מי יודע פרטים על "מיכאל"

מי יודע פרטים על "מיכאל"

אני יודעת שקוראים לו אבי פניני והוא גם שחקן תיאטרון אשמח לקבל עוד פרטים עליו תודה

DAN1EL

New member
הוא דיבב את הדחליל בקוסם מארץ עוץ!

איך אהבתי ת'תוכנית הזאת!

מיכאל הוא השחקן אבי פניני

בסידרה הוא שיחק את אבא של רונה וגידי הלא הם סופי צדקה ויהודה לוי בחיים הוא שחקן תאטרון של הקאמרי נראה לי.עשה דיבובים לסדרות מצוירות כמו הקוסם מארץ עוץ,המלך בבר ואת דפי דאק.זה כל מה שאני יודעת עליו מקוה שעזרתי.

dht160

New member
במקרה ראיתי תהודעה שלך

אבי פניני שיחק בעבר גם בכמה פרקים של 'רמת אביב ג' האגדית בתור שוטר שהגיע לחקור איזה בעיה עם שרון (יעל בר זוהר) והמשיך לרומן ם עידית (גילת אנקורי)

mica y benja

New member
אבי פניני

דובב את המלך בבר, הדחליל מהקוסם, דפי דאק, אחד החיות המוזרות האלה ממלך האריות, שחקן תיאטרון של הקאמרי, שיחק את השוטר ברמת אביב גימל, מופיע בבתי ספר לפעמים, צריכה עוד פרטים?

mica y benja

New member
עוד מידע בישבילך

אבי הוא בוגר בית צבי ושחקן תיאטרון ותיק. הוא מראשוני שחקני החאן הירושלמי ושיחק שם בין היתר בפנטלונה, משרתם של שני אדונים, מרתון, שבעת הקבצנים, וולפונה ומלכוד 22. הוא שיחק גם בתיאטרון בית לסין: הזוג המוזר, התאומים מונציה; תיאטרון הבימה: המשפט, טירונות, הבית ברחוב שנקין; תיאטרון הקאמרי: החולה המדומה, דבר מצחיק קרה, פטרה, שידוכים, קרום, ליזיסטרלה; תיאטרון הסימטה: סינים סינים, סטיות מיניות בשיקאגו, וכן העלה מופע יחיד: פניני תיאטרון. אבי השתתף גם במופעי מולטימדיה שונים לילדים בסינמטק בת"א, ובמסגרת הפקות טלוויזיה השתתף בזהב של שוטים, רמת אביב ג', קו 300, המכון, כן או לא, זהו זה, ולחיי האהבה. על המסך הגדול אבי שיחק ברגעים, ואין שמות על הדלתות. כמו כן הוא גם מדובב סרטי ילדים כמו: דאפי דאק, המלך בבר, הקוסם מארץ עוץ.

למעלה