מי יודע מהם תנאי הדייג במיכמורת??

dag007

New member
מי יודע מהם תנאי הדייג במיכמורת??

אני מחפש יעדים אלטרנטיבים לת"א הרצליה בעיקבות הזיהום וגם עקב התוצאות שלא השביעו את רצוני לאחרונה. עלה מפה סומנו המקומות הבאים: אפולונייה (כרגע מוקפא) מכמורת חדרה/תחנת הכח קיסריה כרגע אני אוסף נתונים על מכמורת (בית ינאי)לשבוע הבא, אז קדימה למי שיש פרטים וידע על דייג באזור ,אשמח לשמוע תודה

ניר M

New member
מכמורת...

מכמורת זה באמת אחד המקומות שיותר נהינתי לדוג שם... יש שם כמה אפשרויות:1)יש טיפה דרומית מחוף רנצ'ו בנצ'ו בית ספר ימי עם נמל קטן ושקט יש לו שני מזחים שאפשר להגיע אליהם בלי בעיה וומש כיף לעמוד שם עם בוסים וגמברי יש שם סרגוסים בורי בננות ואם יהיה לך מזל אולי תכנס לשם להקה של כחלות ואז זה בכלל טוב. אפשר גם לדוג לתוך הנמל עם בוסים בצק מבושל וקרסים קטנים ללכת על בורי אבל אני לא אוהב במיוחד בורים של נמל אני חושב שאין צורך להסביר למה. 2) אפשר לבוא בלילה עם רולר גמברי,מקרל,קלמרי ולזרוק מהחוף. 3) לאלה שמתעקשים יש גם סלעים שאתה יכל לעמוד עליהם. 4)יש אפילו בורות!!! אני ממליץ בחום על האפשרות הראשונה שם הכי נהינתי. מקווה שעזרתי ניר M

ניר M

New member
כנס

אממ לא יודע אני מניח שכן אבל מה שאני כן יודע שאם תבוא יום אחרי סערה הדייג יהיה חבל על הזמן אני הייתי שם פעם יום אחרי סערה ונכנסה להקה של כחלות על רבע שעה עלתה לי כחלה גדולה על הבוס זה היה תענוג יש גם סרגוסים יפים...

dag007

New member
מיכמורת הבהרות בבקשה נירM

תודה על ההסברים, לטובת כולנו... האם הכניסה לנמל / מזח בביה"ס הימי חופשית? האם הכניסה למזח היא דרך החוף? ז"א שעוברים את המסעדה לכיוון דרום דרך החוף ומגיעים למזח? אני מתכוון לנסות את המקום בסוף השבוע ב"ה

אוריא

New member
הודעת הקפצה.

הודעה זו באה על מנת להקפיץ את הודעותו של dag007 ששורשרה לכאן. בבקשה לא להגיב להודעה זו, אלה רק להודעה של dag.

ניר M

New member
כנס

את נכנס דרך החניון שליד המסעדה לחוף והולך דרומה קצת ואז אתה תירה בצד ימין שלך שער דיי רעוע תכנס בו ותילך לכוון הנמל הכניסה חופשית לגמרי אבל חשוב שתילך דרך החוף ולא תנסה דרך הכניסה הראשית של הבית ספר כי את זה אני אף פעם לא ניסיתי.... מקסימום תישאל את אחד הדייגים שעומדים שם הוא כבר יסביר לך זה מה שאני עשיתי בפעם הראשונה

סרגוס

New member
מכמורת......

היתי שם לפני איזה 4 חודשים מקום מעוד טוב לדייג(חזרתי עם לברק חצי קילו) יש מרמירים טובים ובעיקר טלויזיות גדולות, וגם סרגוסים... רוב החניות הם בתשלום, אבל החניה האחרונה בחינם... (אני לא יודע איך עכשיו...) אפשר לדוג שם בכל השיטות בבוס אין כזאת הצלחה לפחות איפה שאני הייתי יש רק תוכים על בוס אבל הכי חשוב להביא המון ציוד!!! בעיקר לרולר לפחות 2 חבילות קרסים ולפחות 10 משקולות כי המקום הזה זה גיהנום בשביל הציוד בהצלחה בשבת!!!

למעלה