מי יודע מי מכיר

נמ

קצת מטאל-צללים לנשמה Queensryche - Walk In The Shadows (אגב, להקה מצוינת, ממליץ בחום לכל חובבי הרוק, הפרוגרסיב והמטאל כאן). In Flames - Clad Of The Shadows In Flames - My Sweet Shadow Soilwork - Shadowchild Arch Enemy - Shadows And Dust Children Of Bodom - Kissing The Shadows Emperor - The Burning Shadows Of Silence

pinky365

New member
מוסיפה עוד קצת מטאל לרשימה של דור

symphony x - of sins and shadows theater of tregedy - as the shadows dance staratovarios -chasing shadows dissection - shdaows over a lost kingdom meshuggah - orgenic shadows dream theater - liffting shadows of a dream edguy - holy shadows therion- cults of the shadow dark tranqulity - shadow duet paradise lost - shdowkings וזהו כי נאמס לי לכתוב
זכור לי גם משו של קריידל. אבל זה קריידל אז... עזבו.

פאק, איך שכחתי את שאדוקינגס?

Draconian Times זה אחד הדיסקים שאני הכי אוהב, אם לא הכי. נתתי לו 100 בביקורת שעשיתי עליו לפני איזה שנה
מצד שני, שאדוקינגס זה שיר חלש יחסית לשאר שם. אז מילא. והי, אל תרדי על קריידל. קני תעלב

pinky365

New member
קני חובבת קריידל?

אוי. אגב קריידל, אתה או קני בטח תדעו, ואין לי רצון לבוא לבקר אתכם ב"מטאל" כי אתם מפחידים
הקאבר המפורסם של קריידל לפיר אוף דה דארק, שהוא שחיטה מוחלטת של השיר (לפיר אוף דה דארק יש קאבר טוב אחד, והוא שייך לETHERAL, לדעתי), זה אכן הם או שזו להקה אחרת (ששכחתי את שמה, כמובן) כפי שנטען באוזני השבוע?

Bassman

New member
כבר אמרתי לך שאני גאה בך?

ורשמת את כל השירים שאני רציתי
מותק

pinky365

New member
האמת שכן ../images/Emo13.gif

אבל אתה יכול להגיד שוב... אני תלמידה טובה. מותק

Black Rose

New member
תגובה משותפת

בעלת המחשב טוענת שEtheral זה בעצם תת-תת-ז'אנר במוזיקה הגותית, ולא להקה. אולי גם יש להקה כזאת, לא ברור. דור (Nightwind's) מוסיף שהקאבר הוא לא של קריידל, אלא של להקת הבלאק המלודי המצוינת Graveworm. פרט למיידן, הם עשו קאברים לפט שופ בויז, לR.E.M, ולHelloween. להקה נהדרת, ממליץ.

pinky365

New member
ידעתי ../images/Emo13.gif

ומתברר שיש לי שירים של graveworm על המחשב. כמה מוזר.

pink cigarette

New member
אה. אאהה. אאאההה. בלונדים שלי,

Etheral היא להקה אירית, אם אני לא טועה, שאכן עשו קאבר לפיר אוף דה דארק. הם מאוד קיימים, אבל הם לא להקה גדולה - בסדר גודל של כמה להקות שיש לנו בארץ, יו נואו, מקומיים כאלה. אבל מהקאבר שלהם לפיר אוף דה דארק הייתי אומרת שהם איכותיים למדי; האחראי להפצת השיר הזה בארץ הוא לא אחר מאשר דפיילר - שהיה בקשר עם חברי הלהקה ששלחו לו חומרים שלהם, והוא (כנראה) חולק אותם בסולסיק. זה, אגב, פשר השמועה על כך שיותם שר בגרסא הזו. הוא לא, הוא פשוט אחראי להפצה בארץ. מעניין באמת אם הם עדיין קיימים.

pink cigarette

New member
לא, לא, לא! ושוב פעם, לא!!!!1

אחחח. קני אוהבת אלבום אחד בדיוק של קריידל, וכל האחרים בעיניה שווים לתחת. יופי? יופי. עכשיו. לפיר אוף דה דארק של מיידן יש המווווון קאברים, שהשניים המצטיינים בהם הם (בעיני) הקאבר של את'יראל והקאבר של גרייבוורם. שניהם מדהימים. שמעתי שקריידל אכן עשו קאבר למיידן (מלבד, נו, שכחתי איך קוראים לשיר ההוא), אבל מעולם לא טרחתי לשמוע. דני פיל'ת הומו.

למעלה