מי יכול להסביר לי על חומרת ק"פ?

ק א סי

New member
מי יכול להסביר לי על חומרת ק"פ?

אני קוראת כאן על דרגות חומרה. איך בודקים מה החומרה? בזמנו שאלתי את ד"ר פנסקי אם התיקון היה מוצלח כי הילד היה בדרגת חומרה נמוכה והוא אמר שאין כזו חיה. אז מה אומרים הרופאים שלכם?

פרלמנים

New member
הי קאסי../images/Emo140.gif

יש שיטת "ניקוד" המפורטת בחוברת של פונסטי (לשלוח לך במייל?) כמו כן ניתן לקרוא כאן תקציר מאמר בנושא שיטת הניקוד של "פיראני" -אנסה להזמין את המאמר המלא ולתקצר אותו עבורנו בימים הקרובים. ג'סיקה

ק א סי

New member
ממש לא צריכה מאמרים

כמה שורות ממי שכבר יודע יספיקו
מהתקציר ההוא הבנתי שיש שיטה, אבל לא רשום מהי.

פרלמנים

New member
שיטת הניקוד של פיראני-איך זה עובד../images/Emo35.gif

קאסי, מצרפת את הקובץ מהחוברת של פונסטי המפרט ומדגים את שיטת הניקוד. בתרגום חופשי, יש שישה פרמטרים למדידת קלאב פוט, 3 ב: midfoot ו 3 ב: hindfoot בכל פרמטר יש ציון של 0, 0.5, 1 וכך הקלאב פוט נמדד בכל אחד מהפרמטרים ויכול להיות בין 0 ל 6. פרמטרים לדוגמא, עד כמה העקב "ריק", נוקשות הגיד, נטייה פנימה של האצבעות וכו'. מקווה שההסבר מספק, קל לי לקרוא את המאמר, קשה לי לתרגם מונחים רפואיים
ג'סיקה

ק א סי

New member
הבנתי את הפרינציפ

קשה לדעת מזה מה בדיוק כל סעיף. בכל מקרה זה בשבילנו תיאורטי כרגע אבל יש לי תחושה שהיינו במצב קל, למרות הזווית ההתחלתית פנימה, כי היתה גמישות והתיקון הושג מהר ונשמר בשלמות. גם כיום אני מדי פעם מכופפת את כף הרגל לבדוק שהזווית החדשה של הכיפוף נשמרת. מתה להיות אחרי ביקורת גיל 5 (בחודש הבא) עם חיוך. ותודה על ההסבר

למעלה