מי יודע מה השיר הכי יפה בעולם... כנראה שאף אחד עוד לא מכיר אותו בארץ
R roybiton New member 17/4/05 #1 מי יודע מה השיר הכי יפה בעולם... כנראה שאף אחד עוד לא מכיר אותו בארץ
D Diki3 New member 18/4/05 #3 אין ספק שזה השיר הכי יפה Tiesto_Just Be!!! אין עליו הוא מלך!!!! הוא ועופר ניסים!!!!!!!
1 100100 New member 18/4/05 #4 ללא ספק בכללל! השיר היפה בכל הזמנים Kristine W - Save My Soul (Gabriel and Dresden אין ויכוח בכלל!
M motola5 New member 18/4/05 #5 ספק ש.... אלו מבחינתי השירים היותר יפים של השנה האחרונה ... Deborah Cox - Easy As Life Ofer Nisim + maya - alone קשה לי להחליט
ספק ש.... אלו מבחינתי השירים היותר יפים של השנה האחרונה ... Deborah Cox - Easy As Life Ofer Nisim + maya - alone קשה לי להחליט
D Diki3 New member 18/4/05 #6 מעניין.. אם מקשיבים למילים אפשר ישר לגלות למה דווקא 2 השירים האלה הכי יפים לטעמך.. ןכמו שאני תמיד נוהגת להגיד: "יופי מאוד בוגר"!
מעניין.. אם מקשיבים למילים אפשר ישר לגלות למה דווקא 2 השירים האלה הכי יפים לטעמך.. ןכמו שאני תמיד נוהגת להגיד: "יופי מאוד בוגר"!
R roybiton New member 18/4/05 #8 טוב אז זהו השיר כנראה שאתם לא מכירים אז תתחילו להפיץ יש אותו באימיול whitney_houston_-_youll_never_stand_alone_(tony_moran_2005_remix) שיר אחד האלופים
טוב אז זהו השיר כנראה שאתם לא מכירים אז תתחילו להפיץ יש אותו באימיול whitney_houston_-_youll_never_stand_alone_(tony_moran_2005_remix) שיר אחד האלופים