מי יודע מי יודע

• פותח הנושא ayoav
  • פורסם בתאריך

ayoav

New member
מי יודע מי יודע

האם הסינגלים הבאים במירון "רכיבים": 1. הסינגל השחור שמתחיל בשביל האדום מקיף הפיסגה ועובר דרך הר נריה 2. השביל האדום היורד לאורך נחל נריה ומתחיל מאזור הבית ספר שדה תודה מראש יואב

talctalc

New member
אם אני זוכר נכון

האדום מבית ספר שדה רכיב, אולי פה ושם הלכנו ברגל...זכור לי סבך עמוס ורכיבה מרובת שריטות... בכל מקרה אילן שחם או פיש (תודו שאילן שחם זה ארוך מידי...אולי אילש?) יוכלו לתת לך תשובה נוספת.

יורם חן

New member
רכיב ומומלץ מאוד

השחור אין עימו כל בעיה, רכיב, מהיר וכיפי. האדום בנחל נריה , סבוך אך רכיב בהחלט. פשוט מסלול מעולה. מומלץ לקחת מגינים מפני הסבך בנריה.

יורם חן

New member
אהה, ועוד דבר ../images/Emo26.gif

לא לוותר על ההמשך לנחל כזיב והתרעננות בעין חותם (הסינגל ממשיך עד לגשר אלקוש)

shl17

New member
יש בשחור הרבה שיחים שפלשו לשביל

וכמו כן צריך להזהר כי רוכבים הרבה על שפת תהום ,מצד שני השיפועים לא ככ תלולים ואין שום בעיה טכנית . שביל ההר שיורד לבית ספר שדה יותר מדליק שביל ישראל שיורד לקבר רבי שמעון הכי אתגרי

BaruchJamili

New member
רק לבעלי יכולת טכנית גבוהה

לבעלי יכולת טכנית בינונית המסלול עלול ליהיות ממש סיוט. אנחנו סחבנו את האופניים די הרבה. אני בטוח שגם ה"מקצוענים" שאומרים שהמסלול רכיב, ירדו מהאופניים פעמיים או שלוש, לאורך המסלול. המסלול קשה יותר (טכנית) מנחל אלון (בכרמל). אני בנחל אלון יורד מהאופניים בערך 3-4 פעמים. אני אחזור לשם לאחר שאשתפר טכנית. המסלול בהחלט יפה (ולא כל-כך חם).

גם לדעתי המסלול

מאד מהנה גם לבעלי יכולת טכנית בינונית. וגם אם הולכים קצת ברגל (וראיתי "גיבורים" שצועדים שם) זה לא נורא - שווה כל רגע. המלצה שלי - לרדת לנחל כזיב (עין טמיר)- דרך מעלות או אבירים - דורש רכיבת כביש עם עליות לא קלות - אבל הרחצה בבריכות זה צ'ופר אמיתי בסוף מסלול כזה.

למעלה