מי יכולה להעביר קישור מ-ynet

ron68

New member
מי יכולה להעביר קישור מ-ynet

בחדשות תחת הכותרת- "עובד סוציאלי סחט מינית אם חד הורית". גם התגובות של הטוקבקים מעניינות שם. תודה.

david461

New member
אצלי לא הסכימו לפרסם מעשי זוועה

לא הסכימו לפרסם את החשיפה על כך שגרושתי הודתה שרקדה יחד עם פקידת הסעד לסידרי דין ריקודי עם כאשר אותה פקידה הוציאה תסקירים עלי ועל ילדי,מנעה ממני חלק גדול מהזמן לראות את ילדי,סגרה תיקי תלונה של בני על אלימות נגדו ועל אלימות נגד אחותו תלונות שלו על כך שהאם מקיימת יחסי מין לידם בסלון לא קיבלו בכלל צליל של מארש אצל פקידת הסעד ולא אצל הפורומים באינטרנט כן פורומים נגד אלימות מהסיבה שאסור לפרסם שמות ופתאום במיקרה הזה השם מהדהד ובצדק ולא עזר כשכתבתי שאם לא אפרסם את שם פקידת הסעד היא תמשיך במעשי הזוועה כשילדי עברו אלי לפני 4 שנים כשהאם שלחה איום שהיא הולכת לרצוח את הבת שלי וההודעה למזלם של ילדי הגיע למחלקה אחרת בלשכת הרווחה אבל מחלקה אחרת, זה המזל אחרת אם היה מגיע לידיה של אותה פקידת סעד אף אחד לא היה יודע,, ירקתי דם כדי לשקם אותם מהאלימות שעברו ושניהם פטיפולים פסיכולוגיים למה מחקו בעבר כל יפי הנפש את הפניה לפורומים נגד אלימות את ההודעות מעניין

m i c h a l i

New member
מאד תמוה ומוזר מדוע לא הסכימו

להחליף את פקידת הסעד שטיפלה בתיק שלכם... אני לא מכירה את הסיפור כולו אבל זה נשמע מאד מאד לא טוב. מדוע סירבו להאמין לך? אני לא יודעת איך הייתי מתנהגת במצב שכזה

david461

New member
הבעיה שלהם לא שלא האמינו הבעיה היתה למה נתתי

חשיפה פקידת הסעד כמובן כבר לא מטפלת בנו כי הילדים עברו אלי אבל מיסכנים ילדים אחרים שבטיפולה מה עוד מרגיז שיש פרוטוקולים על כך שהיתה אלימות מתמשכת מכל הפורומים נגד אלימות כעסו עלי וחלק עוד מסרו לי שמה שאני עושה זה עוול למרות הפרוטוקולים על אלימות גם עיתונאים אמרו לי במפורש שהם חוששים להתמודד עם פקידות סעד כי הם מערכת סגורה ומאוד מאוד עוצמתית לצערי ילדיי ניצלו אבל 4 שנים אחרי הפרשה הבטן מתהפכת שיש עוד ילדים בטיפולה

klj

New member
פקידת סעד

לצערי אותו סיפור אבל הפוך גרושי הוא זה שמתעלל הילד במרכז קשר פקידת הסעד נגדי ורק שתדע שהם בסיכסוך עבודה כבר הרבה זמן ורונית צור פקידת הסעד המחוזית נתנה הוראה שלפקידי הסעד לא יהיה אכפת מהנזק שיגרם לילדים בגלל סיכסוך העבודה עם המדינה הכתובת שלי היא[email protected] בשמחה אני אוכל לעזור לך למה הם לא מפרסמים שמות? שאלה טובה אנסה לברר ואתן לך תשובה מקווה שעזרתי איך שהוא

למעלה