מי יכולה לעזור לי ?

שגיב23

New member
מי יכולה לעזור לי ?

אני רוצה להכין עוגות מוס וגבינה אישיות
יש לי רינג עגול מתאים בקוטר 6 וגם 10

איך אני עובד עם שקף ?
מניח שקף ומתחיל לבנות ?
בסגירה של השקף לעשות חתך קטן כדי שהקצוות יתפסו ,נכון? או שיש אופציה אחרת?
 

bali

New member
מנהל
עבודה עם שקף

היי שגיב, את השקף פשוט מניחים בחלק הפנימי של הרינג צמוד לדופן. הוא צריך להיות טיפה יותר ארוך מהיקף הרינג, ואז יש קצת חפיפה בסגירה שלו. אין צורך לעשות חריץ.

כשהשקף בפנים מתחילים למלא את השכבות. התערובת כבר תדאג שהשקף יישאר צמוד לדופן ויחזיק כך. כשרוצים להגיש משחררים את הרינג והשקף יישאר סביב העוגה עצמה, ואז משחררים אותו לאט ובעדינות מהעוגה, עדיף כשהיא קרה ויציבה מאד או אפילו קפואה.
 
למעלה