מי יכול להמליץ על מקום לרכישת טמודל

מזל 15

New member
מי יכול להמליץ על מקום לרכישת טמודל

אנחנו צריכים לרכוש טמודל לטיפול משולב של הקרנה+כימו. שלחו אותנו לסקר שוק אותו נעשה כמובן. האם יש לכם המלצות היכן כדאי לרכוש? אודה לכם אם תודיעו במסר. תודה מראש!

paranoize

New member
הי מזל

לא הצלחתי להעביר אליך מסר ולכן אני כותבת כאן. אנחנו קונים לאבי טמודל, בבית מרקחת של חברים, שפשוט עושים לנו טובה גדולה. בכל מקרה, כשהיינו ביעוץ אצל טלי סיגל בהדסה עין כרם, האחות במרפאות האונקולוגיות נתנה לנו שם של בית מרקחת ששם מוכרים יחסית בזול יותר. אין עלי את הטלפון של בית המרקחת הזה, אנסה לברר, אבל מה שאת יכולה לעשות זה להרים טלפון (144) למרפאות אונקולוגיות בהדסה עין כרם, לבקש את האחות ולשאול אותה. רפואה שלמה מקווה שעזרתי דרך אגב, אם תרצי לשוחח איתי אשמח אם תכתבי או תשלחי מסר (אולי לך זה יצליח) אנחנו מתמודדים עם גידול בראשו של אבי, מסוג אסטרוציטומה בשלב 3. לא פשוט, תקופה קשה מאוד. הרבה בריאות

תנסו בחברה שמשווקת את הטמודל../images/Emo70.gif

יש להם טלפון שבו הם נותנים שרות, הם הבטיחו לפני כשנה למכור את התרופה בכ-40% הנחה, מה שהיה משתלם יותר מקניה באילת (שם קונים ללא מע"מ). על גבי החוברת שמקבלים כשמתחילים טיפול יש את המספר, אני לא מוצאת את זה. (אוף...) שם החברה שמייבאת את התרופה הוא שרינג פלאו, הם יושבים באזור נתניה. מאחלת לכם הרבה בריאות, ואם תרצו לשמוע על התרופה ההומאופטית, תגידו. אילת.

מזל 15

New member
לא מוצאת ../images/Emo178.gif

לא בש' ולא פ' לא בנתניה ולא בחיפוש הכלל ארצי בדפי זהב. גם אין להם אתר אינטרנט. חברה סודית? אודה לך מאוד מאוד אם תמצאי את מספר הטלפון. בינתיים קיבלנו הפרשים של 100% במחירים, מה שאומר שכדאי להמשיך לחפש. אני לא יודעת כרגע מה הגישה של אחי לתרופה ההומאופטית אבל אזכור את ההצעה לטובה.

מזל 15

New member
מצאתי את האתר... טל' עם 6 ספרות

בלבד... כנראה לא מעודכן. אמשיך להזיע.

זה מה שאני מצאתי באינטרנט

רחוב האודם 11 פתח תקוה 49517 טל: 03-9209000 פקס: 03-9223077 שרינג פלאו/ טריידינג פארמה. לבריאות ובהצלחה!

מזל 15

New member
../images/Emo25.gif מחר אתקשר אליהם!!

המון המון המון תודות!!! לא יודעת כמה סימני קריאה לשים!!!

מזל 15

New member
הממצאים של "סקר השוק"

שרינג פלאו לא מוכרים לאנשים פרטיים אלא רק דרך בתי המרקחת. נמשיך בסקר השוק שלנו עד שנראה מי הזול ביותר.

paranoize

New member
הי מזל

קבלתי את המסר ממך. שני בתי המרקחת שהמליצו לנו עליהם הם בית המרקחת באילת מיכלין, וטלפארם . דברת עם צביה בשרינג פלאו? היא מנהלת המוצר, גם לי אמרה שהם לא מוכרים לבודדים. שיהיה בהצלחה ועם הרבה בריאות. בכל מקרה, אני מקווה שאמרו לכם, לא לקנות את כל הכמות מההתחלה, אלא להזמין ל10-14 יום, לראות איך הוא מגיב ואז להזמין עוד. רפואה שלמה

סליחה שיצרתי ציפיה../images/Emo20.gif

בזמנו, כשהנושא היה במרכז ההתעניינות של התקשורת, הם אמרו את זה... חבל שהם לא עומדים מאחרי ההבטחות שלהם
אילת.

מזל 15

New member
תודה לכוללללם../images/Emo99.gif

עצם האכפתיות והתשובות שלכן גרמו לי לשנס מותניים ולהרגיש שאני עושה משהו. דיברתי עם שרינג פלאו והם הפנו אותי לטלפארם. מקווה שאני לא עוברת על חוקי הפורום באזכור החברה הזאת. אנסה את מיכלין באילת גם כן.

מזל, מה קרה בסוף?

אם תתני לנו אינפורמציה, נוכל לעזור לעוד אנשים בהמשך, לדעתי, זה התפקיד הכי חשוב של הפורום- התמיכה ההדדית בכל המישורים. בכל מקרה, בטח נשמח אם תמשיכי לכתוב פה גם, לעיתים ביחד יותר קל. אילת.

מזל 15

New member
כמובן! ברצון רב

בינתיים המקום הזול ביותר לרכישת טמודל זה "מיכלין" באילת (אני לא יודעת אם מותר לפרסם מחירים וכו' בפורום אבל אשמח להעביר במסר לכל המתעניין). אין צורך להגיע לדרום הרחוק. המעטפה מגיעה כעבור יומיים הבייתה. השבוע אחי יחליט היכן הוא רוצה לרכוש את הטמודל. עוד כמה ימים סימולציה ואח"כ הטיפול המשולב. בימי ההמתנה אחי מטפל בגינה ומתכנן את החיים שיבואו אחרי הטיפולים, אינשאללה.

למעלה