מי יותר גדול פול טילט או סטאר?

DaboR zx6R

New member
מי יותר גדול פול טילט או סטאר?

עד היום שחקתי רק בפול טילט ושמעתי משהו שלא ידעתי על שיטת סידור הקלפים ולא אהבתי את זה עכשיו אני הולך לעשות חשבון בסטאר וראיתי שיש שמה מעל 200 אלף שחקנים מחוברים שזה כפול מטילט לחברה מפה שיש נסיון משני האתרים מי בגדול יותר טוב?

Harleydude

New member
אני צעיר בטילט

וכל החיים שיחקתי בסטארס, ממה שאני רואה יש יותר שולחנות בסטארס, בטורנירים הם לוקחים (יותר טורנירים ביותר שעות עם יותר גרנטיד) אבל מצד שני הערמות יותר צרות. בקאש גם נראה לי שיש יותר שולחנות אבל לא ברמה שזה צריך להפריע לך, אין בעיית מבחר גם בטילט. ואל תחשוב על "שיטת סידור הקלפים" , זה רנדומלי EITHER WAY. דווקא בתור מישהו שעשה את המעבר ההפוך (מסטארס לטילט) אני בינתיים ממש נהנה :)

DaboR zx6R

New member
מה שבטוח טילט

הרבה יותר יפה לעיין והממשק שלו יותר יפה ומסודר

alextoon1

New member
לא יודע לגבי עניין חלוקת הקלפים

אבל הממשק שלהם באמת הרבה יותר נוח ונעים לעין, מה גם שהיו לי בעיות של ניתוקים בשרת בסטארס..

DaboR zx6R

New member
לא הצלחתי להפקיד בסטר

אני חי בניו יורק אבל האתר לא קבל תויזה לא יודע למה

AJKHoosier2

New member
אני נהנה יותר בטילט

שיחקתי שנה וחצי בסטארס, התמיכה שלהם מצויינת, יש המון שחקנים, המון טורנירים ובאמת אתר ברמה. אבל מבחינת התוכנה, אין מה להשוות בכלל, התוכנה של פולטילט בהרבה יותר נעימה ומתקדמת והרבה יותר כיף לשחק שם, גם כמות השחקנים לא משמעותית כי המבחר בטילט גם מאוד גדול והמבנה טורנירים שם לדעתי יותר טוב. בקשר לרנדום, אם אני לא טועה, שניהם משתמשים בהתקן חיצוני ושניהם פועלים האותה שיטה, את אותם הביטים שאני חווה בטילט חוויתי גם בסטארס, אז אל תייחס לזה חשיבות במעבר.

למעלה