מי יכולה להעביר כתבה מ-ynet

ron68

New member
מי יכולה להעביר כתבה מ-ynet

נושא הכתבה: מתי אפשר להשאיר ילדים לבד בבית?

את יודעת מה יעלי,כבר לא בטוחה שאפשר,מסתבר

שמסוכן גם כשמשאירים אחים יחד,ראי מה קרה אתמול בחדשות,ממש מצער, אני בזמנו שלא הייתה בריריה שמרה בייבי סיטר על שני ילדיי וגם כשניתאי יהיה בן 11 לא אניח לו להשאר לבד עם אח בן 4 ממש מפחיד אותי,זה המון אחריות,מספיק שלשניה הוא לא משגיח,, אילנה

טרגדיה של משפחה בעקבות מות הבן בגלל,,,

שלא השאירו בוגר להשגיח על האחים, משפחה אתיופית = האימא השאירה 3 ילדים כפי שהבנתי בני 11,8,6 והם שיחקו להם,,הארון נפל על הילד הקטן והוא מת במקום, בודקים חשד לרשלנות ההורים ושימי לב,האח הגדול בן 11,כך שזה לא משנה,,מסוכן לדעתי להשאיר לבד,,החל מגיל 12 ומעלה ובלי אחים קטנים,וזו דעתי האישית, זו אחריות כבדה להשאיר אחריות על אח בכור"גדול" על ילדים קטנים, אילנה

s h o o s h a

New member
מתי הילד יכול להישאר לבד בבית?

נגמרו לכם כל האופציות לבייביסיטר ואתם חושבים להשאיר את הילד לבד בבית? כדאי שתחשבו טוב האם הוא כבר מוכן לכך ואיך אפשר להכין אותו הכי נכון לשינוי ולגודל האחריות לשון החוק בעניין הזה חד משמעית ואומרת שאין להשאיר ילדים מתחת לגיל 6 ללא השגחה ראויה. וזה אומר לא רק בבית, אלא גם בקניון, בבריכה או בחדר האוכל במקום העבודה שלכם. נכון, החוק לא מפרט מהי השגחה ראויה, ומשאיר פתח לפרשנות (האם השכנה בדלת ממול היא השגחה ראויה?) אבל מתי בעצם ילדים יכולים להישאר לבד, והאם בעידן הטלפון דור שלישי ומצלמת האינטרנט, השגחה ראויה יכולה להתבצע כשאתם במשרד והילדים בבית?

לי יש בן בכור כבן 9 ולא משאירה לבד,,,,

וכשאני צריכה לקפוף כאן לסופר בלי לטרטר אותם איתי בחום הזה,אני דואגת שהקטנצי'ק ישן לוקחת נייד ונעדרת חצי שעה הכי הרבה,,גם מלמדת את הבכור קצת לאחריות.מעבר לכך, תמיד שלא הייתה בריריה הייתה ביבי סיטר למרות שהבכור מאד אחראי הוא עדיין ילד,, אגב,גם בבריכה הוא תמיד איתי,,לא נכנס לבד לשם,גם כשילמד לשחות אני אהיה בקשר עין, כך אני שקטה. אילנה

m i c h a l i

New member
מתי אפשר להשאיר ילדים לבד בבית

נגמרו לכם כל האופציות לבייביסיטר ואתם חושבים להשאיר את הילד לבד בבית? כדאי שתחשבו טוב האם הוא כבר מוכן לכך ואיך אפשר להכין אותו הכי נכון לשינוי ולגודל האחריות. לקישור

למעלה