מי יכולה להמליץ מניסיונה על.....

shelycat

New member
מי יכולה להמליץ מניסיונה על.....

ליפסטיק עמיד וטוב ועל צלליות עמידות שיתאימו לעיניים רגישות? ואולי למישהי יש טיפים לעמידות הליפסטיק שעובדים? אבל אנא רק המלצות מניסיון ולא משמועות.

אין דבר כזה !!! ליפסטיק בדרך כלל

מורכב עם חומרי לחות שזה אומר..... שהוא יורד מהר. טיפ ממאפרת מקצועית למרוח עם מכחול נכון מנג´ס אבל נכנס טוב לחריצים לתחום עם תוחם..... למרוח על השכבה הראשונה פודרה ואחר כך עוד שכבה של ליפסטיק אם את רוצה שהוא ישאר יותר זמן לא לשים ליפגלוס... בהצלחה

אתי@

New member
ל- make-up-forever יש ליפסטיקים

יחסית יבשים. יש להם גם מוצר - נוזל שקוף, שמורחים על הליפסטיק והוא אמור להפוך אותו ליותר עמיד. חוץ מזה, לכל החברות היותר פשוטות יש אודמים בעיפרון עבה, והם בד"כ מאוד עמידים (נסי את של ג´ייד או סופטאץ´).

שמופית

New member
צלליות ../images/Emo70.gif

קניתי מאתי צלליות מדהימות שקוראים להן צלליות משי (אם אני לא טועה) והן הדבר הכי עמיד שיכול להיות בתחום הצלליות לדעתי ! אני מתאפרת בבוקר וזה נשאר לי עד הערב (ובמקרה שלי זה די קשה כי מדי פעם אני מעבירה אצבע מעל העין ונזכרת שבעצם יש לי צללית...). חוץ מזה, הן באות בצבעים מטריפים !!! יש לי גם צלליות פשוטות של ברברה וולף, והן לדוגמא, לא מחזיקות מעמד עד הצהרים !!

fila

New member
צלליות עמידות יש כמה מומלצות

מבחינתי הכי טובות: COVER GIRL REVLON אני משתמשת גם ב- GADE אבל הן אבקתיות יותר ופחות עמידות. לגבי ליפסטיקים אני לא כ"כ אוהבת את ה"יבשים" כי מתישהו הם הופכים למשהו דיי מעיק לדעתי. אני קונה ליפסטיקים של מייביללין (בעיקר) שהם עם המון לחות ובהחלט דורשים חידוש מדי פעם. וגם GADE שהם יותר עמידים אבל עדיין לא יותר מ.....

יעלי2

New member
../images/Emo25.gif אודמים / ליפסטיקים ../images/Emo25.gif

אני חושבת שאני משתמשת באודמים מגיל מאוד צעיר. בדרך כלל אני נוטה להשתמש בסוג מסוים של ליפסטיק כמה שנים אז את יכולה לסמוך עליו. יש לי 5 אבל מתוכם 1 בבוקר ו 1 בערב (כהה יותר). הסידרה נקראת Revlon, מגיע כמו עט בכיסוי זהב (האודם יוצא בסיבוב כרגיל). אודם מעולה, יציב, נשאר הרבה שעות. מייד כששמים אותו יש תחושת קרירות בשפתיים (למרות שאין בו מנטה). עכשיו אני כבר לא מרגישה את זה. ספציפית הסוג הזה עולה בדיוטי כ 12 דולר ובסופר פארם כ 70 תלוי אם יש מבצע. הצבע של היום בו אני משתמשת הוא מס´ 35 Sienna. מומלץ ב

shelycat

New member
איזה קטע.......

אתמול בדיוק הלכתי לחפש לי מספר פריטי קוסמטיקה ותשמעי קטע: התלבטתי בין הצבע שהמלצת עליו לבין גוון אחד כהה יותר שנקרא 08 MALT אבל את התוחם לקחתי בגוון שציינת ובדיוק חשבתי ללכת לקנות לי גם את הגוון השני. בכל מקרה בהחלט טוב לשמוע שזאת סידרה שמחזיקה מעמד לאורך זמן . עכשיו נותר לי רק למצוא סבלנות למצוא את שאר הדברים שאני רוצה. יש לך עוד המלצות אולי לגבי מוצרים וצבעים מוצלחים? (נדמה לי ששנינו בעלות אותם צבעים).

יעלי2

New member
../images/Emo8.gif באמת קטע.........

אז האמת היא שיש לי צלליות/מסקרות/אייליינרים וכו, אבל ביום יום אני רק עם אודם (אלא אם יש סיבה למסיבה). אני כן יכולה להמליץ לך על צלליות של שו אמורה. הם נמכרות אצל שוקי זיקרי ועולות כ 70 ש"ח בערך (לא זוכרת, אבל יכולה לברר אם תרצי). לי יש עיניים כחולות אז אני משלבת חום אדמדם (לא חזק) וממש על העפעף לפעמים צהוב בננה עדין. חוץ מזה קניתי במייסיס N.Y עוד צלליות חומות בפעם האחרונה. אבל לא משהו שאי אפשר למצוא בארץ (מבחינת הגוון). אלו של שו אמורה מוצלחות ומומלצות. מסקרה מחמיאה (אך יורדת במים) של מייבלין.

shelycat

New member
האמת היא........

האמת היא שהקנייה הנוכחית היא רק קניית השלמה יש לי ערכה יפה שבניתי לעצמי לפני מספר חודשים שכמעט כולה מורכבת ממוצרים של איב סן לורן שאני מאוד מרוצה מהם וכוללת כמעט כל מה שצריך, רק מה הגיעו חילופי העונות ופתאום אני שבניתי ערכה על טהרת הגוונים הורודים בהירים, שהיא מאוד קייצית צריכה למצוא גם כמה גוונים כהים יותר של ורודים/סגולים וחומים. וכמובן שתמיד צריך למלא חוסרים שנגמרו או סתם דברים חדשים בשביל הכיף
.

יעלי2

New member
../images/Emo8.gif באמת קטע.........

אז האמת היא שיש לי צלליות/מסקרות/אייליינרים וכו, אבל ביום יום אני רק עם אודם (אלא אם יש סיבה למסיבה). אני כן יכולה להמליץ לך על צלליות של שו אמורה. הם נמכרות אצל שוקי זיקרי ועולות כ 70 ש"ח בערך (לא זוכרת, אבל יכולה לברר אם תרצי). לי יש עיניים כחולות אז אני משלבת חום אדמדם (לא חזק) וממש על העפעף לפעמים צהוב בננה עדין. חוץ מזה קניתי במייסיס N.Y עוד צלליות חומות בפעם האחרונה. אבל לא משהו שאי אפשר למצוא בארץ (מבחינת הגוון). אלו של שו אמורה מוצלחות ומומלצות. מסקרה מחמיאה (אך יורדת במים) של מייבלין.

סרינה

New member
השפתון המושלם (כמעט)

לפני החתונה, חברה הביאה לי מחו"ל ליפסטיק מיוחד של מקס פקטור, שבאמת נשאר על השפתיים כמה שעות ולא יורד - בדוק. הוא כנראה נחשב אז לחידוש מהפכני במיוחד, והוא אכן מצוין. גם לו יש את השכבה השקופה שמורחים מעל (קצת כמו גלוס), ואמורה לקשור ביחד את המולקולות ולחזק את העמידות (או ככה הם טוענים על האריזה - גם לי זה נראה קצת מופרז, ואני לא ביולוגית). הוא נקרא LIPFINITY וכאן אפשר לראות את הגוונים שלו (בערך). המילכוד הוא שאין מקס פקטור בארץ בכלל, ואני לא יודעת אם יש בדיוטי, אבל כדאי לברר. אז מכיוון שהשפתון הזה כבר ממש גוסס, קניתי לי בינתיים שניים של לוריאל, בגוונים נורא יפים, אבל לא ממש באותה רמת עמידות. עד הנסיעה הבאה...

rinutza

New member
דרך אגב, גם המסקרה של מקס פקטור

היא הכי טובה שיצא לי לפגוש רק חבל שאין בארץ ונדמה לי שיש רק בארה"ב. אבל זה נשמע לי כמו תירוץ מצויין לטוס לניו-יורק

השיטה שלי היא אופן מריחה הליפסטיק

ליפסטיקים מחזיקים עלי דקה ורבע בדיוק, וניסיתי את כל הסוגים האפשריים... השיטה שגיליתי (ואני מניחה שגם אתי משתמשת בה באיפור, כי ראיתי בחתונה שגם שוקי סמוכה עובד איתה) היא לצבוע את השפתיים במכחול. כשמתאפרים, שמים קצת מייק-אפ על השפתיים (ממש מעט, לא בטונה) ולא פודרה... ואז עם מכחול צובעים את השפתיים (אפשר מליפסטיק רגיל ואפשר מכאלה שמיועדים למכחול כמו של סופטאצ´ שאני אוהבת)- צובעים שכבה, וסופגים את העודפים עם טישו... צובעים עוד שכבה ושוב סופגים וככה פעמיים-שלוש ואז את השכבה האחרונה משאירים. את המכחול והשפתון מכניסים לתיק איפור (יש מכחולים מתקפלים) ומתקנים במידת הצורך. נכון, זה לוקח טיפה יותר זמן באיפור - אבל זה מחזיק ש-ע-ו-ת, כולל אוכל ושתייה והכל. פשוט מדהים. וכאמור, לסופטאצ´ יש רביעיות שאפשר לפרק ולהרכיב ולקחת בבודדת או בבוחטה, שאני מאוד מאוד אוהבת. אבל זה עובד עם כל שפתון.

סרינה

New member
שאלה קטנה

מה עם השפתונים שמעוצבים כמכחול? כי ככה בדיוק היה המקס פקטור שדיברתי עליו, וגם הלפסטיקים שקניתי עכשיו הם כאלה. ולי, מאותגרת ליפסטיקים ידועה (עוד בגן יצאתי מהקווים), הם ממש הצלה. ותודה על הטיפ - עניין השכבות ייבדק בקרוב מאוד: חתונה ביום ו´ בצהריים (כן כן, בערב החג ממש, הם מקוריים), בשפלה המהבילה, ושלא לדבר על זה שעוד אין לי מה ללבוש (היי - שילבתי דיון אחר!), ונמאס לי לחפש...

shelycat

New member
איפה אפשר.......

איפה אפשר להשיג ליפסטיק שמגיע כמכחול כבר? אני מניחה שזה כמו עט עם "מחסנית" שיוצאת אל המברשת?

אני לא מכירה ליפסטיק במכחול

אולי אתי אלבכרי יכולה להמליץ ?... אני מכירה משהו של לוריאל שהוא כמו "עיפרון" עבה, והוא די טוב, אבל מה שאני התכוונתי זה פשוט לקנות מכחול איכותי ולהשתמש בכל ליפסטיק רגיל כבסיס... או באודמים שמיועדים למריחה ע"י מכחול.

סרינה

New member
אוי - אולי לא הסברתי את עצמי טוב

(כמו שאמרתי, אני מאותגרת ליפסטיקים). התכוונתי לליפסטיק שלא נראה כמו מקל/עיפרון וכו´, אלא יותר כמו מברשת. הוא עובד על העיקרון של מסקרה - הצבע נמצא בחלק אחד, והמברשת מתברגת מתוכו, ואיתה "מציירים" על השפתיים וממלאים אותן. אני חושבת שמשתמשים בזה בעיקר בליפסטיקים עשירים בלחות (כאילו נוזליים יותר).

למעלה