מי יכול לעזור לי? האם מה שאני או...

מי יכול לעזור לי? האם מה שאני או...

האם מה שאני אוכל בסדר או לא בסדר...כי אני חושב שלא אוקיי אז אני בבצפר כן וככה הולך התפריט היומי שלי: בבוקר אני שותה כוס נס קפה עם חלב ושתי כפיות סוכר ולפעמים אוכל פרוסת לחם....במהלך היום בבצפר אני לא אוכל שומדבר אבל מרבה לשתות שאני חוזר לבית בסביבות 2 ופעמיים בשבוע אני מסיים ב5 אז בסביבות 5 וחצי...אני בא הביתה ואוכל יעני אוכל שאמא מכינה...אבל בכמויות קטנות ואני מקפיד שהיא לא תשים הרבה שמן!! אחרי זה אני שותה תה ואחר כך אחרי שעתיים אני יוצא להליכה/ריצה תלוי במצב הרוח שלי למשך כשעה וחצי או שעתיים..ועושה שכיבות סמיכה נ.ב הארוחה האחרונה שלי זה לפעמים ב6 ולפעמים ב5 ואחרי זה אני לא אוכל כלום עד הבוקר שבא יום אחרי

4maya

New member
סטלן

מה שאתה אוכל זה שפוט מצויין. יכול לגרום לבעיות קטנטנות כמו פגיעה בכל מערכות הגוף, בגדילה ובצמיחה * פגיעה בתפקוד המוחי * נשירת שיער * ירידה בראייה * פגיעה בתפקוד בלוטות ההפרשה הפנימית (בעיקר בלוטות המגן ובלוטות המפרישות הורמונים, כמו שחלות או אשכים) * הפסקת המחזור החודשי * פגיעה במערכת החיסונית * בריחת סידן מהעצמות * פגיעה בחניכיים ובשיניים * פגיעה בעור הפנים והגוף * פטרת בציפורני הידיים והרגליים * שיעור ייתר * פגיעות במערכת העיכול * ירידה בכושר הריכוז * ירידה בהישגים בלימודים או בעבודה * חוסר יכולת לתקשר עם אנשים * ויכוחים ומתח בתוך המשפחה * שקרים * הסתגרות חברתית. אבל מלבד אלו שום דבר מיוחד. אז תסיק את המסקנות בעצמך.

לגבי מה שכתבת: איזה מזל שאין לי מחז

מחזור.. חחחחחח סתם.. אבל אמרו לי שצריך להפסיק לאכול עד השעה 6..גג 7!!

4maya

New member
עוד מיתוס

מארץ המיתוסים. נכון - אני לא בעד לאכול את כל המקרר בלילה, אבל 2 פרוסות לחם עם גבינה וירקות ליד יכולים להאכל גם ב-8 וב-9.

למעלה