מי יזכה היום ב-
אנשים?

מי יזכה היום ב-../images/Emo43.gif אנשים?

איפה האפיקומן של תפוז
נשארו עוד יומיים בלבד לתחרות האפיקומן! היום ומחר נחביא אפיקומן בפורום אקראי. גלו באיזה פורום מתחבא האפיקומן, ענו על החידה הנמצאת בפורום ואולי תזכו במארז מוצרי ספא מפנק במיוחד מתנת Spring! את כל הפרטים בנוגע לתחרות תוכלו למצוא כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=168&MessageId=128528415 והיום: כולם שם כלואים אבל הם לא עבריינים חושבים שאתם יודעים באיזה פורום מדובר? חפשו את האפיקומן!

HadarMahluf

New member
ראיון חדש של קלי ברולינג סטון..איזו תשובה../images/Emo12.gif

You can really tell that one of your album tracks, "Long Shot," was written by Katy Perry - you sound like her on it. Yeah, the way she writes, it's almost like how Alanis writes her melodies, where you can't get her sound out of it. It was the last song to make it on the record, and one of my reasons for not wanting it on the album was that it sounded so much like Katy Perry - and obviously the label loved it, because it's the big thing right now. When you met her, did she try to make out with you? No! [Laughs] She's hilarious, though. When I saw her at Clive Davis' Grammy party, I said, "Dude, I ended up choosing two of your songs for my album." The first thing out of her mouth was "Oh, my God. I'm rich!" (חחחחחחחח
) As someone who can really sing, what do you think about Auto-Tune? There are cool effects you can do with it, but when they just use it to correct pitch, that pisses me off, because it takes away the emotion. If it were perfect, you might as well listen to a robot. You don't have records anymore that are like Aretha or Janis. Even if it was off a little bit, it was great, because it sounded like they were aching. So have you seen "From Justin to Kelly" lately? Honestly, I have never seen that, other than the time I had to sit through it at the premiere. I was contractually obligated to, and I fought that with tears - I did not want to do that movie. I didn't enter a singing competition to be an actress. I might consider some other acting role, but only if it involves music. And I don't mean the cheesy crap in that movie. What do you sing around the house? My backup singer and I are usually doing Patty Griffin songs. She's my favorite artist. It doesn't get played on the radio, but there's something about simple singer-songwriter stuff that's such an attractive sound for me. And I like changing up guys' song. I love Rod Stewart, and I change "Some guys have all the luck" to "some girls" - I'll probably start doing that live. And I'd love to cover something by Springsteen. I want to do this one song he sings in a falsetto: It's called "Lift Me Up," and it's beautiful. You'll be 27 years old soon. Have you thought about what you want your 30s to be like? I might not be doing music. I love music, but that doesn't mean I have to sell it. I can just play in my house and do charity work. I don't care about being famous. That's not my goal - I just love music. ממ..מה אתם חושבים על התשובה האחרונה? סיום חג שמח או משהו כזה,מימונה שמחהD:

My Avril

New member
זה נורא...

היא מתכננת לגמור על קריירת המכירות שלה - אלבומים והופעות כבר בעוד שלוש שנים... אנשים, תתכוננו לתקופות יובש.. קלי נגמרת... :S

Rontwins

New member
I don't think!

מה שקלי אמרה פה בהחלט מצוץ מהאצבע - במלוא המובן. א.היא חתומה ללפחות עוד אלבום אולפן אחד אצל סוני BMG.. ב.האלבום החדש והסינגל מצליחים,לא נראה לי שחברת התקליטים שלה כ''כ תהיה מבסוטה מזה שהיא מפרקת את הבסטה. ג.הפרנסה היחידה של קלי היא מהעבודה שלה זמרת,נכון שהיא מיליונרית גם ככה,אבל למה לפרוש כ''כ מוקדם ובייחוד שיש לך כ''כ הרבה מה להציע? ד.בריטני ספירס בגיל 27,עברה הרבה יותר מקלי,הקליטה כמעט פי 2 אלבומים ועובדת הרבה יותר קשה ולא פורשת. ה.אני חושב שאתה אומר משהו בראיון אתה לא חושב עליו הרבה,אני בטוח שחברת התקליטים שלה לא תתן לה לעשות מהלך כזה כזה מהר,וחוץ מזה לדעתי עד 2012 יצא לה אלבום אולפן נוסף לפחות.הסינגל שלה מועמד להמון טקסים כסינגל השנה ונראה שהיא מצליחה מתמיד,כנראה שהראיון נכתב כאשר הסינגל היה עוד בחיתוליו במצעדים.

WundeRKind

New member
האלבום ייצא הרבה לפני 2012...

וקלי יכולה לפרוש מתי שבא לה, היא ממש לא חייבת כלום לחברת תקליטים, היא יכולה להפוך את האלבום האחרון שהיא חייבת לאלבום אוסף להיטים... וממש לא נראה לי שקלי תפרוש בקרוב.. היא חייבת לנו אלבום אקוסטי כמו שהיא הבטיחה..

Because Of May

New member
תרגום../images/Emo41.gif.../images/Emo109.gif

את באמת יכולה להגיד שאחד מהשירים באלבום, לונג שוט, נכתב ע"י קייטי פרי- את נשמעת כמוה בו. כן, הדרך שהיא כותבת, זה כמעט כמו איך שאלניס (מוריסט) כותבת את המלודיות שלה, שאתה לא יכול שלא להוציא את הציליל שלה מהן. זה היה השיר האחרון לעשות בתקליט, ואחת הסיבות שלי של לא לרצות אותו באלבום היא שהוא נשמע ממש כמו קייטי פרי- וכמובן שהחברה אהבה אותו, כי זה ה-דבר כרגע. כשפגשת אותה, היא ניסתה להתמזמז איתך?. (WTH?!
). לא! (צוחקת). היא מצחיקה. כשראיתי אותה במסיבת הגראמי של קלייב דייביס, אמרתי, "אחותי, בחרתי בשני שירים שלך לאלבום שלי". הדבר הראשון שיצא לה מהפה היה "אומייגאד, אני עשירה!" (חחחחחחחחח ס'חמודה
). כמישהי שבאמת יודעת לשיר, מה את חושבת על אוטו-טון? יש אפקטים מגניבים שאתה יכול לעשות עם זה, אבל כשמשתמשים בזה רק כדי לתקן גובה של צליל, זה מעצבן אותי, כי זה לוקח את הרגש. אם זה היה מושלם, אולי גם היית מקשיב לרובוט. אין לך יותר תקליטים כמו של ארט'ה (פרנקלין) או ג'ניס (ג'ופלין(
)). אפילו אם לא כ"כ השתמשו בזה, זה היה טוב, כי זה נשמע כאילו הן כאבו. אז, האם ראית את "מג'סטין לקלי" לאחרונה? בכנות, ראיתי את זה, יותר מאשר בפעם ההיא בפרימיירה. הייתי מחוייבת לזה בחוזה, ונלחמתי בזה בדמעות- לא רציתי לעשות את הסרט הזה. לא נכנסתי לתחרות שירה כדי להיות שחקנית (אהמנינטאהמ
). אולי אחשוב לשחק בדברים אחרים, אבל רק אם זה יערב מוזיקה ואני לא מתכוונת לחרא הזה בסרט. (וואו, קלי
). מה את שרה בבית? זמריי הליווי שלי ואני בד"כ שרים את השירים של פטי גריפים. היא האומנית האהובה עליי. היא לא ממש מושמעת ברדיו, אבל יש משהו בזמרת-כותבת שירים הזה שהוא צליל שכ"כ מושך אותי. ואני אוהבת לשנות שירים של גברים. אני אוהבת את רוד סטיווארט, ושיניתי את "לכמה בחורים יש את כל המזל" ל"לכמה בחורות"- אני אולי אתחיל לשיר את זה בלייב. ואני אשמח לעשות קאבר למשהו של ספרינגסטין. אני רוצה לעשות את השיר ההוא שהוא שר בפרסטו: הוא נקרא "לLift Me Up", וזה יפייפה. את תהי בת 27 בקרוב. חשבת על מה את רוצה שגיל 30 יהיה בשבילך? אולי לא אעשה מוזיקה. אני אוהבת מוזיקה, אבל זה לא אומר שאני חייבת למכור אותה. אני יכולה לנגן רק בבית שלי ולעשות עבודות צדקה. לא אכפת לי מלהיות מפורסמת. זו לא המטרה שלי- אני רק אוהבת מוזיקה.

WundeRKind

New member
זה מה שנקרא..

"הוציאו מילים מהקשרם"... כל הראיון הזה נראה לי דפוק לחלוטין ואני בטוח שאם היינו רואים את זה בוידאו זה היה משהו אחר לגמרי לקחו כל מילה שלה ולקחו אותה למקום אחר... כמו למשל, על Long shot שכתבו שקלי לא רצתה את השיר הזה בדיסק אבל החברת תקליטים שלה הכריחה אותה.. נו באמת, לא סיימנו עם ה"אני לא בובה של חברת תקליטים" כבר באלבום הקודם...? בטח היא סתם אמרה שהיא חשבה שזה יהיה דבילי כי זה כ"כ דומה למקור, אבל לא מעבר לזה... לגבי ג'סטין וקלי - אני חושב שהיא מגזימה כבר עם התגובות שלך.. לא אהבת את הסרט, הבנו. למה סתם להשמיץ? זה קצת מציק... ולגבי זה שהיא לא תעשה מוסיקה.. אני חולה על קלי, מת עליה כמעט יותר מכל אחד פה
(ששש
) אבל אם הדיסק הבא של קלי, ישמע כמו הדיסק הזה, אולי באמת כדאי שהיא תפרוש מהמוסיקה. לא בגלל שהדיסק לא טוב. הדיסק מעולה ואני אוהב את כל השירים בו, אבל היא כבר בת 27 ושרה שירים של ילדה בת 17.. אז כן.. היא צריכה להתחיל להתבגר ולשיר שירים קצת יותר בוגרים (סובר, מייבי, אירביין, איפ נו ויל ליסטן, רדי וכו'..)

lost my life

New member
שלום. מעניין אותי לדעת משהו

מהפסקה האחרונה שכתבת- שגם אני חשבתי על זה אתמול (אני פעם ראשונה כאן בפורום ושמחה לקרוא כאן..) שהשירים שלה באמת קצת ילדותיים, למרות שאני מתהההההההה על הכתיבה שלה, היא עמוקה , אמיתית ואני מזדהה איתה מאוד בכמה מהשירים שזה מדהים בכל מקרה- הדוגמאות שנתת כאן לכתיבה הן דוגמאות לשירים ילדותיים או בוגרים בעינייך? סתם מעניין אותי לדעת.. ו..ברוכה הבאה לי

למעלה