שווארמה מה שווארמ שווארמ שווארמה מה! בבוקר יום ג', הדבה קמה, הלכה אל השווארמה ובדרך ירדה על צלעות כבש בחרדל אך היא הרגישה שזה אותה לא השביע כלל וכלל מיהרה והלכה... ...לשווארמה, שווארמה מה שווארמ שווארמ שווארמה מה! בבוקר יום ד', הדבה קמה, הלכה אל השווארמה ועוד קודם במסעדה שליד היא פתחה בשלל דגי-ים אך לאחר שהבינה שהם גודלו באגם מיהרה והלכה... ...לשווארמה, שווארמה מה שווארמ שווארמ שווארמה מה! בבוקר יום ה', הדבה קמה, הלכה אל השווארמה אך לא לפני שאכלה בביתה מהגבינה הכחלחלללה מיד כשהבינה שהגבינה התקלקללה מיהרה והלכה... ...לשווארמה, שווארמה מה שווארמ שווארמ שווארמה מה! בערב שבת, הדבה קמה, הלכה אל השווארמה ולצערה היא גילתה שהיא סגורה בשבת אך מיד היא נזכרה שנשאר לה מאתמול משהוא במחבת מיהרה והלכה... ...לשווארמה, שווארמה מה שווארמ שווארמ שווארמה מה! ומאז מי שלא שואל מדוע ולמה... ...אוכלת הדבה שווארמה...

neuron

New member
שיר הדבה ../images/Emo85.gif

מילים: נוירון לחן: עממי יש לי צורך בשוקולדים ועוגות מרמלדות ממתקים וגם סופגניות לא יכולה עכשיו! אני רעבה בחייך! מקווה שתבין את הדבה הקפלים בבטן קורעים את הרוכסן והרגל לא נכנסת לתוך הכפכפים לאן שייקחו הריחות אני שם עם הכף המזלג ועם הסכין כי בא לי עוגות ובא לי שטויות בא לי שניצלים ובא לי גלידה בא לי בימים ובא לי בלילות בא לי לבלוס ...אני דבה פנים עגולות עם פירורים חתכים ביד מקופסאות שימורים כתמי חרדל בשערות וטוסטרים במקום קירות רוצה לאכול כמו בסרטים חזיר צלוי עם צנוברים ושזיפים חליק בייבי התאבון לא מחכה אנו רוצה עכשיו ממולאים ומיני מאפה כי בא לי עוגות ובא לי שטויות בא לי שניצלים ובא לי גלידה בא לי בימים ובא לי בלילות בא לי לבלוס ...אני דבה פעם כשאהיה עוד יותר גדולה פעם תיגמר המסיבה כי קשה כך לחיות כמו שיכון קטן עם סכרת ואלף אחוזי שומן... כי בא לי עוגות ובא לי שטויות בא לי שניצלים ובא לי גלידה בא לי בימים ובא לי בלילות בא לי לבלוס ...אני דבה

למעלה