מי יכול להסביר לי משהו מספר בראשית?

מי יכול להסביר לי משהו מספר בראשית?

לפי תיאור גן עדן בספר בראשית, הוא נמצא בארם נהריים, כיום עירק. המקום ידוע. אבל מה זה אומר? שגן עדן בוטל, השטח שלו הופשר, וחווה ואדם, אשר גורשו ממנו בזמנו, הורשו לחזור למקום בו הוא היה קודם?
 

L7

New member
הרבה מים זרמו בפישון מאז

גן העדן הנוכחי מלא בחרדים בלבוש פולני שחור לבן עם גרביונים . וכולם מתנועעים קדימה ואחורה. מה שרלוונטי לגבינו זה הגהנום. תנאי השירות שם הרבה יותר חשובים. ואם אפשר כמה עצות מה לקחת: מישחה נגד כוויות? חליפת אזבסט? מזכרת מדוד170 אותו לא ניפגוש לעולם?
 

Alcharzor

New member
לא יודע מה איתך

אבל אני לפני מותי אהפוך לבודאיסת ואגלגל את הנשצה שלי בחזרה לכדור הארץ לא מתאים לי לא גן אדן(משעמם) ולא גהנום(חם מדי)
 
תהיו רגע רציניים!

נושא רציני, חיפוש אחר גן עדן, לפי רמזים גאוגרפיים מהתורה מוסווים היטב, ואתם צוחקים.
 

dar האחת

New member
אליבא המאמינים הכל מטפורות

צריך להדאיג את המאמינים למה ניסה הסופר כלומר אלוהים, לתאר את גן העדן במונחים כל כך ארצייים. אני לא יודעת אם כל כך מוסווים פשוט בראיה צרה ללא לווינים ואנחנו כלומר אני לא מאמינה אז הוא תאר מה שהכיר ועין אדם ללא אמצעים יכלה להקיף ולראות. לדיגים יש בודאי תשובות הראויות להכתב כאן שנוכל להגיב.
 
למעלה