מי יודע מה זה?
נ נעמה זמיר New member 11/2/06 #3 מי שענה - נורת חשמל (גדולה במיוחד) טעה... זה אורן.. הקיפוד/יצור החדש שלי... נולד אתמול בלילה
K ksnir New member 12/2/06 #27 אני יודעת שאמרת שהוא קיפוד, אבל לי הוא נורא מזכיר את זה של בזק שאומר "מי מספר אחת?", אולי ה"חי" שיש לו על הצוואר עשה לי את זה. בכל אופן, הוא מקסים!
אני יודעת שאמרת שהוא קיפוד, אבל לי הוא נורא מזכיר את זה של בזק שאומר "מי מספר אחת?", אולי ה"חי" שיש לו על הצוואר עשה לי את זה. בכל אופן, הוא מקסים!
נ נעמה זמיר New member 12/2/06 #32 לא אמרתי קיפוד אמרתי קיפוד/יצור כי גם בעיני הוא רק חצי קיפוד ובחצי השני אלוהים יודע מהו...
ת תומסקה New member 11/2/06 #7 הוא מקסים../images/Emo70.gif והחי הזה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אבל הוא קצת קירח לא...? מדהים! העלה חיוך גדול על פני
הוא מקסים../images/Emo70.gif והחי הזה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אבל הוא קצת קירח לא...? מדהים! העלה חיוך גדול על פני
פ פינקי 1 New member 12/2/06 #18 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif למה אורן ולא שמוליק הוא מקסים מתוק פשוט נפלא חמוד ביותר
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif למה אורן ולא שמוליק הוא מקסים מתוק פשוט נפלא חמוד ביותר
א אתי רז New member 12/2/06 #24 משהו משהו...אבל......./images/Emo8.gif אם ה"חי" היה מזהב.....הוא לא היה יותר "COOL"...????????????????????? יעני מהצ'כונה????
משהו משהו...אבל......./images/Emo8.gif אם ה"חי" היה מזהב.....הוא לא היה יותר "COOL"...????????????????????? יעני מהצ'כונה????