מי יועמד להדחה השבוע

מי יועמד להדחה השבוע../images/Emo35.gif

מי לדעתכם יעמידו דיירי הבית להדחה השבוע
לדעתי: יוסי עינב וונסה איתי

איתי עף השבוע ../images/Emo185.gif

"האחות הקטנה" חיזקה לי את הדעה שדבקתי בה כל השבוע. כרגיל יוסי ועינב יועמדו, לדעתי כמו שאמרת גם איתי ו-ונסה. כי הם הקבוצה ה"שנייה" בבית, ול"ראשונה" יש רוב אז חלק יצביעו יוסי, חלק עינב, חלק איתי, חלק ונסה בסוף ארבעתם יועמדו אבל זה לא משנה כי במידה ואיתי יועמד להדחה-הוא יהיה זה שיעוף.

דורון

New member
איתי וונסה אחד מהם לפחות עולה להדחה

שי וצבר כבר תיאמו שהם הולכים להצביע להם. רנין אמרה לשי שהיחסים שלה עם ונסה גרועים והיא היחידה שלא מקבלת אותה בוילה, אז זה עוד קול נגד ונסה. יוסי כבר הוכיח שאין אצלו חבורות, כמו שהוא הצביע לאשר הוא גם יצביע לונסה או איתי או שניהם. הוא הזהיר אותם שהם זוג והם לא הקשיבו. שפרה בטח תיגרר אחרי צבר ותצביע לונסה ואיתי. ורק לאון האידיוט יצביע ליוסי, פשוט לשבור למוגבל הזה את הראש! בכל אופן אם איתי בהדחה הוא בטוח בחוץ, אין לו סיכוי נגד אף אחד בוילה.

MEYTAL 14

New member
לדעתי

אחד מהבובלינים או שניהם איתי וונסה שיי ואם יתמזל מזלי אז גם שפרה (ולא נראה לי)

Red One

New member
יוסי עינב ועוד 1

המספר הנוסף: שפרה/ונסה/איתי מהם 1 יילך/תלך הביתה (כרגיל).

TLV GUY2

New member
יוסי, שפרה, צבר ואיתי, פירוט הצבעות בפנים

שי: יוסי, איתי יוסי: ש"צ עינב: ש"צ איתי: ש"צ ונסה: רנין, יוסי לאון: יוסי, איתי רנין: ונסה, איתי צבר: איתי, יוסי שפרה: יוסי, עינב סה"כ: יוסי 5 איתי 4 שפרה 3 צבר 3 עינב, רנין וונסה 1 כ"א

לאור המצב..

יוסי - שי ושפרה עינב - שפרה ושי איתי - רנין ושפרה ונסה - רנין ושי שפרה - עינב ואיתי צבר - איתי וונסה שי - איתי וונסה לאון - יוסי ואיתי רנין - ונסה ואיתי איתי - 5 ונסה - 3 שי -3 שפרה - 3 צפוי...

bibaso

New member
עדיף להתאפק ולהעלות שירשור הימורים מלא בשבת

שבת בערב הכי אקטואלי, אחרי שרואים את כל הסגירות האחרונות ואז נעלה טפסים מלאים

../images/Emo45.gif

גם אני חשבתי על זה... הרבה יותר עדיף לעלות את זה אחרי שהם הצביעו. כי במשך השבת ועד להצבעות...הבחירות שלהם משתנות.

אורישקי

New member
הימור זמני:

איתי-שי ורנין ונסה-שי ורנין יוסי-שפרה ושי לאון-יוסי ואיתי עינב-שפרה ושי צבר-יוסי ואיתי רנין-יוסי וונסה שי-עינב ויוסי שפרה-יוסי ועינב אז המצב: איתי-2 ונסה-1 יוסי-5 עינב-2 רנין-2 שי-4 שפרה-2 אז איתי,יוסי,עינב,רנין,שי,שפרה יעמדו להדחה ואיתי או שי יודחו,אבל זה שני שליש מהבית,בקיצור,לא נראלי שזה מה שייקרה אבל זה מה שעלה לי,אני משער שיישתנה עד מחר

droriko

New member
אם רוב הבית מועמד להדחה

אני מחרים את התוכנית של שלישי,ואידיוט מי שלא עושה כמוני

למעלה