מי יודע מתי תוכנית היום? באיזו שעה

מילי17

New member
22:00 ערוץ 2

ועברי לא יהיה שם..
מעניין מי יבוא במקום.

ענבץ בץ

New member
גרררררררררררר אני מחכה ואגב מתי

ציפורים ובאיזה תחנה? שוב.............

מילי17

New member
ככה:../images/Emo99.gif

ציפורי לילה מארחות ימי רביעי 00:07 גלי צה"ל שזה תדר 96.6 FM שבוע שעבר הייתה עדי אשכנזי והיה שולט ביותר... אבל בגלל שהיום יש את התוכנית גם בטלוויזיה אז יש מצב שישימו שידור חוזר ממתישהו.. נקווה שלא.
מילי. נ.ב אין על יאיר בציפורים... באמת.. שם זה הדבר האמיתי.
התמכרות מובטחת
לגמילה מציפורים את מוזמנת אליי לאייסי..

מילי17

New member
כמובן...

לא יותר פשוט לשאול אותי אם הקלטתי??? יש לי איזה 50 קלטות של ציפורים
. אני פשוט כ"כ אוהבת אותו שם. והיה ראיון הזוי מהרגיל!
מומלץ בחום!

מילי17

New member
לשלוח?

בתכלס' לא נראה לי שתהיה בעיה.. אבל שבוע הבא בעז"ה אני בתוכנית.. יהיה יותר נוח ומהיר אם תבואי לשם... יומטוב,
מילי

אהה לצערי הרב

קצת בעייתי לי להגיע לתוכנית
ואם תוכלי לשלוח לי זה יהיה עדיף... אני מוכנה גם לשלם על המשלוח אם תרצי..

מילי17

New member
אוו העלבת אותי

המשלוח זה ממש לא הבעיה. זה פשוט היה נחמד אם היינו גם נפגשות כולנו. כי את בת אל וענבל זה לא יהיה ממש קשה לגרור לתוכנית. בכל זאת אם תוכלי.. זה הרי חופש... זה יהיה מעולה. יומטוב, מילי.

זהו שבגילי אין חופש

כבר הגעתי לגיל שחופש פסח הוא זיכרון עמום מהעבר. לצערי אני לא אוכל לבוא.. הייתי בשמחה באה.. למרות שאני מפחדת שליבי לא יעמוד בהתרגשות

ענבץ בץ

New member
כן זה היה מצחיק למרות שהרבה יותר

הגיוני זה עצמות..........!!!!!!!!!!!1 חחחח או מיי גאד הקטע אם ההליום היה כל כך משעשע!!!!!!!!!!!!1 למרות שזה נראה לי כפיצוי על זה שלשחר לא היה מה להגיד........ הוא היה יבש ממש ממש אפילו שיאיר ניסה לעזור לו... ראית את מלכת היופי. חחחח איזה מגניבה היא................. אני אישית ממש גאה שהיא מלכת היופי שלנו!:) ואיי מילי אין לי כבר סבלנות............ בואי תעודדי אותי באיסי...:)

מילי17

New member
מלכת היופי ממש ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

ואני יכולה להגיד בפה מלא שמאז שעדי אשכנזי עזבה את הפינה הדבר הכי מרענן היה הקטע עם בלוניי ההליום...
זה היה פשוט קטע ענק.. -"תשיר התקווה!" -"לא רוצההההה"

ענבץ בץ

New member
תשאף הרבה הרבה!!! חח :)

אממ נראה לי שאני יכולה ביום רביעי רק בשביל שאני אהיה בטוחה באיזה יום זה???? כאילו תאריך........ ואגב אם כן אז שמרי עוד מקומות יש עוד חברות שיש מצב שירצו...:)

למעלה