אתה מתכוון ב-הק מסר(סכין ברוחב 10 סנטי...
אמי ז"ל היתה עושה זאת בההק מעסר אבל בימינו יש מיקסר ופודפרוססור מי ילך להכות בסכין הזאת בו בזמן שאפשר לתחון במיקסר וזה יוצא משהו,משהו אני עושה את זה כל שנה לקידוש של שמחת תורה ואנשים,מלקקים את האצבעות לא נשאר לי אחרי הקידוש פרור אנחנו חסידי חב"ד וברוסיה זה מה שהיה לאכול למדתי את זה מחמותי שהיתה מומחית לעשות וכל קידוש היא עשתה את זה וגם היא היתה עושה במכונת טחינת בשר כך שיכול להיות שאצלכם עשו אחרת..