מהניסיון שלי
זאת הודעה זהה לזאת שעניתי לך בוואלה - אבל בכל זאת... הנה שוב: עד היום היו לנו 5 כיסאות בטיחות... אמנם יש לי רק 4 ילדים... אבל עברנו כמה... אחד באוטו שלי - אחד באוטו של המטפלת... ואחרי 6 שנים כיסא מתבלה והופך לא בטיחותי - ונולדו תאומים - אז קנינו עוד שנים חדשים... אני לא זוכרת שמות - ומה שרציתי לכתוב שלך שמהניסיון שלי זה לא משנה השם - תחשבי על הפונקציות - האם את צריכה שהכיסא ישכב... הוא קטן - את צריכה כיסא בטיחות שיש לו כמה מצבים. האם חשוב לך סגירה ופתיחה קלה ומהירה או שלא אכפת לך שמסובך לסגור ולפתוח... כי הכל פונקציות של מחיר. היה לי כיסא של צ´יקו שהיה מוצלח, אבל הסגירה של החזורה היתה מסובכת. היה לי כיסא של מקסיקוזי... לא סלקל - כיסא בטיחות מגיל 0 עד 4 - היה מוצלח - אבל מאוד יקר. היה עוד כיסא אמריקאי - שהיה לו מעין משולש פלסטיק - במקום לסגור חגורה - הכנסתי ישר את המשולש למקום והכיסא ננעל... ופעם הילדה שיחררה את זה בעצמה וזה עף לה לסנטר והיא קיבלה מכה... אבל לי היה מאוד נוח להשתמש בו... הכיסאות החדשים היו מאוד זולים -קנינו במבצע בהום סנטר - תוצרת איטליה... לא זוכרת את השם. הקשירה של החגורות מסובכת - אבל הילדים לא יכולים לפתוח בעצמם...