מי יודע?? מי אשתו של הסולן בלהקה??
א ארתור ב New member 10/6/05 #6 מישהו יכול לשים תמונה שלה בבקשה? ומה בקשר לשאר חברי הלהקה? נשואים או לא?
C crazy diamond 84 New member 11/6/05 #8 דבר משותף... ביני לבין מרטין הסולן: שנינו איבדנו את הביתולין בגיל עשרים!!! יש לכם דברים משותפים עם חברי הלהקה???
דבר משותף... ביני לבין מרטין הסולן: שנינו איבדנו את הביתולין בגיל עשרים!!! יש לכם דברים משותפים עם חברי הלהקה???
M MarishA M New member 11/6/05 #9 ממ לא יודעת אם יש לי משו משותף אבל שאלה.. מי זה בתמונה בפרטים שלך??
C crazy diamond 84 New member 11/6/05 #10 בזמנים הטובים... של לפני הצבא בקיצור אני והגינס שלי, אהובתי. תמונה לפני המון המון המון זמן, לפחות שנתיים וחצי... והפז"מ דופק
בזמנים הטובים... של לפני הצבא בקיצור אני והגינס שלי, אהובתי. תמונה לפני המון המון המון זמן, לפחות שנתיים וחצי... והפז"מ דופק
M MarishA M New member 11/6/05 #11 אעע זה אתה?????? אוו מיי אתה נורא מזכיר שם את בראד פיט! תגידו שיש לי דמיון מפותח אבל אתה באמת מזכיר אותו
אעע זה אתה?????? אוו מיי אתה נורא מזכיר שם את בראד פיט! תגידו שיש לי דמיון מפותח אבל אתה באמת מזכיר אותו
C crazy diamond 84 New member 11/6/05 #12 ואת בטח... מזכירה את אנג`לינה ג`ולי לא צריך להגזים /מסמיק/.
O omrimayo New member 11/6/05 #13 רק אפשר לדעת איפה רואים את החתימה? כי לא הבנתי איפה היא ראתה תמונה שלך... אשמח לראות את בראד פיט הישראלי... :} תודה.
רק אפשר לדעת איפה רואים את החתימה? כי לא הבנתי איפה היא ראתה תמונה שלך... אשמח לראות את בראד פיט הישראלי... :} תודה.
M MarishA M New member 11/6/05 #15 חח קח את זה בתור מחמאה גדולה הייתי בטוחה שזה הוא עד שאמרת שזה היית אתה חח ואני רחוק מאנג'לינה ג'ולי חחח לעומתך
חח קח את זה בתור מחמאה גדולה הייתי בטוחה שזה הוא עד שאמרת שזה היית אתה חח ואני רחוק מאנג'לינה ג'ולי חחח לעומתך
M MarishA M New member 11/6/05 #17 ואני לא היחידה יש לי חברה שמתה על בראד פיטשלחתי לה ת'תנונה ושאלתי אותה מי זה והיא אמרה לי נו זה בראד פיט יו סי??
ואני לא היחידה יש לי חברה שמתה על בראד פיטשלחתי לה ת'תנונה ושאלתי אותה מי זה והיא אמרה לי נו זה בראד פיט יו סי??