מי יוצא

סטיובן

New member
מי יוצא

מי יוצא לתחרות קפיצות בנצר שביום שבת ה-20.9 על איזה סוס ואיזה מקצה?

Vintage Queen

New member
למישהו יש מושג

איזה מקצים באמת יש? כל אחד אומר משהו אחר ומיכוון שעוד לא קיבלתי הזמנה באי מייל (מישו קיבל!?) אז אין לי באמת מושג!

Shai Felton

New member
טוב שאלתי היום את נעם...

יש 3 מקצים
90-100
110-120
130-140

כולם כנסו!!!!! אז......

שמעו... אין התבטלו המקצים של 70,80 ואיחדו את מקצים 90 ומטר.. ואת מקצים 1.10-1.20 ואת 1.30-1.40.. כלומר לא יהייה מקצה של 90 ואחר כך בנפרד מקצה של מטר בונה המסלול יכול לעשות במקצים המשותפים של למשל 90-מטר לעשות חצי מהמכשולים מטר וחצי 90... זה ממש חרא מכיוון שהמסלול יהייה מפוצץ!!!!!!!!! ולא רק המסלול הזה גם כל השאר!!!!.. אז אני הולכת למקצה של ה90-מטר.. פפפ זה ממש באסה!!

Vintage Queen

New member
אני היחידה שחושבת ככה או שזה

ממש ממש אידיוטי!? מה הם מתקמצנים על מקצים? מזה החרא הזה?! ממתי מאחדים מקצים!? שמישהו יסביר לי תתופעה הזאתי בבקשה....

פפפפפ זה אשקרה אדיוטי!!!!

כי עכשיו במקום שיהייו 45 אנשים במקצה אחרי שהם ביטלו את הדירוגים למרכז ולצפון!!!! יהייו 70 אנשים כי איחדו את ה-90 והמטר ואת שאר המקצים הגבוהים!! זה כל כך אדיוטייייי!!!!!!! לפחות אני יהייה בתחרויות במקצים עם שי וסתיווווו!!! ועם שאר האנשים בפורום..

פפפפפ זה אשקרה אדיוטי!!!!

כי עכשיו במקום שיהייו 45 אנשים במקצה אחרי שהם ביטלו את הדירוגים למרכז ולצפון!!!! יהייו 70 אנשים כי איחדו את ה-90 והמטר ואת שאר המקצים הגבוהים!! זה כל כך אדיוטייייי!!!!!!! לפחות אני יהייה בתחרויות במקצים עם שי וסתיווווו!!! ועם שאר האנשים בפורום..

../images/Emo4.gif פפפ זה כל כך פאקקק ו....

קיבלתי היום בדואר את החוברת של העונה החדשה שהם כתבו שם את מה שיהייה.. כאילו את מה שראינו באתר של ההתאחדות!

MusTanG GT

New member
...............!!!!!!!!!!!!

בגלל שזה ליגה הם מאחדים את המקצים!!! אם אתם רוצים ללכת למקצים נמוכים יותר אז תלכו לתחרויות שהם לא ליגה! ככה זה השנה!!!!!!!

Vintage Queen

New member
מזה קשור לליגה!?

למה לאחד מקצים גם אם זה ליגה וגם באליפות עם הגילאים וכו מזה הבולשיט הזה!???

MusTanG GT

New member
תגובה!!!

בשום מקום אחר בעולם אין תחרויות רשמיות(ליגות,אליפויות)בגבהים כל-כך נמוכים. ימשיכו להיות תחרויות רגילות בכל הגבהים. מבחינת האתחדות אין להם עניין לקיים תחרויות בגבהים לא משמעותיים.

Vintage Queen

New member
אני ממש ממש מבינה את הרצון הטוב

שלהם להעלות תרמה בארץ אבל להעלות אותה בבום אחד לא יעזור... וזה עדיין לא בסדר! אני אישית מסודרת כאילו אני אתחרה ת 90 בעונה הזאתי אבל כל הילדים ב 60-70-80 נדפקו וזה לא אשמתם ובלי קשר לקטע הזה הקטע של הגילאים זה הדבר הכי אידיוטי ששמעתי עליו בחיים! אם אני בת 16 והתחלתי לרכב רק לפני חצי שנה?! אז אני עדיין לא יכולה להתחרות מתחת ל 110.... ממש יופי.... יש פה חוסר היגיון מוחלט

צדק8

New member
../images/Emo45.gif

זה ממש מעצבן הקטע של הגילאים... כי אני נגיד התחלתי לקפוץ לפני איזה חודשיים ואני לא יכולה להתחרות אפילו מטר
שאין מצב שאני מתחרה אפילו 70

MusTanG GT

New member
הילדים ב 60 70 80.......

יוכלו להתחרות בתחרויות רגילות שיש בהם את הגבהים האלו... אבל בליגה ואליפויות הם לא יוכלו... 60 70 80 זה לא גובה שמתאים לתחרויות חשובות!!!

למעלה