מי יכול לייעץ כיצד להשיג אותה

• פותח הנושא gerj
  • פורסם בתאריך

gerj

New member
מי יכול לייעץ כיצד להשיג אותה

אוקיי חברים אני מציג פה השתלשלות ארועים מדוייקת של המצב ואשמח אם תוכלו לייעץ כיצד לנצח "במשחק" הזה!! הכרתי מישהי באתר אינטרנט, אחר כך ראיתי אותה במועדון, דיברנו ולקחתי מספר. דיברנו בטלפון פעמיים שלוש, וקבענו להיפגש, אבל בסוף זה לא יצא, עקב משהו טכני. אחר כך ראיתי אותה במועדון עם חברה אז חשבתי לעצמי - אם אני בא אליה ומתחיל להתעלק עליה אני נראה יותר מדי מתלהב מה גם שהיא הייתה עם חברה. אז דיברנתי איתה איזה כמה משפטים והלכתי.. אחרי זה ראיתי אותה במועדון אחר - באתי אליה ופתאום היא אומרת לי - אתה לא בסדר, אתה לא מתייחס אלי כשאשתה רואה אותי במועדון, יש הרבה בנים שרודפים אחרי ואתה בקושי מתיייחס, אני כועסת עליך, מה אני לא מספיק יפה בשבילך וכולי.. דרך אגב היא הייתה שיכורה מאד.. בקיצר התנשקנו וזה, ואז אמרתי לה שאני אתקשר עוד כמה ימים וניפגש היא אמרה לי סבבה. אחרי זה חבר אמר לי שראה אותה מתנשקת עם מישהו לפני זה באותו היום.. אחרי יום ראיתי אותה במועדון אז באתי אליה הבאתי לה נשיקה על הלחי והצטלמנו וזהו, הלכתי. לא נראיתי יותר מדי מעוניין אחרי יומיים התקשרתי אליה פעמיים בהפרש של 4 שעות והיא לא ענתה לי.. השאלה שלי היא כזו - מה אני עושה כדי להשיג אותה..? אין לי מושג איך "לנצח" במשחק הזה.. אני רוצה אותה ואני לא יודע מה הצעד הבא שלי צריך להיות.. בבקשה עזרו לי אנשים חכמים..!

Cobe Anan

New member
אם זה משחק בשבילך, אז המצב תחת.

אם אתה רוצה להפתיע אותה ולהראות לה שאתה בחור רציני, ולא עוד אחד שרוצה להשיג אותה כי היא כמו הפטריה בסופר מאריו, אז יש על מה לדבר. תפוס אותה פנים אל פנים במצב נוח, ותגיד לה דוגרי: ``עזבי אותך משחקים. את יודעת בדיוק מה אני רוצה, ואני יודע בדיוק מה את רוצה. מחר אנחנו הולכים ביחד לארוחת ערב במסעדה. סינית או איטלקית?`` תכל`ס, אתה לא באמת יודע מה היא רוצה- אם היא מתעניינת בך או בלהשיג אותך- אבל לא נורא, תזרום עם זה, אתה תבין כבר על הדרך. פשוט תמשיך להוביל. אל תשאל אותה, תגיד לה. אל תחכה שהיא תעשה צעד, תעשה אתה את אותו הצעד. מפחד שזה יוציא אותך פראייר? כנראה שאתה כן רוצה לשחק. רק תזכור שבמשחקים האלה מי שמנצח במועדון הולך הביתה לבד עם כאב ביצים. צא פראייר ונואש, אבל תשיג את הבחורה שאתה רוצה. בהצלחה.

gerj

New member
שמע

נשמע טוב אחי. אני קורא לזה משחק כי היא זו שמשחקת.. אני רוצה אותה רציני... היא רגילה לגברים שרודפים אחריה, אז אני לא רוצה להיות עוד אחד מהם..

מה ז"א?

אתה אומר שהיא משחקת ואתה משחק באותו משחק תסתכל ל עצמך במקום לתלות אחריות עליה כל הבעיות של האנשים היו נפטרות אם רק תמיד היו מסתכלים עליהם ולא מגלגלים אחריות ואני לא בא לתקוף אותך חלילה בקהלת כתוב" תאהב את מי שמוכיח אותך ושנא את אוהבייך" אני ממליץ לך להפסיק עם כל החשבונאות הזו אני לא רוצה להיות כמו אלה שרודפים אחריה עזוב את החשבון לבגרות תעשה מה שאתה מרגיש ואם זה יילך אז מה טוב ואם לא כנראה שהשם מתכנן משהו יותר טוב בשבילך

עשית את כל הטעויות האפשריות

והטעות הראשונה היא להניח שזה משחק. היא לא ענתה לך לטלפון כי לא גרמת לה להרגיש מיוחדת. כדי "לנצח" אתה אמור להתעלם ממה שחבר שלך אמר לך או מקסימום שהידיעה הזאת תדרבן אותך יותר. מה לעשות? להשקיע בה והרבה מאוד תשומת לב. לגרום לה להרגיש שהיא מיוחדת (אבל לא לבטל את עצמך בפניה, אתה יודע מה ההבדל?).

ובתור התחלה

תבקש סליחה על זה שהיית אהבל ולא התייחסת אליה, תגיד לה את האמת. אבל אל תזכיר את זה שאתה יודע לגבי הנשיקה שלה עם מישהו אחר, כי זה ממש לא עניינך.

gerj

New member
שמעו חברים..

היא התנשקה עם מישהו אחר אני מניח כי היא הייתה שיכורה.. אני התקשרתי אליה כמה פעמים ובכל פעם אמרתי לה שאני רוצה להיפגש איתה.. זה פשוט לא יצא (באמת מסיבות טכניות) אני לא מבין איפה היא בדיוק רואה שאני לא מתיחס אליה אני מבין ששניכם אומרים שהצעד הבא שלי צריך להיות לדבר איתה דוגרי?

danielo18

New member
מיוחדת??

למה אנחנו תמיד צריכים להיות אלה שמתאמצים...?? הרי זה ברור שאני לא אתקשר לבחורה ואציע לה לצאת אלא אם כן יש איזה שהוא קליק ראשוני (גם מהצד שלי וגם מהצד שלה) >מכאן שהכוונה שלי ברורה וידועה ואם היא בעניין אז היא תרים את הכפפה. לדעתי? בכל התחלה יש משחק כלשהו - בד"כ ולרוב מצדה בחורה. עד שמישהו שם עליה ומעלה לה את הביטחון (ואין פה חילוק בין בחורה יפה לבין אחת שלא כזו), היא חייבת להצדיק את זה והיא מתחילה לשחק משחקי סינון/מיוחדות או במילים אחרות - היא אולי מחבבת אותו אבל היא רוצה שהוא יתאמץ בשבילה. מה שיוצא בסופו של דבר? זה שהבחור נלחץ,מתייבש ומתייאש,ומוותר על ההזדמנות וכך הבחורה מוצאת את עצמה שוב בודדה (ועוד אחרי זה אומרת לחברות:"כל הגברים האלה אותו דבר..אני לא הייתי זו ששיחקה משחקים!") תמיד טענתי שלו בנות ובנים היו מפסיקים לרגע את משחק ה"קשה להשגה"- היו יכולים לקרות הרבה דברים טובים לאנושות...

הלו? מחדל.

לא ציינתי את זה קודם, אבל דעתי היא שזה הולך בשני הכיוונים - גם האישה צריכה לגרום לגבר להרגיש מיוחד. ממש לא בקטע של משחק, אלא כהשקעה בקשר.

flowerboy69

New member
להשיג אותה נשמע כמו מטרה מינית

ובקיצור לא אמיתי ולכן אשמול על שתיקה.

gerj

New member
תנו לי להבהיר משהו

אם רציתי סתם לכבוש אותה, לא היה לי איכפת. אבל אני רוצה איתה משהו אמיתי, והיא זו שמשחקת משחקים. משום מה תפסתם אותי כמישהו שרוצה סתם ל#$%^ אותה וההפך הוא הנכון. לא הייתי מתאמץ וכותב הודעה לבקשת עזרה, סתם בשביל כיבוש, זה משהו שמאד חשוב לי.

עשית טעות שהתעלמת ממנה

עדיין לא יצאתם, אז היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה...ככה שהנשיקה עם מישהו אחר לא אומרת כלום, במיוחד אם היא הייתה שיכורה. אני אומרת שאין לך מה להפסיד. פשוט תמשיך לצלצל ותשאיר לה הודעה חמודה, אם היא לא חוזרת אליך, באמת שלהכריח אי אפשר. אבל נראה לי שהיא כן רוצה, היא פשוט מחכה לראות קצת מאמץ.

RieM

New member
כל הסיפור הזה נשמע הזוי לחלוטין

מציע לך להתקשר עוד פעם אחת ולנסות להבין איפה אתה עומד לגביה. אני לא מתכוון שתבקש ממנה הסבר מפורט אודות תחושותיה, אלא פשוט להתקשר, לנהל שיחה ידידותית של 2-3 דקות ולהציע לה להיפגש. אם היא תתחיל עם כל מיני סיפורים שלא מתאים לה פה .. לא מתאים לה שם .. כן, נראה ..לא בטוחה .. מתביישת .. וכד' - אז כנראה שהיא לא מעונינת וסתם נהנית ממשחק החיזור, אבל בעצם אין לה שום כוונות מיוחדות לגביך. ואם היא כן תסכים להיפגש איתך, אל תמשוך את זה יותר מדי זמן - כאילו .. היום, מחר .. מקסימום, מחרתיים. כך או אחרת, אל תיגרר לשיחה ארוכה בטלפון ! כמה דקות של נחמדות --> לקבוע להיפגש --> שלום ולהתראות.

gerj

New member
תודה לכולם :)

אוקיי אנשים תודה לכם... אני איישם מה שאמרתם לי..

עזוב אותך ממשחקים

בסופו של דבר אתה תלך אחרי הלב, אבל הגיע הזמן לחתוך... אם אתה רוצה ללכת לכיוון הזה, דבר איתה פשוט, שתדע שלשם אתה רוצה ללכת, אם לא, אז לא... אבל אל תמשיך עם משחקים, ואם היא משחקת, אז תעזוב את זה, חבל על המאמץ

gerj

New member
עדכון בשבילכם..

אוקיי חבר'ה ראיתי אותה במועדון ואמרתי לה בואי רגע לצד, דיברנו ואמרתי לה תקשיבי בואי נפתח דף חדש ביום שבת אנחנו נפגשים בשעה ככה וככה אז היא עושה לי מה אתה קובע כבר מעכשיו, תקשר אלי אמרתי לה לא, התקשרתי אז ולא ענית לי אז היא הביאה איזה תירוץ אמרתי לה אז למה לא חזרת אלי? אז היא עושה לי ככה אני. קיצר דיברנו וזה וקבעתי איתה מעכשיו ליום שבת, והיא זרמה, הסכימה, חייכה. אני מקווה שיהיה טוב... תודה לכולם:) אתם גדולים תודה מיוחדת לדוקטורית לאהבה.

למעלה