מי יודע...

• פותח הנושא TCB
  • פורסם בתאריך

TCB

New member
מי יודע...../images/Emo53.gif../images/Emo63.gif

היכן ניתן לרכוש ספרים בעברית בטורונטו?

אם הכוונה לספרי קריאה, הרי

שהמבחר די מצומצם. ניתן למצוא כמה בחנות "מתנה גודייקא" על סטיללס, אולי יש גם ברשת חנויות "ישראלס" אחת באגלינטון ובאטרסט והשניה בצפון על קלארק. בפעם האחרונה שבדקתי במקומות אלה לא היה ממש מבחר, עם זאת אני מזמינה ספרים ישירות מישראל. בדרך הרשת, או בדרך המקובלת, חברים ובני משפחה הבאים לבקר.

TCB

New member
../images/Emo51.gif דודה

אכן הכוונה לספרי קריאה, אני לא זקוק למבחר גדול אלא לספרי קריאה פשוטים בעברית (עם ניקוד) לדוברת אנגלית שרוצה לשפר את העברית שלה. אני אבדוק ומקווה למצוא

Am and Am

New member
ממליצה לך/לה לקנות את העיתון../images/Emo163.gif

"שער למתחיל". הוא חדושתי ומנוקד כולו. נעזרים בו הרבה מורים בבית ספר התיכון "צאט" ללימוד עיברית. איפה משיגים אותו? לא יודעת.. אבל מוכנה לברר M&M

tricia

New member
אפשר לקחת ספרים מהספריה..

אולי זה יעזור... . בספריה BATHURST CLARK LIBRARY יש לא מעט ספרים בעברית.כמו כן יש ספרים לילדים. בכלל ספריה נהדרת . ממליצה בחום. בתקווה שתמצא את אשר ביקשת.

TCB

New member
תודה tricia

אבל הכוונה שזו תהיה מתנה, אז ספריה לא טוב לי

ספריה טובה יש גם

בספריה הראשית של נורסיורק, על יאנג, יש שם מחלקה די מחובדת של ספרים בעברית, (או לפחות היתה בפעם האחרונה שביקרתי שם, לפני שנתיים)גם לילדים ונוער, יש להם גם תקליטים ודיסקים בעברית, ואפילו סרטי וידאו מישראל. גם בסניף שבספרית ברברה פרום באטרסט ולורנס, יש ספרים בעברית. מצאתי שם אפילו ספרי בישול. קריאה מהנה.

drz400e

New member
וזה האתר של הספריה

הבעיה היחידה שלי היא איך מחפשים חומר בעברית? אני בדרך כלל פשוט מציץ למדפי העברית כשאני באזור של איזו ספריה. לספרים באנגלית לעומת זאת המערכת מרשימה מאוד,ואפשר להזמין את הספרים כך שיאספו בספריה הקרובה לבית.

AmandAm

New member
חיפוש חומר בעיברית בספריה../images/Emo104.gif

ניתן להקליד באפשרות "חיפוש" את מילת המפתח עיברית (hebrew) או ספרות עיברית (hebrew literature)וזה נותן לך אמנם לא חיפוש ספציפי(לי זה נתן 845 תוצאות למילה עיברית) אבל מתוכם תמיד אפשר למצוא ספר אחד או שניים מעניין. אני לוקחת ספרים מהספריה שעל אגלינטון ובאטרסט (רחוב אחד מזרחה) ויש שם מבחר לא רע של ספרות עיברית. בהצלחה!

AmandAm

New member
../images/Emo92.gif שער למתחיל

על שער העיתון מופיעים טלפונים להזמנת העיתון בצפון אמריקה: 1-800-389191 718-386-3400 (קיבלתי הפרטים ממורה שמקבלת העיתון מבית הספר) מצטערת אבל אין לי פרטים לגבי קנדה.. אבל.. אולי תוכל לברר ב"יזראל´ס" על אגלינטון ובאטרסט או פשוט להתקשר לאחד מבתי הספר (צאט או ביאליק) הם מקבלים קבוע את העיתונים. בהצלחה!

למעלה