מי יודע/ת מה עושים עם התבלין הזה

תוכי

New member
מי יודע/ת מה עושים עם התבלין הזה../images/Emo35.gif

קדימה זרקו רעיונות

wan

New member
תוכי זה סוג של פלפל שחור-מהמשפחה

חריף מאדץ. אני הבאתי מאינדונזיה... מהיכן הבאת? יש בארץ? נדמה לי שגם האתיופים משתמשים...

תוכי

New member
נכון מאוד!!!!

יש בארץ מוכרים בחנויות של הודים ואתיופים אצלנו טוחנים ומוסיפים לדבש ואוכלים שמצוננים ויש ליחה עוד מבית סבתא.... פה זה עולה דיי יקר 7 ש"ח ל-100 גרם

wan

New member
וואו חוטפת לפני שתתחרטי../images/Emo99.gif

איזה מתוקי מתוקי .אוי כמה הם מתוקים.... חיבוק ונשיקה ממני. אבל נשיקה במקום שאני הכי אוהבת אצלם...בקפלי הצוואר הרחני...
היה שווה...

נירהמ1

New member
wan - תודה. זה מה שנקרא "מכל

מלמדיי השכלתי".
זה באמת סיקרן אותי מה זה, ותוכי לא רצתה לגלות בשום אופן.

מאקי

New member
ששששששששששלללללללללום...

המון זמן לא ראינוך.. או שמא בלבלתי??????? ובהזדמנות חגיגית זאת.. שבת שלום רגועה ובעיקר שקטה... שכל הסערות תהיינה במזג האויר.. ולא יותר... בית חם לכולכם.. ובתאבון.. אני...

נירהמ1

New member
היי מאקי'לה - לא התבלבלת - לא

הייתי כאן זמן רב.
מה שלומך? תוכי עשתה לנו חידון עם תמונת הפלפל שהיא שרשרה ב"חלבי" וגם כאן ב"חברתי". אחותך מהמזרח היחידה שפתחה את החידה. אגב, ראיתי השבוע "כתבונת" על "סו שף" ב"סגנון", מעריב, ביום רביעי. שבת נעימה ושקטה גם לך.

מאקי

New member
סופש נפלא נירהלה

גם אני ראיתי... אנשים הביאו לחנות ואחכ אבא שלי לקח להראות לחברים שלו.... זה מחמם לדעת שקראת ופרגנת... לגבי אחותי... חבל שהיא כל כך רלוקה... השבוע חזרתי נורא מוקדם מהעבודה וצלצלתי אליה.. בררררררור שהערתי אותה.... וההיא כמו גרה 2 דקות מכפר סבתא אומרת לי.. מאקי'לה ידעתי שזאת את חיכיתי.... חכי היא תגיע תצבע את בצבעיה שלה.... כישרונית ..תרתי.

wan

New member
אחותי את לא יודעת לעשו תחשבון?../images/Emo46.gif

ככה מעירים אנשים באמצע הלילה? כאילו מה? לא סופרים? וואו איך שמחתי... ברור ששמחתי... מי יכול לצלצל באמצע הלילה..כמו תמיד..וישר מדבר כאילו ...דברנו לפני רגע וזה ההמשך... חחחחחח מתה עלייך.

wan

New member
נירה ככה תוכי לא מוכנה לגלות לך?

ואני בכלל לא חשבתי שזו חידה..חשבתי שתוכי רוצה בעצמה לדעת מה זה... אז קלקלתי לך תוכי? להבא שתפי אותי מראש..שלא אגלה... תבלינים זו מומחיותי....

נירהמ1

New member
חחחח - תוכי סיפרה לי שאת ענית

ב"חברתי" ונכנסתי לכאן כדי לראות את התשובה.
גדול.

נירהמ1

New member
ועוד דבר - אני מכירה "קצת"../images/Emo9.gif

התבלינים של המזרח התיכון, אבל בשביל להכיר גם את התבלינים של המזרח הרחוק, יש לי עוד הרבה-הרבה ללמוד.

למעלה