חוח האחד והיחיד
Well-known member
ב12.00 כל החטופים לא חוזרים יפול עליכם הגהינום?
למה הביבי לא מימש את האיום של טראמפ?
מה אין אף תגובה אחת חברים מהימין? מהשמאל אני לא מצפה לכלום חוץ מבגידה . אבל מחברי בימין אני מצפה לתגובות ואני לא מקבל תגובות מה שמסביר לי משהו שאני לא אדבר עליו מפאת הבושה.ב12.00 כל החטופים לא חוזרים יפול עליכם הגהינום?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחמה אין אף תגובה אחת חברים מהימין? מהשמאל אני לא מצפה לכלום חוץ מבגידה . אבל מחברי בימין אני מצפה לתגובות ואני לא מקבל תגובות מה שמסביר לי משהו שאני לא אדבר עליו מפאת הבושה.
והשאלה כל כך פשוטה למה ביבי לא ביצע את מה שהמפקד העליון על העולם הטראמפון הורה לו לבצע? אתן לכם תשובות אעזור לכם לצאת מהבושה שלכם ימנים יקרים חחחחח
1. ביבי לא ביצע את מה שהטראמפון ציווה עליו לבצע בגלל שהוא סמרטוט ססמולני פחדן ושקרן אולי ואינו מתאים כלל להיות מנהיג הימין?
2. ביבי מפחד פחד מוות מהפרקליטות האזרחית מהחונטה השמאלנית של אהרון ברק הרבה יותר מהפחד שלו מהטראמפון?
3. ביבי מפחד פחד מוות ממשפחות החטופים שישתו לו את הדם ונכנע ללחץ של קומץ בעם שרוצים את הילדים בכל מחיר ומפקיר את אזרחי ישמעאל לרצח ומשחרר מאות רוצחים ומחרבן על הטראמפון?
4. ביבי יודע שאין לו צבא הצבא לא נשמע לביבי. השב"כ לא נשמע לביבי והמשפט לא נשמע לביבי והוא יודע שעם המטכ"ל העלוב הזה הוא לא יכול לנצח את החמאס ולגרש את העזתים למצרים.
5. ביבי הוא שקרן חד וחלק ואין להאמין לשום מילה שיוצאת מפיו
הוא רק מבטיח אבל ההבטחות שלו נמסות כמו חמאה על גג פח לוהט ביום שרב של 42 מעלות צלזיוס.
בחירות 2009 - ביבי מבטיח לחסל את החמאס פעם שקרן תמיד שקרן.
למה הביבי לא מימש את האיום של הטראמפון להביא על ג'זה גהינום ולהתחיל לגרש עזתים למצרים?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחח
חח
ח
יכול להיות שאני הימני היחיד כאן בפורום הזה ?
ב12.00 כל החטופים לא חוזרים יפול עליכם הגהינום?
למה הביבי לא מימש את האיום של טראמפ
זה לא גהינום. זה לא לסלק את האוכלוסיה מצפון הרצועה עד לציר נצרים ולקחת מהם את האדמה ולהחיל עליה ריבונות יהודית ישראלית.הוא כן מימש! ישראל חידשה את הפעילות הצבאית מול עזה לפני שבוע וצה"ל ממשיך לכתוש את האויב בעזה.
מסכים שאפשר לעשות יותר גיהנום , אבל כנראה שלא רוצים להסתבך במילחמה עם מיצריים בנתיים.זה לא גהינום. זה לא לסלק את האוכלוסיה מצפון הרצועה עד לציר נצרים ולקחת מהם את האדמה ולהחיל עליה ריבונות יהודית ישראלית.
זאת לא התוכנית של הטראמפון. זאת התוכנית של צבא התבוסה לישמעאל .
אם לא תסתבך עם מצרים לא תנצח את החמאס. מה זה לא רוצים? ברגע שהנשיא האמריקאי הטראמפון נתן לך אור ירוק והודיע למצרים תקחו מיליון וחצי עזתים או שתסתבכו איתי מה יש לפחד?מסכים שאפשר לעשות יותר גיהנום , אבל כנראה שלא רוצים להסתבך במילחמה עם מיצריים בנתיים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.