תרגום../images/Emo41.gif.../images/Emo109.gif
את באמת יכולה להגיד שאחד מהשירים באלבום, לונג שוט, נכתב ע"י קייטי פרי- את נשמעת כמוה בו. כן, הדרך שהיא כותבת, זה כמעט כמו איך שאלניס (מוריסט) כותבת את המלודיות שלה, שאתה לא יכול שלא להוציא את הציליל
שלה מהן. זה היה השיר האחרון לעשות בתקליט, ואחת הסיבות שלי של לא לרצות אותו באלבום היא שהוא נשמע ממש כמו קייטי פרי- וכמובן שהחברה אהבה אותו, כי זה ה-דבר כרגע.
כשפגשת אותה, היא ניסתה להתמזמז איתך?. (WTH?!
). לא! (צוחקת). היא מצחיקה. כשראיתי אותה במסיבת הגראמי של קלייב דייביס, אמרתי, "אחותי, בחרתי בשני שירים שלך לאלבום שלי". הדבר הראשון שיצא לה מהפה היה "אומייגאד, אני עשירה!" (חחחחחחחחח ס'חמודה
).
כמישהי שבאמת יודעת לשיר, מה את חושבת על אוטו-טון? יש אפקטים מגניבים שאתה יכול לעשות עם זה, אבל כשמשתמשים בזה רק כדי לתקן גובה של צליל, זה מעצבן אותי, כי זה לוקח את הרגש. אם זה היה מושלם, אולי גם היית מקשיב לרובוט. אין לך יותר תקליטים כמו של ארט'ה (פרנקלין) או ג'ניס (ג'ופלין(
)). אפילו אם לא כ"כ השתמשו בזה, זה היה טוב, כי זה נשמע כאילו הן כאבו.
אז, האם ראית את "מג'סטין לקלי" לאחרונה? בכנות, ראיתי את זה, יותר מאשר בפעם ההיא בפרימיירה. הייתי מחוייבת לזה בחוזה, ונלחמתי בזה בדמעות- לא רציתי לעשות את הסרט הזה. לא נכנסתי לתחרות שירה כדי להיות שחקנית (אהמנינטאהמ
). אולי אחשוב לשחק בדברים אחרים, אבל רק אם זה יערב מוזיקה ואני לא מתכוונת לחרא הזה בסרט. (וואו, קלי
).
מה את שרה בבית? זמריי הליווי שלי ואני בד"כ שרים את השירים של פטי גריפים. היא האומנית האהובה עליי. היא לא ממש מושמעת ברדיו, אבל יש משהו בזמרת-כותבת שירים הזה שהוא צליל שכ"כ מושך אותי. ואני אוהבת לשנות שירים של גברים. אני אוהבת את רוד סטיווארט, ושיניתי את "לכמה בחורים יש את כל המזל" ל"לכמה בחורות"- אני אולי אתחיל לשיר את זה בלייב. ואני אשמח לעשות קאבר למשהו של ספרינגסטין. אני רוצה לעשות את השיר ההוא שהוא שר בפרסטו: הוא נקרא "לLift Me Up", וזה יפייפה.
את תהי בת 27 בקרוב. חשבת על מה את רוצה שגיל 30 יהיה בשבילך? אולי לא אעשה מוזיקה. אני אוהבת מוזיקה, אבל זה לא אומר שאני חייבת למכור אותה. אני יכולה לנגן רק בבית שלי ולעשות עבודות צדקה. לא אכפת לי מלהיות מפורסמת. זו לא המטרה שלי- אני רק אוהבת מוזיקה.