מי יכולה לעזור לי עם מוכר מארה"ב שלא

תיגי

New member
מי יכולה לעזור לי עם מוכר מארה"ב שלא

שולח לארץ? אולי במקרה, בטעות יש פה מישהי שגרה בארה"ב ומוכנה לקבל משלוח עבורי מארה"ב ואז לשלוח אותי אליי לארץ? זה לא משהו כבד, בסה"כ חותכני עוגיות.... תודה מראש, תיגי

תיגי

New member
ובכל זאת.....מישהו?

מ ק פ י צ ה ......

RolyzCreations

New member
ניסית לשאול את המוכר?

אולי זה לא מופיע כאופציה בחנות אבל יהיה מוכן לשלוח. אם את מוכנה לשלם את מחיר המשלוח מה זה משנה לו?

תיגי

New member
שאלתי והוא לא ממש מעוניין לשלוח לישראל

והמשלוח לארה"ב היא חינם. מצד שני יש מישהו שמוכר את אותו מוצר אבל לוקח על משלוח לישראל 30$ (יותר מהמחיר של החותכנים) קצת מוגזם, לא? זה מצחיק, עכשיו זכיתי במכרז באיביי על מנשא לתינוק, משלוח 15$ ובדיוק אני מקבלת הודעה ממוכר אחר עם אותו מנשא אבל משלוח 41$, חוצפה! אין לי מושג כמה באמת עולה משלוח מארה"ב לארץ אבל אני מניחה שהרבה פחות מ 30$, לא?

RolyzCreations

New member
כן, הרבה פחות

הזמנתי משהו ממש קל מארה"ב, והבול על המעטפה (מרופדת קטנה) היה על סך 2.5$ על חבילה במשקל של מעט פחות מ 2 קילו שילמתי משלוח בערך 15$. החותכנים שלו כל כך מיוחדים? לא מצאת בחנות אחרת?

רות מלר

New member
אני שולחת לארץ באמצעות חברת משלוחים

בחצי השנה האחרונה ערבתי באמזון למחירים טובים של בירקנשטוק ומאוד הצלחתי הם כאמור אינם שולחים לארץ (שש פעמים) נעזרתי בחברת muastop הדיל הולך ככה- 15 דולר דמי רישום ו-6 דולר על כל חצי ק"ג המשלוח מגיע הביתה עם HDL כשמזמינים דרך אמזון דמי המשלוח הם רק 5 $ + 6 לכל חצי ק"ג את מקבלת כתובת בניו ג'רסי ושולחת את המישלוחות שלך לשם החיוב עבור המשלוח נשעה בשקלים לאחר הגעת החבילה כך שלצורך מכס- המחיר הוא מחיר ההזמנה+המשלוח בתוך ארה"ב (הסכומים שמופיעים ע"ג החשבונית של המוכר) ------------------------------------------------------ אגב אם מישהי מעוניינת בנעליים נהדרות במספר 8 גברים אמריקאי משהו כמו 41 נשים בזוג אחד טעיתי במספר ואני אשמח למכור אותם במחיר מופחת

Schickimickis

New member
אני חושבת שזה לא המחיר הסופי

בעקרון גם אני קיבלתי חבילות מארה"ב שכתוב עליהן 2.5$ אבל מי ששלחה אמרה לי שעלה 5.5$ אין לי דבר לוודא את זה, אבל אני נוטה להאמין...... והיא גם אמרה ש 5.5 היה הכי זול שאפשר היה לשלוח, כך שאני מאמינה שדואר רשום או עם ביטוח כלשהו יכול לעלות גם יותר... יתכן ש2.5 זה רק מחיר הבול, אבל יש חובה לשלם עוד משהו....

למעלה