מי יודע..

glitter8

New member
בוקר טוב נערה עם עגיל

מה שלומך? טוב לראותך במחוזותינו לא יותר פשוט להתקשר אלי??????? (או אליו...חחח)

glitter8

New member
להרים טלפון לבית מיומנה, הכי פשוט

רק אנא יקירתי, החליטי מראש אם את באה שיגועים של הרגע האחרון אחרי שכבר אין כרטיסים לא יתקבלו! ויפה כרטיס אחד קודם בבבבבבבבבחונטוס!!!

popikon23

New member
תנחשו מי היה לפני היום ברמזור?!?!?!

אוקיי, אז לא במלוא הדרו אלא על מדבקת פרסומת באחורי אוטובוס אבל בכ"ז... דיויד!!! יש פרסומת להופעה עם מיומנה על גבי אוטובוסים. יש מבצע למעונינים, מי שקונה 2 כרטיסים להופעה מקבל את השלישי במתנה עם הצגת כרטיסית אגד בתוקף. איזה בוקר.."בוקר טוב בא"

YulaShpil

New member
יש! (כרטיסיה)

יש לי כרטיסית אגד בתוקף! איזה כיף
יאללה, מי מצטרף אלי לקניה?

glitter8

New member
'צטערת

אני הולכת עם אשתי, בקיצור צריך להסתדר בשלשות יוצא בערך 110 ש"ח לכרטיס לכל אחד וזה אפילו יותר זול מברוזה5 הללויה

handlessman

New member
עם מי את הולכת?! ../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif

לא משנה... וזה יוצא 106 ש"ח בדיוק לכל אחד... למי פה יש כרטיסית אגד חוץ מליעל? אז אם אני בא עם אחד ההורים שלי אז מי שאין לו עם מי להיות ויש לו כרטיסיה של אגד אז שיהיה איתנו... נא להסתדר בשלשות חברידוס, מי שבלי חאקי ועניבה לא יכול להיות ראשון!

popikon23

New member
אגד עוד ישלמו לי תמלוגים...

שימו לב: על הפרסומת היה מס' טלפון, אני מניחה שצריך להזמין משם! לא זוכרת מה המס' זה היה * וארבע ספרות.

glitter8

New member
וחוצמיזה

אני עסוקה בטירוף בימים אלה אבל חושבת עלייך כל הזמן,מקווה שהשגרה מנצחת! ושהכל טוב אצלך

היי מותק

צר לי לאכזב אבל הפעם חברה ביקשה ממני ללכת אחרת אפילו לא הייתי יודעת על זה.... גם אני עובדת מלא רוכבת המון ועושה חיים תבואי לבקר בשוקת כבר!! ויום אהבה שמח

למעלה