מי יכול הסביר לי למה חלק מהחברים

מי יכול הסביר לי למה חלק מהחברים

ברשימה למטה מופיעים באפור בהיר? האם זה אומר שהם כרגע בפורום? תודה מראש אלדד

gofish

New member
אחרי שביקשת כל כך יפה ../images/Emo13.gif

אלדד ידידי,לפי מה שאני הבנתי, כל מי שמופיע באפור בהיר,מראה שכבר ביקרת אצלו בכרטיס ביקור,ואלה ששחור טרם. חבל רק שזה לא עובד ככה בהודעות,ואז ההיית רואה בדיוק מה כבר קראת. (ארנוו לטיפולך,אחרי הטאג ליין שטופל,זה הדבר היחיד שפגום בפורום המצויין הזה).

בדקתי צודק - אם כך הצעה לארנון

יש אפשרות לסדר שהאנשים שנמצאים כרגע בפורום יסומנו למשל בצבע אחר?

תשובה לאלדד, לגופיש ולכולם

קודם כל, את הצעותיכם המצויינות אתם צריכים לכתוב בפורום משוב. הן כולם נרשמות ומתייחסים אליהן בכובד ראש (ראה ערך טאג-ליין). לגבי הצעותיכם הספציפיות, למיטב הבנתי לא ניתן לבצען טכנית. ההצעה הראשונה (צביעת הודעות שנקראו) לא אפשרית כיוון שהמחשב טוען את הדף יחד עם כל מלל ההודעות שבתוכו. לשרת של "תפוז" אין דרך לדעת מה קראת ומה לא, ולכן הוא לא יכול לשנות את קוד ה HTML כך שחלק מההודעות יצבעו בצבע אחר. המחשב שלך לא יכול לצבוע את ההודעות כיוון שבניגוד לפורום הישן ב IOL, כאן לא מדובר על לינק לדף אינטרנט אחד, שה Cache במחשב יכול לציין שביקרת בו בעבר. הפתרון היחיד - לצפות בפורום במצב של "הודעות ללא תוכן". כך כל הודעה תיפתח בדף חדש אמנם, אבל לפחות יש אינדיקציה על הודעות שנקראו כבר. הצעה שניה (אינדיקציה על מי שבפורום) - התקשורת של המחשב שלך עם השרת של תפוז מתבצעת אך ורק בזמן מעבר בין דפים בפורום. לכן, אם טענת את דף הפורום פעם אחת, אין לשרת כל דרך לדעת אם הוא עדיין פתוח אצלך, או שעברת לאתר אחר, ואולי אפילו כיבית את המחשב. פתרון אפשרי - כל מי שנכנס לדף הפורום מוזמן להיכנס גם ל"צ´אט" ע"י הלינק שבראש הדף. שם החיווי לגבי מי שנמצא הוא דינמי.

נכון אבל בכל ריענון היא יורדת

תוסיף לזה את זה שההודעות קופצות ואז אני בטוח שאני מפספס חלק מהן... חוץ מיזה תמיד קשה לדעת איפה עצרתי אתמול אבל אלו צרות של עשירים היינו אני מאוד מרוצה מהפורום הנוכחי . שבת שלום

למעלה