אבי בן 1231
Well-known member
איזו מטרה אחרת היתה??? לא ברור לי!ברור - זו אמתלה לפתיחת שרשור אשר לו מטרה אחרת.
איזו מטרה אחרת היתה??? לא ברור לי!ברור - זו אמתלה לפתיחת שרשור אשר לו מטרה אחרת.
או לנחש את שמו של התמנון המסכן.אבל הפתיח של השרשור היה לנחש איזו מסעדה זו.
אינני מוצלחת בניחושים. גם בלי לדעת מה שם המסעדה אני שמחה שנהנית.תחילה מגישים פוקצ'ה שעשויה במקום עם כל מיני סלטים שעשויים במקום, כדוגמת איקרה.
במנה העיקרית הזמנתי קדירת פירות ים איכותית שכוללת לובסטר, דיונון, שרימפס וצדפות.
קינוח רק בעלי הזמין כי הייתי מפוצצת וזה היה עוגת סולת.
אז, מי מנחש?
אינני מוצלחת בניחושים. גם בלי לדעת מה שם המסעדה אני שמחה שנהנית.
מה יש פה בכלל לנחש?תחילה מגישים פוקצ'ה שעשויה במקום עם כל מיני סלטים שעשויים במקום, כדוגמת איקרה.
במנה העיקרית הזמנתי קדירת פירות ים איכותית שכוללת לובסטר, דיונון, שרימפס וצדפות.
קינוח רק בעלי הזמין כי הייתי מפוצצת וזה היה עוגת סולת.
אז, מי מנחש?
החריימה שהכנת בטח עשוי מטופו....מה יש פה בכלל לנחש?
"בזכות" נשים אינטליגנטיות, נאורות, חכמות, מתקדמות וגם קצת בולסות כל דבר שזז, כמוך.
נערך יום יום, שעה שעה, רצח בדם קר של בעלי חיים נבונים שקטים שאינם מזיקים לאף אחד, במי האוקיינוסים.
יש אומרים שהחיה הזאת כל כך נבונה עד שמקשרים אותה לעולמות אחרים.
מספיק להביט בעיניים שלה כדי להבין כמה היצורית האומללה הזאת חכמה.
לפחות אילו היו הורגים אותה לפני כן בצורה הומאנית, אז עוד הייתי עשוי לחשוב על אפשרות של מזון, אמנם עתיר כולסטרול ולא כשר, אבל יאללה נגיד מזון.
אבל החיה המסכנה הזאת, שוחטים אותה בעודה בחיים כדי לקבל "טריות" מירבית.
את יודעת? נוסטלגיה?
אני מאמין בגלגול נשמות..
החשש שלי לגבייךהוא, שבגלגול הבא הקב"ה יגיד לך: "בואי מותק שלי, אני רואה שבחייך הקודמים שלך, אהבת מאד תמנונים"
ואז הוא יהפוך אותך (במקרה הטוב) לתמנונה ויגיד לך: "בבקשה תמנונה חמודה, עכשיו צאי לים ותתמודדי"
במקרה הפחות טוב תהי שרימפס קטן שאוכל את החרא של כל העולם, שם בקרקעית הים.
כפי ששמת לב לא הגבתי לך עד כה, אך הפעם אחרוג טיפה ממנהגי.החריימה שהכנת בטח עשוי מטופו....
כבר כתבתי לך יותר מפעם אחת שרק אשמח אם לא תגיב לי.כפי ששמת לב לא הגבתי לך עד כה, אך הפעם אחרוג טיפה ממנהגי.
אבל אל תמהרי לשמוח כי זה יהיה כנראה חד פעמי.
ביום שבו תפסיקי לחפש אותי.
זה יהיה היום שבו תביני שחוסר התגובות שלי אלייך
אינו נובע מחוסר אונים או מחוסר יכולת להגיב לדברי העוקצנות וזריית הרפש שלך,
אלא מתוך רצון מובהק שלא להגיב לך בכלל.
בטח ובטח לא לנהל דו שיח עם אישה הרודפת אחרי.
כך שאם בנית על זה שאני אתעצבן ואפלוט דבר מה, כדי שיהיה לך "חומר" נגדי אצל הנהלת הפורומים, אז טעות בידך.
היי שלום גבירתי.
מעולם לא עניינת אותי.
את לא מעניינת אותי גם עכשיו.
וכנראה שלעולם לא אמצא בך כל עניין.
היי שלום ולא להתראות.
![]()
יאלה הפרדת כוחות. כול אחד לדרכו או להתפייסכבר כתבתי לך יותר מפעם אחת שרק אשמח אם לא תגיב לי.
בניגוד לדבריך כמות הרמיזות המכפישות שלך כלפי מראה עד כמה אני מעניינת אותך.
סבוש, ומה עם אוכלי עופות ובשר? מתפלא שהצליחו להפיל אותך. למרות שלדעתי היה מתוכנן להפיל אחר.מה יש פה בכלל לנחש?
"בזכות" נשים אינטליגנטיות, נאורות, חכמות, מתקדמות וגם קצת בולסות כל דבר שזז, כמוך.
נערך יום יום, שעה שעה, רצח בדם קר של בעלי חיים נבונים שקטים שאינם מזיקים לאף אחד, במי האוקיינוסים.
יש אומרים שהחיה הזאת כל כך נבונה עד שמקשרים אותה לעולמות אחרים.
מספיק להביט בעיניים שלה כדי להבין כמה היצורית האומללה הזאת חכמה.
לפחות אילו היו הורגים אותה לפני כן בצורה הומאנית, אז עוד הייתי עשוי לחשוב על אפשרות של מזון, אמנם עתיר כולסטרול ולא כשר, אבל יאללה נגיד מזון.
אבל החיה המסכנה הזאת, שוחטים אותה בעודה בחיים כדי לקבל "טריות" מירבית.
את יודעת? נוסטלגיה?
אני מאמין בגלגול נשמות..
החשש שלי לגבייךהוא, שבגלגול הבא הקב"ה יגיד לך: "בואי מותק שלי, אני רואה שבחייך הקודמים שלך, אהבת מאד תמנונים"
ואז הוא יהפוך אותך (במקרה הטוב) לתמנונה ויגיד לך: "בבקשה תמנונה חמודה, עכשיו צאי לים ותתמודדי"
במקרה הפחות טוב תהי שרימפס קטן שאוכל את החרא של כל העולם, שם בקרקעית הים.
עופות ובשר?סבוש, ומה עם אוכלי עופות ובשר? מתפלא שהצליחו להפיל אותך. למרות שלדעתי היה מתוכנן להפיל אחר.
חחחחחח אין עליךעופות ובשר?
איפה ראית שאני אוכל עופות דגים ובשר?
אתה יודע כמה זמן הפסקתי לאכול את הדברים האלה?
הנכדות שלי כפרה עליהן עשו איתי פעם שיחה ווואלה שכנעו אותי להפסיק לאכול עופות דגים ובשר.
את החריימה שאני מכין זה עשוי מטופו יפני. (מיסו)![]()
ספר את זה באיטליז המיוחד בשוק הכרמל.עופות ובשר?
איפה ראית שאני אוכל עופות דגים ובשר?
אתה יודע כמה זמן הפסקתי לאכול את הדברים האלה?
הנכדות שלי כפרה עליהן עשו איתי פעם שיחה ווואלה שכנעו אותי להפסיק לאכול עופות דגים ובשר.
את החריימה שאני מכין זה עשוי מטופו יפני. (מיסו)![]()
והמסעדה בכרם ? ומסעדת "עזרא ובניו באזור" ?ספר את זה באיטליז המיוחד בשוק הכרמל.
אה, וגם לספר המתכונים עם הסלמון (והמיונז).
לא זו מטרת השקרים הפעם.והמסעדה בכרם ? ומסעדת "עזרא ובניו באזור" ?
ניחא כשהוא מספר סיפורי אגדה.
אבל לי ידוע מזמן שהוא מוכן לשקר במצח נחושה
ולמכור את XXXXX שלו העיקר שיעשו לו איזה "לייק"
מסכן כבר אמרתי ?
עצור! לעזרא ובניו הוא לא מתקרב כבר כמה שנים.והמסעדה בכרם ? ומסעדת "עזרא ובניו באזור" ?
ניחא כשהוא מספר סיפורי אגדה.
אבל לי ידוע מזמן שהוא מוכן לשקר במצח נחושה
ולמכור את XXXXX שלו העיקר שיעשו לו איזה "לייק"
מסכן כבר אמרתי ?
חחח נכון. הוא שלח לשם את החבר שלו שחר, שהאכיל [לדבריו] את כל משפחתו 4 נפשות ב 100 ש"ח....עצור! לעזרא ובניו הוא לא מתקרב כבר כמה שנים.
סופרמן - אני מדמיין לעצמי את פרצופך הקר והמתנשא מבקר אצל עזרא ובניו.....חחח נכון. הוא שלח לשם את החבר שלו שחר, שהאכיל [לדבריו] את כל משפחתו 4 נפשות ב 100 ש"ח....
שני ליצנים חבל"ז....
.
הייתי אצלו פעם אחת, המקום לא מצא חן גם בעיניי ויצאתי מבלי להזמין משהו!!סופרמן - אני מדמיין לעצמי את פרצופך הקר והמתנשא מבקר אצל עזרא ובניו.....
במאה וחמישים שקלים נהנים מארוחה משפחתית נהדרת אבל הבשר אינו מותאם לקיבתך המעודנת והאריסטוקרטית![]()
- גם האוכלוסיה המבקרת במקום לא תנעם לך ולכן עדיף שלא תגיע.
זכותך.הייתי אצלו פעם אחת, המקום לא מצא חן גם בעיניי ויצאתי מבלי להזמין משהו!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.