מי יוכל לעוץ לי עצה

אביעד21

New member
מי יוכל לעוץ לי עצה

תסלחו לי על חריגה מהנושאים הרגילים, אבל אולי משהו יוכל לעזור לי טוב אז אני סוגר עוד מעט 22 שנה בחיי. לפני קצת יותר מחצי שנה סיפרתי לחברי הקרובים שאני הומו, ומאז לא עשיתי הרבה עם חיי בנדון. אני מחפש חבר אבל אני לא יוצא למקומות של הומואים בגלל שאני ביישן מה שגורם לי להרגיש לא מחובר לשם (מה גם שאני לא מכיר הרבה מקומות כאלה). אני לא רואה את עצמי הולך לבדי למקום כלשהו לבד (חברי אומנם מקבלים אותי כמו שאני אבל לא יוצאים למקומות כאלה). ניסיתי ללכת לקפקא עם ידידה שלי (שכנועים רבים מצדי והחלטה לא לשוב למקומות כאלה לעולם מצידה) בתקווה למצוא מישהו, אבל התברר לי שזה סתם עוד בית קפה שבאים אליו אנשים בחבורה כמו בכל בית קפה ממוצע. כמו שאתם בטח כבר יודעים באינטרנט חוץ מסטוצים לא מחפשים שם כלום, גם אם הם מצהירים על "חיפוש חבר". בקיצור אין לי נקודת התחלה שאני אוכל להיאחז בה. אגב, אותה ידידה שהזכרתי לעיל אחרי הערב שם (שנמשך בערך 10 דקות במקום) החליטה שהבעיה שלי היא שפשוט אין לי חברים (הכוונה למעגל חברים) הומואים. לפי התיאוריה שלה בשביל להסתובב במקומות כאלה במטרה למצוא חבר (הכוונה למערכת יחסים – זה מה שאני מחפש) אני צריך להסתובב עם חברים (שוב, כי אני ביישן). אבל איך אפשר להכיר מעגל כזה של חברים או חבר למערכת יחסים כשכל מה שמעניין הומו ממוצע זה איך להשכיב אותך ולא איך להיות חבר שלך(בשני המובנים). טוב סיפרתי מספיק את הרקע עכשיו באה השאלה: למישהו יש עצה שתעזור לי לצאת מהמצב המסובך הזה? הצעות ותגובות ייקראו בשמחה.

RoiB

New member
To: Aviad 21 ../images/Emo20.gif../images/Emo36.gif../images/Emo23.gif

.And again sorry for writing English Hi aviad and all of those hwo are being in his situation Being GAY in a world of hetrosexuals is not so easy, and it´s not .makes it easier if your friends wont help you on the subject What you have to do, that what i would have done, is find a person and it should be another gay guy or a bi-sexual guy, as myself
, and with him go out, parties, clubs, bars, and get to know people Now, it is so not true what you said about chats.... people like me and you are visiting chats as well as those hwo only looking for a one night fuck. and from my expirience, it is not easy to find a normal, honest and good looking guy in a chat, but it is not so .imposible as you have might think You should get to know someone through chat and you will have to face more then couple of times an unwanted meetings and unexpected people that you imagined completly different, but there will be this someone .that will match your expectations Another idea that i can think of, but im not sure if you are the tipe, is to go someplace by your own self. open the internet and search for gay parties somewhere recomended and go there , or to a gay pub and seat on the bar... someone will start talking to you But as I see it, most of gay guys are very not like a tipe for love THERE WILL BE PEOPLE THAT NOW SAYING IM STUPID AND MAKING COLECTIVE POINT ABOUT GAY PEOPLE....but i do have some expirience, gays of the city, at list those that i knew, are meet seekers and as fresh as .posible the better What I recomend is DO ANYTHING TO EXTEND YOUR GAY FRIENDS SIRCLE the more you get to know new people, the more chances you get to know gay people, and the more you get to know gay people the more chances you got to find a relationship, and it might sound very low and like a not helping offer, but ?? is there a writen formula OPEN YOUR EYES, EARS And your HEART... And new pathes are watting .for you to choose them If you ever wondered about the meaning of life, im almost sure .that its LOVE .And, are life easy? i dont think so, so is´nt love as well .Hope you will find what you seek... I´ll ask for that you would

זורבבל

New member
נראה לי שמה שאתה צריך הוא

"נשמות טובות" כהגדרתו של "צוות". הוא אפילו פעם התנדב. קדימה צוות (או מישהו אחר), תרים ת´כפפה |כפפה|

MARMELAD

New member
להרים כפפות - זו המומחיות שלי!

יקירי... הנה מה שאני מציע. בוא לא נקפוץ למערכת יחסים חת שתיים. תטייל לך קצת בפורום, תגיב על מה שמעניין אותך להגיב, אני מבטיח שתוך כמה ימים אתה הופך לאחד מהמשפחה. ומנסיוני, אנשים פה יוצאים לבלות יחד נונסטופ. אז כנס לעניינים, תרגיש בנוח, ומשם נזרום הלאה. גיא

InnerKid

New member
כמה מלים על דרך ../images/Emo79.gif

הי אביעד אני לא יודע אם יש לי עצה שתעזור לך. הייתי במצב דומה לפני כשנה וחצי ואני יכול לספר לך קצת מנסיוני האישי ומה עזר לי וקצת מה דעתי על מה שאמרת. אולי זה יוכל להראות לך דרך, כיוון מחשבה כלשהו. אני לומד יום יום, ועדיין לפעמים בועט בדעה שנובטת בתוכי לעתים, שישנם דברים בחיים שלוקחים זמן ולא קורים ברגע או כשאנחנו רוצים להאיץ בהם לקרות. לחילופין, אני יודע שכך נבנה החוזק והחוסן הפנימי, לפחות כך אצלי, בתהליך נפשי איטי ומורכב, שבונה את עצמך מהיסוד. אתה מספר על ביישנותך, אתה מספר על זה שלפני חצי שנה יצאת מהארון לפני חבריך, שהלכת לקפקא, שאתה מחפש חבר ולא מוצא באינטרנט, שאתה לא מכיר חברים הומואים ועוד. אני יכול להציע לך הצעה ולהתבונן בחייך לפני שנה. הרי לפני שנה, חבריך לא ידעו שאתה הומו, לא הלכת לקפקא, ואולי הדבר היחיד שמצאת ברשת הוא סטוצים. עשית כברת דרך ארוכה ויפה עם עצמך לפי מה שאתה מספר, ואתה עדיין נמצא בתוך תהליך שלא הסתיים. מה שקורה לי, כשאני נמצא בתהליך כזה ולא מודע להיותו תהליך, הוא שאני לעתים הופך מתוסכל, כי "זה לא כמו שרציתי ואני לא עושה מספיק" והרשימה עוד ארוכה. כל שינוי, התפתחות והיפתחות שעובר אדם עם עצמו ועם הסביבה, מתחילים ומבשילים לאט לאט וקודם כל בתוך האדם עצמו, אחרי קליפה שהצליח לראות מתחתיה או אחרי זרע אמת שנזרע שם. לאט לאט יש גם תוצאות ושיקוף במציאות בחוץ. התהליך הוא מורכב וארוך בנפש שלנו. אתה מביע רצון, שאיפה, תקווה. רוצה, ורוצה באמת, וזה מה שפותח את הפתח להזדמנויות לקרות, והנה היית כבר בקפקא, עשית את "דריכת הרגל" הראשונה במקומות הבילוי של גייז.
אתה הרי לא יודע מה טמון לך בהמשך, איך תכיר עוד אנשים, מתי ועם תצא לאיזה מועדון, ואיזה מועדון זה יהיה, מתי תפגוש אדם שלא ירצה רק "להשכיב" אותך אלא גם להיות חבר שלך כבנאדם אפילו ללא שום קשר רומנטי, אבל אתה צועד לקראת כל זה. האם סטרייט בהכרח "משכיב" את כל הידידות שלו |?? האם לא יכולה להיות חברות שלא על בסיס מיני
ודאי שיכולה להיות, ואפילו יותר מאחת, אבל דברים מסוג זה לוקחים זמן. יש משפט שאומר שרק סבלנות אין קץ מביאה לתוצאות מיידיות. לי לעתים קשה עם המשפט הזה, אבל אני חושב שזה רק בגלל האמת העמוקה שיש בתוכו מתחת לפני השטח. בסופו של דבר זה נכון. לסיום, לדעתי אתה נמצא בכיוון מסויים, בתהליך מסויים, שמוביל אל עבר רצון מסויים שלך, רצון אמיתי, שנועד להביא לך ריפוי וברכה. אתה לא יודע כמה תחנות יש בדרך, אבל דע שאתה נוסע על הכביש הנכון
במסע פנימה והחוצה.
מאור.

אביעד21

New member
תודה../images/Emo23.gif

טוב אז קודם כל ברצוני להודות לכל מי שתרם את הצעתו להודעתי. קודם כל אני חושב Royb, האם אתה רציני בעניין ההצעה שלך לצאת איתי למקומות כאלה? תזהר, עוד אני אקח אותה ברצינות. בעניין לשבת בבר לבד, אני לא טיפוס כזה. אני יותר מדי ביישן לעשות את זה. אני מצטער אם לא הבנתם אותי נכון, אבל אני לא לחוץ על מערכת יחסים, אבל אני פשוט לא אדם לסטוצים. marmelad אני לוקח את הצעתך ואני מקווה להיות חלק פעיל בפורום. (לפחות אני מרגיש שאני תורם קצת . . . ) וחלק ממשפחת הפורום. מפתיע לגלות שיש בינכם קשר מחוץ לפורום. (כל יום לומדים דברים חדשים). מאור בקשר לעצה שלך לגבי דברים שלוקחים זמן, הגעתי למסקנה שאם 21 וחצי שנים חייתי במצב הזה, עוד כמה זמן זה כבר לא ישנה. בקשר למסע שאני נמצא בו, אתה צודק עברתי כברת דרך ארוכה ומעייפת, אבל הגעתי למבוי סתום בה. יש לי את הנכונות והרצון אבל אין לי את אומץ לעבור את זה לבד. זהו מקווה שלא פיספסתי אף אחד. בכל מקרה אני רוצה להודות לכם שפתחתם לי עוד כמה קווי מחשבה, ובייחוד שחיזקתם את נפשי. עכשיו אני יודע שאני לא לבד

InnerKid

New member
בשמחה מקרב ../images/Emo23.gif

אני ממש שמח שקצת התחזקת ושנפתחו לך עוד כמה קווי מחשבה מהתגובות שקיבלת פה. זה באמת עושה לי להרגיש טוב. אז קודם כל קבל
ו-
אני יודע שעברת כברת דרך ארוכה ומעייפת, ואני מבין את תחושת המבוי הסתום מקרוב מאוד. אני חושב שבכל מיני שלבים בחיים שלנו אנחנו קצת מתעייפים ומרגישים שהגענו למבוי סתום. משהו כמו "כמה זמן זה עוד יקח" ועוד כל מיני פנינים שאני לפחות משתמש בהם לפעמים כדי ליגע את עצמי. אני חושב שעצם זה שיש בך את הנכונות, את הרצון האמיתי, ואת הידיעה שאתה במסע הזה לתוך עצמך, זה מספיק כדי שלא תצטרך לעבור את זה לבד אם אתה לא רוצה. הנה אתה כבר עכשיו לא לבד, ואני בטוח שלא תעבור את זה לבד. אני שולח לך מייל לכתובת שרשומה בכרטיס משתמש שלך, ואני מקווה שאולי גם זה יועיל עוד קצת
מאור

MARMELAD

New member
נו, אתה רואה...? כבר יותר טוב!

החבר´ה כאן בפורום בהחלט מגובשים (עד אימה). וברוך הבא למשפוחע... אני מאמין שגם אתה תמצא את המקום שלך צ´יק צ´אק ואיתו את החבר´ה שיותר נראים לך מהפורום.

למעלה