מי יודע?

lhoshen

New member
מי יודע?

שאלה של מתחילה... פיליפ הוא הבן של נינה ובסטר מנישואיה לפיליפ הבן של ג'יל. בילי אבוט הוא הבן של גיל מנישואיה לגון אבוט היא קודם התאלמנה מפיליפ ואחר נישאה לגון. אז איך זה שבתוכנית בילי גדול בהרבה מפיליפ? מי יודע?

ים כחול

New member
זה בסדר......./images/Emo9.gif

את יכולה להירגע ... גם מומחים ביותר לסדרה שוברים את ראשם עד עצם היום הזה בשאלות למה למען השם פיליפ נשאר עולל בזמן שרוב העוללים שהיו בגילו הפכו חמורים גדולים (ראו דוגמא : ניקולאס) אין מצב למצוא הגיון בנוגע לילדים וגילאים בסדרה ... מזמן התייאשנו מהנושא ואנחנו מדחיקים את המחדלים לפינה מאד אפילה. ברוכה הבאה
תהני
יפעת

רונית1

New member
מצחיק שנינה ילדה את פיליפ הרבה

לפני שניקולס נולד ופתאום ניק בן 20 ומשהו עם ילדים משלו וכך גם בילי הלך וגדל בזמן שפיליפ נשאר קטן. אם כי לאחרונה הוא עבר קפיצה בגיל.

Dawn12

New member
באמת חשבתי לעצמי

איך זה יכול להיות שכבר כמה שבועות שאלת פיליפ לא עלתה כאן.
אם בא לך לקרוא עוד הסבר לתופעת פיליפ צ'אנסלר הרביעי את מוזמנת. אני חושב שהגיעה העת שנעשה משהו בעניין הזה בשביל הפעמים הבאות. יש אופציה בתפוז להוסיף לפורום חלק של שאלות נפוצות, שאני באופן אישי לא ממש אוהב את הצורה שלה. לכן, אני חושב שעדיף לרכז במאמר תשובות לשאלות שחוזרות על עצמן מדי כמה שבועות ולהפנות את כל השואלים אליו. בקיצור, אם יש לכם רעיון לעוד שאלות שצריכות להופיע שם - נצל"שו לכאן (אפשר גם את התשובות) והוא יעלה בהקדם.

ים כחול

New member
ואם יש איפשהו כתובת של מפיקי הסדרה

שנשלח את כל השאלות התמוהות האלו אליהם
מה דעתכם יהיו התשובות שלהם ??

למעלה