מי יוצא לטיול שנתי ? זו השאלה

סנטה

New member
מי יוצא לטיול שנתי ? זו השאלה

הורים רבים [ ההורים שלכם] חוששים לשלוח אתכם לטילוים השנתיים .. ובצדק...אחרי המצב של הימים האחרונים עם פידועים שוניום , הרוגים ועשרות פצועים זה די ברור ... אחד ההורים הציע פתרון לקיים טילים שנתיים בערבה ובדרום ? אז למה לצאת ראינו את המדבר המשעמם הזה עשרות פעמים ... הכתבה המלאה בקישור הבא ... והשאלה שלי אז מי מכם יצא לטיול השנתי ? מי לא יוצא ? למה איך וכמה ?

havlaz

New member
יוצא דווקא!!! דווקא!!!

ערבה?! מה?! כל טיול קצר זה לשם וכנ"ל יסודי אני יכול לעשות למדריך סיור בשטח, מזה השטות הזאת. אני רוצה לצאת לירושלים בטיול השנתי, לתל אביב, אני רוצה ללכת לדולפינריום!! אף מחבל מפגר לא יעצור ממני להמשיך את חיי, ואותם הורים שחוששים הם מספר מצומצם, שיקח את הדעה שלו לעצמו, ויתן לכל אחד להחליט.

DreamS_HunteR

New member
גם לי יש טיול...

ביום שני הקרוב, לגליל המערבי.. לצאת? או לא לצאת...?

סנטה

New member
על השאלה הזו אני לא יכול לענות כי .

אם אני יגיד כן ויקרה לך משהוא חס וחלילה טפו טפו טפו זה יהיה על מצפוני ואם אני יגיד לך לא לצאת אז אז תצטער כי הכל היה בסדר וכולם נהנו בכל אופן... תדבר עם ההורים , חברים ותדע ...

Action force

New member
חברים יקרים

בנושא הטיול השנתי, עדיין לא דנו, ולכל בית ספר את דיונו שלו. הכל זו שאלה של המסלול, האתרים, והאטרקציות. תנסו להיות מעורבים, לשאול את ההורים, לעשות סקר כיתתי, שת"פ (שיתוף פעולה) לא יזיק. בקשו מהמורים, לקחת חלק פעיל, בהכנת הטיול. ראו דוגמא את הטיול השנתי שלי (שיכבת יא´ בבית ספר אלון) הטיול נעשה בשת"פ חלקי של נציגי כל אחד מהכיתות בשיכבה, וביחד (נציגי הכיתות והמורים) בנינו טיול, קצת סנפלינג, קצת הליכה, קצת הרצאה, בקיצור קצת מכל דבר. וזו לפי דעתי הדרך הטובה ביותר... דברו עם ההורים והמורים. וכך תוכלו להנות מכל מסלול \ אזור שהוא.

למעלה