מי יכול לכתוב לי לגבי עבודה בחברת תקשוב

o s h o 1 9 3 1

New member
מי יכול לכתוב לי לגבי עבודה בחברת תקשוב

בכלל מה דעתכם על חברת תקשוב בשנה האחרונה ?...כי קראתי על שנים עברו שהחברה שילמה מנימום ולא מעלה שכר...
האם זה נכון גם לגבי היום?...עבודה במוקד שירות לקוחות כשלעצמו לא קל, האם המשמרות שלהם נוחות?...האם מחייבים על מוצ"ש וחגים? האם התחלופה גדולה?..האם מעלים שכר עם הזמן?..האם יש להם הסעות מכל אזור למוקדים השונים?...אשמח לקבל תשובה האם יש לכם המלצות עבורי לאיזה תחומי מוקד עדיף לפנות בכלל?..תודה ויום למשיבים

nofi1456

New member
2 בנות שאני מכירה עבדו שם

אחת עבדה בשירות לקוחות אבל לא במכירות, אלא במוקד של נתינת מידע של קופ"ח מכבי.
סבלה כל רגע בעבודה.
התנאים לא משהו..לא משלמים על הפסקות, משמרות לא נוחות (ולא היו נותנים לה כל כך הרבה משמרות בשבוע), היא בחיים לא הייתה מתקרבת עם השכר ל4000 שקל אפילו..אין מה לדבר בכלל על העלאה במשכורת..
והייתה לה התחייבות לתקופת זמן מסויימת, כמובן שהתפטרה לפני ושילמה קנס כי היא לא יכלה להיות שם עוד רגע..

חברה אחרת לא סיפרה יותר מידי אבל ברחה אחרי ממש קצת זמן..אומרת שזה מקום נוראי.

יכול להיות שניסיון רע של 2 בנות לא מעיד על הכלל..
אבל בכל מקרה אם את מחליטה ללכת על זה, לדעתי המוקד הכי פחות נחשק זה שירות לקוחות של "הוט"..
אחת החברות סיפרה שמרוב שהם היו נואשים לנציגים הם אמרו שמי שתביא נציגה תקבל בונוס במשכורת..

o s h o 1 9 3 1

New member
לא חשבתי על הוט...אלא על מידע של רכבת ישראל..

בכלל בכל מה שקשור על מידע של רפואה זה לא פשוט...מה שכן מצער שחברה כמו תקשוב המעסיקה כמה אלפי אנשים, לא משפרת ולא מעניקה להם תשלום נאה ויאה יותר לזמנים כשלנו דבר שיגרום לאנשים לשמר את עבודתם... מה שהבנתי בין השורות התחלופה ענקית במוקדים השונים, מצד אחד הם כל הזמן סביב קורסים להכניס חדשים כי חסרים אנשים לתת תשובות...מצד שני לא עוזרים למצב שהאנשים שכבר הוכשרו וכבר יכולים לתת מענה לאדם מהצד השני של הטלפון...ולמעשה רק בעלי תפקידים מאחמש ומעלה לא זזים ממקומם במוקדים השונים, כי הם מתוגמלים טוב יותר מהעבודים הנימצאים במענה השותף.
...בודאי תמיד יהיו כושים שיעשו עבודה שחורה...זה אופי האנשים במדינה שלנו "לא לגמל אף עובד" גם לאחר תקופה המוכיח יכולת טובה בעבודתו ובנוסף מוכיח רצון להשאר בעבודתו.

nofi1456

New member
למעסיקים לא משתלם לתגמל את העובדים

עבודה כזאת של מענה ושירות לקוחות, לא מצריכה את העובד באיזשהו ניסיון קודם או תואר, ובגלל זה כל אחד יכול לעשות את זה.
המעסיקים נוקטים בגישה "לעובד לא נאה? שילך, יש עוד מלא כמוהו שיבואו ויסכימו לעבוד בשכר מינימום ותנאים לא משהו..עד שגם להם יימאס, והם ילכו, ויבואו עוד.."..
ככה זה עובד לצערי..

anonimee

New member
תשפוט בעצמך

דו"ח עבודה בחברת תקשוב, שחשוף וגלוי לכלל העובדים בתקשוב.

רוצים להתחייב לחצי שנה בעבודה בשכר מינימום, ולשלם קנס של כ- 1200 ש"ח על שבירת החוזה? אז בואו לתקשוב...
רוצים שימדדו לכם את זמן שהייה בשירותים ואח"כ יפרסמו את זה בגאון על הקיר? אז קדימה, בואו לתקשוב..
רוצים שינטרו אותכם מכל הכיוונים? בואו לתקשוב...
רוצים שיעירו לכם על דקה של איחור מההפסקה? בואו לתקשוב..
רוצים שיכריחו אתכם לעבוד שישי-שבת? בואו לתקשוב.
רוצים שיכריחו אתכם להגיע לשעת עבודה אחת במוצ"ש? אז בואו לתקשוב...
רוצים לבקש רשות בשביל לצאת לשירותים? בואו לתקשוב...

מניסיון אישי לא הייתי מציע לך להתקרב..

אני עובד שם כבר קרוב לשנתיים וחצי והתנאים שם זוועה. בנוסף היחס של המנהלים על הפנים ומתייחסים אליך כמו אל זבל.

למעלה