מי יותר מפחיד

kfir number 1

New member
מי יותר מפחיד

איזה סדרת סרטים יותר מפחידה פרדי קרוגר מסיוט ברחוב אלם? או גייסון מיום השישי ה13? הסרטים יותר מפחידים או הדמויות. הסבירו פרטו ונמקו.

ליאורנר

New member
לפי דעתי סדרת סיוט ברחוב אלם יותר..

מפחידה כי יש שם רציחות מקוריות... יש שם עלילה יותר מורכבת... גם מוסיקה יותר מפחידה.... וזה פשוט סרט יותר מפחיד יום שישי ה 13 זה משעמם כזה... ראיתי את 1 2 ו 3 ואת 4 וכל השאר כבר לא היה לי כח לראות

orrrrrrrrr

New member
בעיקרון, אף אחד מהם לא מפחיד

אבל אני נוטה לכיוון ג'יסון, תמיד אהבתי את שיטת הרציחות שלו. הסרט ה-2,3,4 בסדרה די חוזרים על עצמם, הסדרה מקבלת תפנית חדשה החל מהפרק השישי- ארבעת הפרקים האחרונים, פשוט מעולייייים. התשיעי והשישי, הכי טובים בסדרה..

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif דפנטלי ללא שום צל של ספק

פרדי רולזזז
אבל זאת רק אני

milkshakit

New member
לא רק את ../images/Emo3.gif

פרדיייייייייייייייי
כמובן שפרדי שולט!!! הוא עושה צחוק מהרציחות שלו, וזה עושה אותו שונה ומיוחד מכל שאר הרוצחים, שממש רציניים

../images/Emo66.gifאמרתי את זה ואני אומר את זה

שוב - קרוסלת הקסמים. ועכשיו לתשובה יותר מפורטת. אישית אני לא ראיתי סדרה סרטים שהפחידה אותי ביותר (למרות שלאחרונה אני קצת מפחדת לענות לטלפון משום מה, מישהו יודע על תופעות אחרי כמה חודשים מצפיה בסרט?) אבל הסרטים שציינת אכן טובים (לפחות מה שראיתי מביניהם. אכן אני מתוודה, לא ראיתי את כל הסרטים, צריכים להאשים את ההורים לא אותי). גם כן, אני לא מאמינה שדמויות יכולות להיות יותר מפחידות מהסרטים, הרי אם אני אלך ברחוב ואראה את פרדי קרוגר (סבירות
) בוודאי שאני אפחד קצת בגלל בעית העור הקשה שלו שלא רואים כל יום, אבל בעצם הסרט הופך אותו ליותר מפחיד. הסרט עצמו אופף אותו באווירה מוזרה ובעצם גורם לו להיות הרוצח שהוא - כוונה, אם לא ראיתי את הסרטים וסתם את הדמות התגובה תיהיה היבהלות קלה (אצלי הייתה תגובה אחרת אבל אני לא אפרט) אבל עד שלא אראה סרט שלו הוא לא יהיה ממש מפחיד (ובזאת אני ממליצה לכולם לראות את הסרט הראשון). מקווה שמישהו הבין את כוונתי בין כל הסוגריים האלו

Thestral

New member
פרדי../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

כי פרדי רוצח ממניע. הוא רוצה להשיג מטרה כלשהי ברציחות. ג'ייסון רוצח כתוצאה פוסט טראומטית ו
... אחרי שחבטו בו דקרו אותו חישמלו אותו שרפו אותו ואלוהים עוד יודע מה. המח שלו מת. הוא הורג מדחף לא מרשעות:X

roniway1

New member
לדעתי - יום שישי ה- 13

אני בעיקרון אוהב מאוד את 2 הסדרות , אבל לדעתי סידרת יום שישי ה -13 היא מפחידה יותר. ארבעת הסרטים הראשונים די חוזרים על עצמם , אלא שמהסרט החמישי זה נעשה יותר מעניין.

למעלה