מי יכול ככה?

pieceofmadness

New member
וואאאאאאאאאאאו

המרצה שלי טען שלדיסלקטים אין בעיה טכנית לצייר מכל כיוון. זה מדהים, אבל שיהיה לך ברור שמתאמנים על זה המונמונמונמון. אמנם לפעמים הרבה יותר קל לצייר מהר במקום להתחיל לחפור על כל משיכת מכחול, אבל הדיוק הזה דורש אימון מפרך. זה העלה בי נוסטלגיה מדגדגת של לילה אחד, בו טבלנו את כפות הרגליים בצבע ורקדנו ג'אז על פיסת קנבס בגודל של חצי מגרש כדורסל. היה כיף נורא, ואת התוצאה הסופית תלו בכניסה לתערוכת הסטודנטים. חתמנו עם כפות הרגליים, זה היה מצחיק. חשבו שאני בת חמש או משהו, אני נועלת נעליים שקטנות על אחותי בת 11...

מתן4ל

New member
הצילו - רק לבחורות מותר לעשות את זה,

יש לך מזל שאת בת, לרקוד לצלילי מוסיקה קצבית על נייר על כפות רגליים מרוחות בצבע וחיוך מרוח על הפרצוף זה דבר ש*רק* בת מסוגלת לעשות...

לא רק בנות...

גם גברים שאין להם את הצורך המפוקפק להוכיח את גבריותם. אין הרבה כאלה. פיזבן, יופי של ציור אגב, בע"N

Boldo

New member
אגדה אורבנית..

אין גבר שלא חש צורך להוכיח את גבריותו. :)

אני מספיק בטוח בגבריותי

כדי שאוכל לרקוד יחף בצבע מבלי לחשוש מהתגובות. פיזבן, ואני מכיר עוד כמה שיצטרפו, בע"N

טוב נו...

לא באמת סביר שהייתי עושה את הדבר הספציפי הזה. אבל בגלל שאני לא מוצא את זה אטרקטיבי, לא מסיבות אחרות. פיזבן, וזה גם מאד מלכלך P: , בע"N

pieceofmadness

New member
../images/Emo88.gif בניגוד לאמונה הרווחת

רוב הסטודנטים שלמדו איתי אומנות היו גברים, גם אם תמוהים ביותר... ובערב ההוא פיזזו איתי על הקנבס עשרות גברברים שנראו כמו ישו מהציורים של המאה השש עשרה, ולמה שתהיה להם בעיה, אם כולנו הרגשנו מכחולים??

holo

New member
אם כבר משהו מרשים

תראו איך נשמט לכם הפה בתדהמה כשתראו את זה.

למעלה