מי יודע מה זה היה פעם?

skylane

New member
מי יודע מה זה היה פעם?

הערה: לפני שאני מסתכן בתביעה משפטית על הפרת זכיות יוצרים, לא אני צילמתי את התמונה הזאת.

ZoobuR

New member
Dash של ארקיע../images/Emo35.gif

כי ראיתי תמונות הוצאתו להורג.... היה כואב ביותר

A r i e T

New member
4X-AXZ?

(ה747-100 היחידי באל על) אני אשמח אם למישהו יש עוד תמונות של גריסת מטוסים ישראלים.

skylane

New member
קרוב... אבל לא נכון

מדובר ב- 4X-AXB ה 747 השני שאל על קנתה נגרס לפני כמה שנים.

skylane

New member
ראיתי את זה קורה...

מאוד קשה לראות איך הוא נגרס, כל מכה של הדחפור מזעזעת את כל הגוף הענק של המטוס מזכיר לוויתן שנפלט לחוף ולא מצליח לחזור למים. יש עוד תמונות כאן

vitamin P

New member
איזה עצוב../images/Emo4.gif../images/Emo160.gif למה הרסו אותו?

או מה קרה לו שהוא נהרס? אי אפשר להשתמש בחלקים ממנו? או שלקחו מה שצריכים?

A r i e T

New member
4X-AXA

4X-AXC היה זה שעמד בטרמינל 3 עד לפני שבוע. אין לי מושג איפה הוא עכשיו ואיפה ה737-200 של ארקיע שעמד אף הוא בטרמינל 3. מי יודע

נוב 00

New member
עשה את שלו...

לוקחים את כל החלקים שצריכים ויכולים לשמש למטוסים אחרים וגמרנו... עשה את שלו..

A r i e T

New member
אני מבולבל

אם זה 4X-AXB, אז מה קרה ל4X-AXZ
לפני כמה שנים ראיתי בפורום אחר תמונות של 747 נוסף שנגרס, אלא שהוא היה צבוע בצביעה הנוכחית של אל על. זה הוא? ולמי שמתעניין: 4X-AXZ נבנה ב1970 כמטוס נוסעים רגיל ונכנס לשירות בחב' קונטיננטל איירלינס עם הרישום N26863. ב1975 הפך למטוס מטען ונמכר לחיל האויר של אירן עם רישום 5-291. ב1976 הרישום הוחלף ל5-8112 ואח"כ לN8289V, כשהמטוס הוחזר לבואינג. ב1977 המטוס נכנס לשירות באל על מטענים כ4X-AXZ, וכך נותר עד שהוצא מהשירות (להציא תקופה קצרה שבה היה חכור ע"י אוויאנקה ונרשם כHK-2400X)

Aviation Addict

New member
עצוב ../images/Emo7.gif

כל פעם שאני רואה תמונות כאלה זה מעציב אותי מחדש! לטעמי מטוס שלא יכול לטוס יותר שיהפכו אותו למוזיאון תעופה בכל עיר בישראל! ובפרט המלכה הבלתי מעורערת הבואינג 747.

נועם ס

New member
../images/Emo108.gif4XC הועבר לשטח החנייה של טרמי

נל 2. (היכן שלופטהנזה וסויס היה חונה. ה 737 כנראה חזר לשתח התע"א

למעלה