מי יותר עדיף?

everynormal

New member
מי יותר עדיף?

כמו שרובכם בטח יודעים, בתקופת הגראנג' התאחדו כמה מהמוזיקאים הטובים ביותר של הסצנה להקלטת פרוייקטים חד פעמיים, וכך נוצרו שתי "סופר גרופס" של הגראנג' והן- טמפל אוף דה דוג, ומאד סיזן. טמפל אוף דה דוג הקליטו אלבום אחד בלבד, בעוד מאד סיזן הקליטו אלבום אחד עם ליין, ועוד אחד עם מרק לנגן שלא הצליח ואפחד לא שמע עליו.... אז מה שרציתי לשאול אתכם, איזה הרכב אתם יותר אוהבים? איזה שירים הכי ראויים לציון? ולמה אתם יותר אוהבים את ההרכב הזה? מוזמנים להציף

nothingman1

New member
טמפל אוף דה דוג

ממש בכל הפרמטרים כמעט סולן- כריס קורנל גומר את ליין באלבומים האלה... כריס במיטבו וליין די בדעיכתו הופעות אורח- אדי ודר ומארק לאנגן משתווים רית'ם סקשן טובה יותר סולואים יותר טובים בדיסק של טמפל והסיבה העיקרית- ההלחנה בטמפל אוף דה דוג יותר מעניינת לשירים של מד סיזן יש לחנים מינימליסטיים, והם לא מתפתחים בצורה מעניינת מייק מק'רידי וליין אלה שני אנשים שכל אחד בלהקה שלו עומד בצל של מלחין טוב יותר בלהקה שלו- סטון גוסארד בפרל ג'אם וג'רי קנטרל באליס אין צ'יינס ציון שלי לשני האלבומים: טמפל- 8.8 מד סיזן- 6

shirbowie

New member
הממ..

האמת היא שאני הרבה יותר מכירה את מאד סיזן מאשר את טמפל אוף דה דוג כדי שאוכל להחליט אבל בכל זאת..מאד סיזן הייתה להקה טובה אבל לא מדהימה..כמובן שכל אחד בנפרד היה מוזיקאי מדהים,אבל משהו בכימיה שלהם ביחד פשוט לא עבד,יש הרגשה שהם עובדים ביחד כי הם חברים טובים יותר מאשר מוזיקאים שחושבים שיש להם מה לתרום אחד לשני...כמו שאמרת אני באמת לא מכירה את האלבום השני שלהם,והאלבום הראשון יחסית משעמם חוץ משני דברים שמצילים אותו-הציורים המדהימים של ליין!אוף לא ייאמן איזה מוכשר הוא היה
,והשיר "wake up" שפשוט גורם לי לבכות בכל פעם שאני שומעת אותו... מצטערת על החפירה,אבל-אתם שאלתם
שבוע טוב לכולם :]

יש לך את הדיסק של טמפל אף דה דוג?

דיסק מעולה. הוא מראה צד אחר בכריס קורנל. רוב השירים של שקטים,מה שלא אופייני לשירים של סאונדגרדן (בעיקר לשירים שלפני יציאת האלבום).

everynormal

New member
טוב אז דעתי

אני חייבת לומר, עד לא מזמן יותר העדפתי את מאד סיזן, אבל בזמן האחרון אני פשוט לא מפסיקה לשמוע את טמפל אוף דה דוג ונוכחתי לדעת שגם הם מצויינים אפילו יותר. אבל עדיין מאד סיזן זה משהו אחר, אולי הלחנים שלהם יותר פשוטים, אבל הם יותר מרגשים, במיוחד בשיר "וויק אפ" שבו הקול של ליין נשמע מצויין, והוא שר את המילים המיוסרות והכל כך אמיתיות, ומייק מקרידי מלווה אותו בגיטרה עצבנית ומתפרצת שאפשר להרגיש כאילו הוא נותר חסר אונים למצבו ההולך ומדרדר של חברו, גם המוזיקה שלהם קצת שונה, יש בהם מעין שילוב קצת בלוזי כזה ובטמפל אוף דה דוג, כמובן יש את כריס קורנל שהקול שלו היה בשיאו, הכתיבה שלו גם ממש מעניינת, והלחנים ממש יפים, שתי הסופרגרופס האלה כל כך טובים ככה שממש קשה לי להחליט מי יותר עדיף

s t a

New member
טמפל אוף דה דוג לדעתי

בשני הדיסקים האלה יש כמה שירים חזקים, ועוד כמה שהם פחות למשל בטמפל יש את Times Of Trouble שלפי דעתי הוא ממש חזק, ואת Hunger Strike שאני אוהבת, Say Hello 2 Heaven ו-Call Me A Dog שאר השירים פחות תפסו אותי..וככה גם אצל מאד סיזן וגם, לפי דעתי הקול כריס יותר 'נעים לאוזן' מאשר הקול של ליין

everynormal

New member
גם ריץ' דאון שיר חזק

הכי טוב באלבום לדעתי! איזה קול היה לכריס! וגם פור וולד וורלד שיר מצויין

everynormal

New member
כל כך!

אני פשוט חורשת עליו כל כך הרבה! איך כריס שר שמה מוציא את כל הנשמה שלו, וגם את הסולו אני ממש אוהבת!

s t a

New member
אותם אני פחות אוהבת..

ובשמיעה חוזרת, בעצם גם Wooden Jesus שיר ענק

everynormal

New member
כן וודן ג'יזס שיר גאוני

המילים שלו גאוניות, אבל חרשתי עליו יותר מידי כבר נמאס לי ממנו חחחח

Wooden Jesus לדעתי השיר הכי חלש.

וגם your savior ממש חלש. השירים הגאוניים לדעתי הם say hello to heaven שבו כריס קורנל מגיע לשיא היכולות הקוליות שלו באלבום. hanger strike אדי וודר שר שם בצורה מדהימה והשילוב בינו לבין קורנל הוא מדהים call me a dog time of trouble all night thing שבהתחלה לא אהבתי אותו כי חשבתי שהוא משעמם אבל אחרי שהקשבתי לו פעמים נוספות הבנתי שהוא גדול. יש לו זרימה אדירה והפסנתר שם מדהים. וכריס שר שם מקסים. פעם four walled world היה אחד האהובים עליי. אני עדיין אוהבת אותו פשוט גיליתי שירים אחרים יותר טובים. על השיר הזה חרשתי המון. הוא קצת ארוך מידי אבל הוא ממש ממש טוב ויש לו מילים מאוד נוגעות. הסוף שלו מדהים. rich down הוא שיר ממש טוב אבל אני לא שומעת אותו הרבה כי אין לי סבלנות. הוא ארוך מידי. pushing foward back זה שיר מצויין.

everynormal

New member
כן הא?

וויק אפ זה פשוט 7 דקות בגן עדן וגם איים אבוב שיר מצויין

למעלה