מי יכול לענות על השאלה שלי בבקשה?

מי יכול לענות על השאלה שלי בבקשה?

יש לי שאלה: אני בת 15 ואני מעשנת חצי שנה כבר סיגריות "מרלבורו לייט". אני מעשנת בערך 2 סיגריות בכל יום (בממוצע) יש ימים שאני בכלל לא מעשנת ויש כאלה שאני מעשנת 4-6 אז הממוצע זה 2-3. השאלה היא: האם יש סיכוי שיהיה לי סרטן? ואם כן, מה הסיכויים באחוזים ותוך כמה זמן זה יקרה אם אני ימשיך לעשן ככה? תודה מראש על התשובה!!!! שרון.

MemphisRaines

New member
היי שרון

אני לא ממש רופא ולא יודע יורת מידי על הסטטיסטיקה אבל ידוע שסיגריות גורמות למחלות ולבעיות רפואיות רבות ולא רק סרטן מחלות לב מחלות ריאות אחרות אני ממליץ לך בחום מכל ליבי לא לעשן , למען חייך שיהיו טובים יותר ובריאים יותר שרון ועוד מילה לגבי סיגריות סורטן ידוע הוא שיש קשר בין השניים

מלמלה

New member
ואוסיף אני על דבריו של שרון

מספר שאלום לי אליך ועל העישון כן זה קשה שכולם מעשנים מסביב אבל האם את יותר מצוננת מאז שהתחלת לעשן? האם את יותר מתנשפת כשאת עולה במדרגות? האם השיער שלך נראה פחות טוב בזמן האחרון? האם חוש הריח שלך נפגע בזמן האחרון? אם כן אז זה לא עוד כך וכך שנים אלא עכשיו ובכלל למה לחשוב על סרטן? חיי הכי טוב שאפשר ואל תביאי לעצמך צרות מיותרות

תשובות לשאלות:

הינה התשובות... אני לא מצוננת יותר אני טיפה יותר מתנשפת מהרגיל השיער שלי נראה אותו דבר וחוש הריח שלי לא נפגע..או לפחות ככה אני חושבת.

MemphisRaines

New member
ובלי קשר לשאלות הללו

אני לא אביך או אימך שמותר לי להטיף לך אבל ידוע הוא שסיגריות מעלות את הסיכויים ללקות בסרטן כמה - קשה מאד לדעת יש מישהו שאצלו זה יהיה הטירגר אצל אדם אחר זה לא שינה כלום שלישי לא יחלה בסרטן כלל ומעבר לכך הדבר הכי קשה בסיגריות הוא התלולת בהן כשאדם מתמכר פתאום הכל שונה גם אם זה שתי סיגריות ביום הרי שאי אפשר בלעדיהן שרון

למעלה