מי יכול להושיע - מחפשת חנויות ספרים

מי יכול להושיע - מחפשת חנויות ספרים

צריכה חנויות לקניית ספרי לימוד לילדות לשנה הבאה ויש לי רק אחת בשכונה שלי והם מה זה גרועים. כל ספר שאני מזמינה מגיעה אחרי חודש במקרה הטוב ולפעמים בכלל לא מגיע. איפה באזור לוד-סנטר יש חנויות ספרים?

zivsb

New member
יש חנות מאוד פעילה

את הכתובת העביר לך במשני

בוקר טוב אמא ../images/Emo13.gif

מרכז מסחרי בשכונת בן גוריון יש את חנות הספרים של יעקב אני מאוד מרוצה ושוב בוקר טוב לכולם גיא

שכונת בן גוריון

משכונת גבעת הזיתים בצומת ממשיכים ישר לכיוון בריכת השחיה ותחנת כיבוי האש עוברים את הקניון עד הכיכר הגדולה . עוברים את הכיכר ב 50 מטר מצד ימין יש מרכז מסחרי שם יש חנות מכשירי כתיבה . מקווה שעזרתי גיא

zivsb

New member
אמא בריבוע צהרא טבא../images/Emo26.gif

ליד הסנטר תפני שמאלה(מזרחה) ברמזור ימינה עד כיכר הבצים של מקסים אחרי הכיכר תמצאי חניה והחנות לפני האחרונה

אין לי ../images/Emo73.gif אז לא צריך חניה ../images/Emo6.gif

אני מגיעה עם קו 6 מגני אביב כאשר לאוטובוס יש תחנה מול הלוד סנטר מצד מגרש המשחקים ואז הוא פונה (ברח' סולד אם אני לא טועה) חזרה לכיוון תחנה מרכזית. אני יורדת איפה שהלוד סנטר ומשם איך אני ממשיכה? פונה שמאלה ברמזורים? ממשיכה ישר לכיוון דוד המלך? ובמאת איפה זה הבריכה? אני יודעת בערך איפה נמצא היכל התרבות אבל לשם הגעתי במונית אז אני לא יודעת בדיוק איך מגיעים. אני בסך הכל שנה פה בעיר ועדיין לא חקרתי אותה. ו
על העזרה עד כאן.

יש את לומדת..

כאשר את יורדת מהאוטובוס המשיכי ישר ברמזורים לכיוון דוד המלך... מצד ימין של הרחוב יהיו מספר חנויות...

למעלה