מי יכול לעזור

זורחת1

New member
מי יכול לעזור

הבת רוצה לצאת רק איתי ןגם רק בקניונים .ומה שלא יהיה ברגע שהיא רואה חנויות מבקשת כל פעם משהו אחר . א מצד אחד כל לילה הבת ישנה אצל השכנה מבוגרת כי היא מפחדת לישון לבד .לכן מי שעה 20 נימצאת שם . טוב לה שם .אני מפחדת שהילדה תגיע לשלב של יאוש מהחיים או חרדה .כי חשוב לי שהיא תצא . כי אין לה חברות היא לא מעונינת עם בנות כיתתה הקודמתלהיות בקשר איתם .ועם היא מעונינת זה רק מהכיתה מיוחדת שהיא לומדת אבל הם גרים רחוק רחוק .מה עושים . עכשיו ככה מפריע לי כמה דברים מה שאמרתי שלא תכנס לדיכאון במשך הזמן וחבל שהיא לא יוצאת עם חברות . והיא כל הזמן בבית לרוב רואה טלויזיה בעיקר .למרות שאני לא יוצאת איתה כי לא הירגלתי אותה לגבולות ואין פעם שאני ילך איתה ולא יגמר בויכוח .לכן אני ליפעמים מווטרת ללכת לצאת לטייל .

זורחת בוקר טוב

היות והבת שלךלומדת בחינוך המיוחד ובכיתה טיפולית יש בבית הספר שבו היא לומדת פסיכולוגית צרי איתה קשר ודברי איתה על נושא הבת שלך ועל הפחדי ם והבעיות שיש לך איתה מינסיון שלינכון לילדים שלומדים בכיתות כאלה יש בעיה של חברים שגר ם רחוק ולא בקירבת מקום כמו בכול בית ספר אחר אני בזמנו היתילוקחת את תומר לחברים שלו להיות איתם וחברים שלו היו מגיעים אלינו הביתה כשאת יוצאת איתה לקניון תקציבי סכום של כסף ותגידי לה שיש לכם אך ורק את הסכולם הזה לבזבז ושהיא תעשה חושבים טוב טוב כי בכסף הזה אתם צריכים גם להגיע לקניון וגם לחזור הביתה

זורחת1

New member
../images/Emo51.gifקודם כל מודה לך מקסימה

אוי כל הכבוד על המחשבות שלך .למה אני לא יצא לי לחשוב ככה לבד. אני כולכך שקועה בעצמי אויש .גם אתמואל היה לי רע מאוד מאוד בבית. לעיניננו .כן אני חיבת לנסות לאמץ את הנושא הזה חיבת אוף מתי נקום נזיז תתחת. זה מה שבעלי אומר לי .תזיזי את התחת ביום תיצאי מהבית .העיקר לא בערב .כי הוא רוצה שאני יהיה בבית. בקשר להורים זה קשה ליצור קשר באוטובוסים וכולם גרים רחוקים מאוד מאוד. אבל באמת רעיון נראה נחשוב ךלהזמין .כשאני אומרת לה נזמין חברות הקרובות או מצלצלת היא לא רוצה כלום . באמת כדאי לי לרשום מה היא צריכה בפינקס ואז לתת לה פעם הבאה . הבעיה ככה היתרגלה .גם כשאין לי כסף קניתי בכרטיס אשראי לא טוב .ולכן קניתי לה .והירגלתי אותה כי גם אני רוצה אחרי ששנים לא הירשתי לעצמי לקנות לי . המבורגר .אז כל פעם שאנכנו רעבות ועוד דבר גם בעלי אומר לי .למה עם את יוצאת לטייל אין לך גבול בשעות שלך. וזה נכון עם אני יוצאת לא חוזרת עד שמיתעיפת נפשית ועצבנית .או רוצה לישון וזה נכון .אחר כך אני חוזרת עייפה ושוב אין לי כוח להיתיחס למישפחה שלי . תיסלחו לי שאני מספרת לכם אתם המישפחה שלי . דבר אחר אתמואל שבת לא בשבת ולא בשישי לא ישבנו מסביב לךשולחן .כי אני עייפה וחלשה מהתרופות ומהמחלה פרקים . ואין אף אחד לא יעזור לי להכין את השולחן הכל לבד לבד .אחר כך כואב לי שלא הכנתי וישבנו ולא אכלנו צהריים ולא ערב. מזה מה קרא לי פעם לפני הרבה שנים עשינו קידוש כי הירגלתי את בעלי ואוכלים וסלטים וארוחה מישפחתית . עכשיו לא חגים ולא שבתות ולא ארוחות מישפחות .כי עם הם היו מפנים מהשולחן והיתי עושה יחד היה לי כיף ביחד. הרבה הרבה אין לי חשק ומצב רוח במיוחד בשבתות עם אנכנו לא יוצאים מהבית.כמה נורא איזה חיים .איזה הרגשה נוראה שבכוח צריך לחיות .תיסלחו לי כשהיתי קטנה אימא שלי אמרה כל הזמן כמה היא מבקשת למות .אפילו עד עכשיו .וזה זכור לי כמו עכשיו שאמרה.לכן אני גם אומרת את זה לעצמי הרבה פעמים כי לא טוב לי . תתפלאו בעלי קנה טלויזיה אל סי די .אמר לי החיים שלך ישתנו .אני בלב שלי צחקתי ואמרתי ממש רק למות רוצה ושתקתי סליחה סליחה ראיתם איך קפצתי לכמה נושאים איזה היפרית אני אה .אין עכשיו הבית מסודר נקי כי אתמואל היו אורחים לכן דאגנו לבית מסודר .והבת הקטנה דאגה לחדר שלה אז גם מסודר .כל זה ולא טוב לי .עכשיו הבת שלי כואב לה הגרון אני במחשב וסתם מעבירה את החיים זה חיים אב ?????????????\ איזה תקופה אוף אוף שיהיה לכם יום ניפלא חברה תרגישו טוב לא רוצה לעשות לכם רע .דמעות ירדות לי

tzfat

New member
אני חזרתי....

אני חזרתי. עיצות: כמו שאמרו, תיצרי קשר עם ע"ס/פסיכו של הבי"ס. לגבי יציאות/קניון, אפשר ללמד אותה בהסברים ומילים שלא כל דבר שאנו רואים אנו קונים. מותר לכל בן-אדם לחלום על מה שרוצים. תקשיבי למה שהיא אומרת שהיא רוצהולשוחח איתה למה.את יכולה אפילו להחזיק בתיק שלך (או שלה) פינקס קטן בו אתן רושמות את הדברים שהיא רוצה. אחרי תקופה יהיה אפשרי לראות הבדלים ב"רצונות" שלה. אפשר גם להגיד שיש תקציב מסוים (או דמי כיס שבועי או ממתק השבוע ).גם אפשר להגיד שמהרשימה אולי תשני לה משהו לחג אוי ומלדת. מבחינת חבירות וחברה- יש ילדים שלא כ"כ יוצאים מהבית. אם את חברה עם אמאהות של בני כיתתה, את יכולה לנסות לארגון ביקור יחד או להזמין אותם איליך פעם אחת. החום הזה מתיש וכ"כ קל להישאר בבית עם מזגן/מאורר מול טלוויזיה או מחשב ולהיות כמו זומבי. זה לא טוב לגוף או למוח. אני גם חייבת להזיז א גופי. מקוה שזה עוזר לך בקצת ולא ח"ו פוגע.

למעלה