מי יוצא לאומן היום? לא נראה לי שאני בא אני

maor ravid

New member
מי יוצא לאומן היום? לא נראה לי שאני בא אני

חולה מת עם חום איזה זיין כך כך היה בא לי :( תהנו מי שיוצא...

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifתגיד, איך אתה מדבר איתה?

יצא לי כבר כמה פעמים לדבר עם הנרי במייספייס, ועם ניקה אף פעם לא.

ההופעה אתמול באומן../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

תאמינו לי, רק בשביל ההופעה של הצמד היה שווה להגיע למסיבה שהיתה אתמול באומן. כמה אנשים...לא יאומן... טוב לענייננו.. shiny & new - ואוו ואוו ואוו ואוו (כמו בשיר החדש של קיילי) איזה נאמבר פתיחה מעולה... פעם ראשונה שאני רואה ככה את הנרי על הבמה עם ניקה רוקד ומשתולל...איזה שד משחת!! הנרי ממש הותיר טעם של עוד...כמו שאנחנו אומרים בארגנטינה mas carne por favor! השיר הזה עובד על הבמה מעולה, למרות שהוא לא כזה היה מוכר לקהל, מאד אהבו אותו.... "בגידה" - ניקה עם הרקדניות, אין מה לומר...אלופות. ניקה פרפורמרית מלידה, גם כן משתוללת כמו בנדיטית לא קטנה... "משהו אחר" (מה עובר עליי) - השיר החדש...אוף כואב לי הלב מרוב שהוא יפה..הוא יעבור פלייליסט ללא בעיה עיבוד נהדר, מילים מצוינות, לחן קליט...הכל עובד בשיר הזה. ממש דוז פואה! התגובות עליו מסביב היו נהדרות, אני שמעתי אותו רק פעמיים ולגמרי אני מ-א-ו-ה-ב-ת!!
מחרוזת - see me now,naked in the wind,על המסך שלי... כל מילה נוספת מיותרת, אליפות!
רק חבל שאחכ נינט באה והרסה לי את הערב עם הצרחות שלה חחחח אבל תעזבו שטויות. הכל קשקוש חוץ משוש, יאללה סופש מעלף .

maor ravid

New member
שמח שנהנת והיה כייף לפי מה שאמרת!! מצתער שלא

יצא לי לבוא הייתי ממש חולה עם חום איזה דיכאון... איזה בעסה :( מקווה להופעות הקרובות אני יביוא בעזרת ה' שבת שלום וחג שמח לכולם...

למעלה