מי יודע

שיוש21

New member
מי יודע../images/Emo35.gif

מישהו יכול לתת לי פרטים או להפנות אותי לאנשהו על: עבודת אבטחה בשדות תעופה? (שמעתי שהקורס הוא 9 שבועות והוא מתחיל בפברואר, אבל אני משתחרר במרץ! האם ידוע למישהו האם יש קורס נוסף?) אבטחה ברובע המוסלמי? אודה לכל יודעי דבר!

אין שמירה דווקא ברובע המוסלמי...

יש שמירה בעיר העתיקה, שהחברה אשר זכתה במכרז היא מודיעין אזרחי ומשרדיה נמצאים בבינין שערי העיר בכניסה לירושלים (בין תחנה המרכזית הישנה לחדשה, יותר קרוב לישנה, בצד של החדשה, הבנת? איפה החנות של סקאל) התשלום משתנה בהתאם לתקופה שבה אתה מתחיל לעבוד וזה תלוי בלחץ שלהם לקבלת עובדים. זה נע נין 25-30 שקל לשעה ביום רגיל. בלילה יש תוספת ובשבתות תוספת מוגדלת. אפשר לעשות שם משכורת יפה מאוד. קח בחשבון שהעבודה מאוד מאוד טובענית ויותר קשה מרוב התפקידים בצבא. מכריחים אותך ללכת את כל המשמרת ללא מנוחה, מניחים לך בכל משמרת אם לא כמה פעמים במשמרת מטעני דמה כדי לבדוק עירנות, תוסיף לזה את המצלמות שעוקבות אחריך בכל פינה... ואל תגיד לי שהן הרוסות.. הן עובדות ואני אומר את זה ממקור שני כשהראשון עובד איתן תקופה ארוכה יחסית... כמו כן אם אתה כל כך רוצה לעבוד באזור אם אני לא טועה חברת מיקוד מאבטחת בכותל עצמו. התשלום שם הוא הכי נמוך ואם אני לא טועה עומד על מינימום או 20 שקל לשעה. חברת כפיר מאבטחת את משרדי ביטוח לאומי בעיר העתיקה. התשלום הוא 24 שקל לשעה. משרדי החברה הם בבינין מול השונקה מעל כיכר החתולות. את כל המידע הזה השגתי בעצמי מהליכה לכל המקומות והחברות האפשריות. עצתי לך היא למרות המידע הזה לך בעצמך לבדוק את כל האפשרויות וגם אם זה יקח לך חודש לא קרה כלום. העיקר שתהיה מרוצה איפה שתעבוד. חוץ מזה יש לך עוד זמן... תרגע!!!! אל תהיה פעור ותנסה לכבוש את העולם עם שיפוד!! או כמו שסבא שלי היה אומר :"אל תגיד הופ לפני שקפצת". תחשוב על זה, בהצלחה.

שיוש21

New member
תודה על התגובה

נשמע קצת מרתיע אבל אתה מגזים קצת, לא? זה רק הגיוני שהדרישות והשכר יהיו גבוהים במקומות שכאלו. מה לגביי נתב"ג יש לך מידע לתת לי?

מרכזון

New member
אתה יכול לפנות....

לרשות שדות התעופה, למערך האבטחה, אם הינך תושב חיפה והצפון. הקורס מתחיל בחודש אפריל, וועדת הקבלה תהיה בתאריך 28 בינואר בנמל התעופה חיפה. אתה גם יכול לפנות ל"אורטל]שרותי כח אדם". הם מחפשים חיילים משוחררים לתפקיד בטחוני בנתב"ג. הטלפון בתל אביב: 03-6910117 ב ה צ ל ח ה ! ! !

למעלה