מי יכול לעזור לי?

מי יכול לעזור לי?

אני מקווה שאני הגעתי למקום הנכון שיוכל ללענות לי על השאלה של חיי אייך אני יכולה לדעת אם עשו עלי כישוף או על בעלי אני יודעת שאימו של בעלי עוסקת בדברים הללו אני ובעלי נשואים 10 שנים קשות שאני בטוחה ששורש העניין לכל הקושי הזה הוא שחור שאימו עשתה לנו כי היא רצתה שנתגרש אין סיבה מוצדקת להתנגות המוזרה של בעלי הוא כאילו בתוך בועה הלב שלו סגור בפני אני מקווה להתייחסות מצידכם והכי חשוב לעזרה כי אני ובעלי כרגע על סף גרושין

Bastat

New member
דעתי-כמו שכתבתי לא ממזמן למישהי אחרת

לפי מה שכתבת כל שנות נישואייך היו קשות -" אני ובעלי נשואים 10 שנים קשות " ואת אומרת שבעלך בתוך בועה והלב שלו סגור בפנייך....גם אני הייתי מתנהגת כמוהו אחרי 10 שנים של נישואים קשים. באם היית כותבת שהיו לכם נישואים טובים ופתאום משום מקום בעלך השתנה ונאטם בפנייך אז..... הייתי חושבת על כיוון שלך כישוף אבל המצב הוא לא כזה. אני בספק שאמא של בעלך תמרר לבנה את החיים במשך 10 שנים..... אני מייעצת לך לעשות בדק בית עם עצמך ואולי תגיעי למסקנה שמה שמנסים לומר לך הסימנים סביבך זה ש.... הנישואים האלה לא טובים לך וזה לא מהיום. אני מקווה שתקבלי את דעתי בהבנה גם אם לא ציפית לתשובה שכזו :) ולא כל דבר רע שקורה לנו חייב להיות קשור לכישוף...אולי זה פשוט ההשלכות של חיינו ושל הבחירות שלנו... בהצלחה

TaPanta

New member
מכירה תטריק עם השמן?

קחי קערת מים ושפכי כפית שמן פנימה אם מספר טיפות של שמן צפות מעל המים אז כנראה שיש עלייך איזה "עין הרע" טיפות גדולות = בשורות רעות, טיפות קטנות לא מכריחות התייחסות מסוימת. הערה חשוב : אין שום הוכחה מדעית לעניין הזה.

MaaYan B23

New member
פיסיקה של נוזלים, לא יותר מזה.

נסי להפיל אותה כמות דומה של שמן ממספר גבהים שונים ותקבלי תוצאות שונות. מעבר לכך, אם נכנס לעומק הקורה, גם הרכב המים (מי הברז שונים מאיזור לאיזור בארצינו) משנה מאד בנושאינו. מיותר לציין שגם תלוי בזמן ההמתנה, סוג השמן, מבנה הקערה עם המים, מבנה שפיכת הזמן וכו'...

Jerald_Admonds

New member
אפשר באותה מידה

לפטור את השימוש במטוטלת. ולמרות זאת, היא כלי יעיל בידיו של משתמש מיומן.

charlila

New member
ושיטת הביצה?

העמידי יצה ליד מיטתך, אם כעבור יום-יומיים היא מתבקעת (מבחפנים החוצה) - את בצרות. זה היה הקטע ששלח אותי לבצע טקס עלייה לגבעה בפעם הראשונה.

למעלה