מי יותר גבר?

RichardSmith

New member
מי יותר גבר?

עוד פינה נוסטלגית... מעלים שמות של שתי דמויות היסטוריות ומתווכחים מי יותר גבר. בלי ממש תכלית מלבד לציין דברים חשובים שהם עשו.

RichardSmith

New member
מונטיפיורי חביב...

תרם רבות לישוב, בשכונות החדשות מחוץ לחומות ירושלים ועוד. אבל איך אפשר להשוות למשה? בהנחה שהיה קיים... דמות כזו של אנטי גיבור לא חושב שהוביל את עמנו, לא לפני ולא אחרי. היו כמה נביאים שלא היו ממש גיבורים, גלעד כמדומני, גם שאול לא היה ממש עשוי ללא חת... אבל משה... המנהיג המגמגם... הוא היה די דיקטטור, לא? כשירד מהר סיני וראה את בני ישראל בונים את עגל הזהב החליט שלא מגיע להם לוחות הברית. כבר אין משאלי עם? בחירה חופשית? היכן הדמוקרטיה?

pieceofmadness

New member
מונטיפיורי היה בסך הכל מליין חביב

וקשיש שהחליט לעשות משהו מועיל עם הבוחתות, ולערב קצת אידיאולוגיה בעניין. המנהיג המגמגם, לעומת זאת, (כשהייתי בת שלוש לא הבנתי למה שם המשפחה של אהרון הוא "הכהן" ושל משה הוא "רבינו", הם הרי היו אחים, לא?
) זוכה להערצתי העיוורת על התמודדות ללא חת עם הציבור המתלונן והמתאונן שלו, שממש לא ידע מה הוא רוצה מעצמו בתור קבוצה (לחזור לשעבוד מצריים, וכו'). הוא בעצם יצר עם מעוצב מקבוצת עבדים כפופי רוח. כיפאק היי.

yairkush

New member
מזתומרת???

רשמת בהנחה שמשה היה קיים!!!! בטח שהוא היה קיים!!!

pieceofmadness

New member
ברנש יקר

א. זה ממש לא רלוונטי לגוף השאלה ב. אני מוכנה לשלוח לך מייל עם כל ההוכחות המוחצות על קיומו

RichardSmith

New member
אוה! ../images/Emo46.gif

(= כפפה שאני מטיח בפניך)
My name is Adam Lev Ari, you've killed my father, preper to die!​

pieceofmadness

New member
פשש.... רכרוכיות מתרפסת במיטבה

ואני הייתי בטוחה שהמגמה היא הפוכה לגמרי!!
*עור קרנף* על כל צרה שלא תבוא....

למעלה